Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde çok hoşlandığınız yalnız içinizi dökemediğiniz biri var. Bugün onunla hiç beklemediğiniz bir yerde karşılacak ve konuşmak için fırsat bulacaksınız. Fakat onunla konuşmanız istediğiniz gibi geçmeyecek. Çünkü duygularınızı açmak için kendinizde gerekli cesareti bir türlü bulamayacaksınız.

İş hayatını seviyorsunuz. Başarılı olmak da hoşunuza gidiyor. Ancak aynı yerde aynı işte çalışmak sizi sıkıyor. Siz bol bol gezmeli ve araştırma yapmalısınız. Yaptığınız işte ön planda olmalısınız. Rekabeti seviyorsunuz.

Bugün parasal durumunuzla ilgili bir takım kararlar alacaksınız. Bu kararları alırken fikrine güvendiğiniz insanlarla görüşme yapacaksınız.

Bugün çok yakın bir arkadaşınızla aranızda tatsız bir tartışma geçebilir. Böyle bir tartışma yaşamamak için biraz daha sakin olmalı ve insanların size gücenmemesini sağlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel zevklerinize önem veriyorsunuz. Bu öneme belli sınırlar çizmeniz, birtakım ilişkilerinizde kaçınılmaz gereklilik gibi görünüyor. Yakın dostlarınızdan alacağınız bazı duyumlar, size bugünlerde yön verebilir. Ailenizle ilişkileriniz, yakın çevrenizin müdahalelerine çok açık görünüyor. Buna her yerde açık, açık konuşarak siz de zemin hazırlıyorsunuz

1 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:28 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisi altında güne uyanırken bir hayli tutkuluyuz. İsteklerimizi elde etmekten yana düşüneceğiz. Bizi baskı altına alan her şeyi geride bırakmaktan yanayız. Ancak eğer ilişkimizde bizi tatmin etmeyen durumlar varsa veya hayatımızda kimse yoksa ne için mücadele ediyorum diye düşünebiliriz. Bu yalnızlık, bu doymazlık, bu sıradan yaşam bizi içten içe öfkelendirebilir. Saat 05:42 Merkür-Uranüs arasındaki mücadeleci görünüm nedeniyle, bir yandan hayatımızı düzene koyabilmek, sorumluluklarımızın üstesinden gelebilmek, sağlıklı bir yaşam sürebilmek için ciddi ciddi düşünüyoruz. Diğer yandan yeniliklerde bulunmak, kimseye eğilmeden, bükülmeden yaşamımızı kurmaktan yanayız. Bu görünümün etkisi altında kişi, hayatın gereklilikleri ile yapmak istedikleri arasında kaldığını düşünerek sıkılabilir. Bu sıkıntı sağlığımızı etkiler ve günlük yaşantımızın kalitesini düşürür. Oysaki her şeyi kurgulamaktan, kurcalamaktan, sürekli aynı daire içinde dönüp durmaktan uzaklaşmalı, yaşamımızı yeni bir bakış açısıyla ele alarak, geleceğimizi hazırlamaya açık olmalıyız. Saat 12:28 Ay-Mars kavuşumu, aile içinde veya bulunduğumuz ortamlarda kendi gücümüzü kabul ettirmek arzumuzu gösteriyor. Bir meydan okuma hali hem sizde hem de başkalarında söz konusu olabilir. Ayarımızı bilmemiz gerekecek. Saat 14:20 Ay-Pluto olumlu açısı, destek görme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek birilerinin üzerinizde denetim uygulamasına yol açacaksa veya birileri tarafından iyi niyetinizin kullanılması şeklinde olacaksa buna kesinlikle izniniz yoktur. Varsın çetin olsun YOLUMUZ hatta engellerle dolu NE ÇIKAR? Hiç mi cesaretimiz yok Bir KARINCA KADAR..... Mutlu, huzurlu, bereketli  ve  aydınlık dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızda olan birçok insan sürekli olarak yanlışlarınızı göstererek ve tavsiyelerde bulunarak hayatınızı yönlendirmeye çalışır. Birçok insandan olumsuz eleştiri almanız hayatınız ile ilgili tamamı ile yanlış yaptığınız düşüncesinin yerleşmesine sebep olur. Sadece kendinizi dinlemelisiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda kendinizi göstermek isteyebileceğiniz bir haftadasınız. Birlikte çalıştığınız veya beraberyaptığınız kişiler ya da özel yaşamınızdaki partneriniz sizi destekleyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aşırı sahiplenici, iddiacı, kıskanç veya takıntılı tutumlar içerisine girebileceğimiz, yoğun duyguların ya da derin düşüncelerin ön plana çıkabileceği birkaç gündeyiz. Sinirli ya da sinir bozan kişilerle uğraşmamız gerekebilir, ama birkaç gündür bu etki sürdüğü için daha önce bu ruh durumunu yaşayanlar bugün rahat olabilirler. Bugünlerde, önemli kararlar almamak veya imzalar atmamak daha doğru olur. Zira, birkaç gün içinde netleşen olaylar, planlarda beklenmeyen değişiklikler ya da ortaya çıkan gerçekler sonradan pişmanlık duymamıza neden olabilir. Ancak, romantik etkiler, ilişkileri güçlendirmemizi sağlayan sevgi atmosferi veya yaratıcılığı arttıran etkiler de devrede. Olumsuz anların yanına şiirsel dokunuşlar ekleyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Sizden büyük kişilerden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek sizi rahatlatabilir. Maddi konularda destek alabilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Askıya alınmış bir projeyi gerçekleştirmenize yarayacak bir kredi bulabilirsiniz. Eğer başvuru yaptıysanız olumlu cevabı bugün alabilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal ortamlarda daha fazla yer alabilir, arkadaş çevrenizle dinlendirici, sakin ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bir kursa gidebilir,deniz kenarı bir yerde kısa bir tatil yapabilirsiniz. 18.00'dan sonra yalnız veya ev ortamında olup, dinlenmeye ihtiyaç duyduğunuz, sakin bir zaman dilimi geçireceksiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınıza dayalı seyahatlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sakin durmaya ve hayata keyifle bakmaya çalışın. Bugün, sizi seven insanlara karşı anlayışlı olmaya özen gösterin.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlar var ancak sizin pek dikkatli olduğunuz söylenemez. Sivri dilli ve kırıcı bir tavır içine girmekten kaçının. Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para ile konular günün odak noktasında bulunacaklardır. Bütçenizde çeşitli değişiklikler yapabilir, gelir beklentilerinizi tekrar gözden geçirebilir, bazı harcamalardan vazgeçebilirsiniz. Alacağınız bu kararları daha faydalı hale getirmek konusunda işinin ehli bir kişi ile de biraraya gelmeniz mümkündür.

1 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 10' 42"
Ay
Kova
20° 15' 12"
Merkür
Koç
17° 41' 30"
Venüs
Boğa
03° 13' 29"
Mars
Koç
01° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 44"
Satürn
Balık
16° 43' 59"
Uranüs
Boğa
22° 27' 02"
Neptün
Balık
28° 57' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 37"
Lilith
Başak
23° 32' 17"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>