Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kırgınlıklarınızı Onarıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2023, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etmek isterken biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Abartılı davranışlar ortaya koyduğunuz takdirde her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız.

Sınırlar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Her türlü sıkıntının da üstesinden gelme şansınız var. Beklenmedik sorunların ortadan kaldırılması için biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir.

Maddi anlamda her şeyin daha zorlayıcı olabileceğini unutmamalı ve kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Sıkıntıları çok fazla büyütüyorsunuz ve bu da olur olmadık hatalar yapmanıza neden olabilir. Biraz daha dengeli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan sadece bilmediklerinden korkar. Bugün endişelendiğiniz için geri durduğunuz ancak içinizde büyük istekler barındırdığınız konular hakkında, çevrenizle fikir alışverişi yapabilirsiniz. Korkunun kendiliğinden değil, onun karşısına daha güçlü bir şey çıktığında yok olacağını unutmayın.

5 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinizi daha huzurlu ve keyifli hissedebilirsiniz. Evde vakit geçirmek, sevdiklerinizle birlikte olmak size iyi gelecek. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu ilişkiyi güçlendirmek için fırsatlar doğabilir.

5 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Size ağırlık veren Venüs Retrosu bugün bitiyor. Geçmişte yaşadığınız kırgınlıkları onarmak için harekete geçiyorsunuz. Evli Yengeç burcuysanız, partnersizle eski günlerdeki gibi romantik olmadığınızı fark ediyorsunuz. İlişkinizi hareketlendirmek için beraber sosyal aktiviteler yapabilirsiniz. Kendinize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak isteyebilirsiniz.

5 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Amaçlarınızı ve beklentilerinizi değiştirmek sosyal çevrenizde de önemli değişiklikler yaptırmış olabilir. Yeni insanlar tanımanın, eski ilişkilerinizi revize etmenin önemli olduğunu gördüğünüzde yaşantınıza buna göre şekil verebilirsiniz. Maddi kaygılarınızı sonlandırmak üzere yaptığınız işlerin neticelerini doğru analiz etmelisiniz.

5 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha rahat ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Gün içinde yaşayacağınız değişiklikler sizi olgunlaştırabilir.

5 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk, sevgi ve estetik açısından olumlu bir süreç geçireceksiniz. Eğer yalnız iseniz partner hayatınıza girebilir, beklediğiniz eski partner dönüşü olabilir.

5 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklından geçen kişinin seni bir anda araması seni şaşırtabilir. Bir anlık düşündüğün kişinin pat diye karşına çıkması, odaklandığın konu hakkında yeni haberler gelmesi daha olası. İç sesin sana daha fazla şeyi yansıtabilir.

5 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal olarak daha hassas hissedebilirsiniz. İçsel dünyanızda bazı dalgalanmalar yaşayabilirsiniz ve bu da sizi daha duyarlı ve hassas kılabilir. İletişimde ve ilişkilerde daha anlayışlı olmak önemlidir, çünkü yanlış anlaşılmalar veya anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Kendi duygularınızı ifade etmek ve başkalarının duygularını anlamak için zaman ayırın. Aynı zamanda, kendinizi olumsuz etkilerden korumak ve enerjinizi dengelemek için sakinleştirici aktivitelere yönelmek de önemlidir. İçsel huzuru korumak için kendinize zaman ayırın ve kendinizi önemseyin.

5 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin fikirlerinden yola çıkmadan önce, biraz daha sakin düşünmelisiniz. Zamanlama konusunda yaptığınız hataların geriye dönüşlerinde yaşayacağınız sıkıntıları unutmamalısınız.

5 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

5 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün etrafınızdaki insanları normalden daha fazla sahiplenme ihtimaliniz var. Yaklaşımlarınızın tamamen değişiklik gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalı ve bunun için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

5 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizi dengelemek için biraz anlayışlı olun. Çok farklı beklentiler içinde olan birisiniz ama bu beklentiler hiç ummadık sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle beklentilerinizi biraz aşağı çekmeye çalışın. Sevgilinizin sizi yanlış anladığını düşünüyorsunuz. Fakat sorun biraz da sizden kaynaklanıyor. Biraz daha olumlu davranın. Sempatik ve etkileyici bir tutum sergileyin. Fiziksel ve zihinsel yönden sağlığınızı daha fazla düşünün. Öfkenizi boşaltmak için jimnastik veya koşu yapabilirsiniz.

5 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 40" R
Ay
Boğa
23° 30' 42" R
Merkür
Başak
21° 56' 40" R
Venüs
Terazi
28° 37' 27" R
Mars
Yengeç
09° 58' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 35"
Satürn
Balık
14° 59' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 12"
Lilith
Terazi
09° 22' 09"
True Node
Koç
06° 38' 25"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>