Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, iyimser bir ruh halini vurguluyor. Hevesli yaklaşımlarınız olumlu yorumlanabilir, aşk konusunda istediğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiğinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi de gösterebilirsiniz. Aslında sevgilinize gereken özeni gösterirseniz duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var. Burcunuzdaki Ay ın durumu size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Aşırı duyarlı yapınız duygusal karmaşaya neden olabilir fakat sakin görünebilirsiniz.

Maddi konuların ön planda olacağı bugün fazla para harcamaktan rahatsız olabilir ve bu yüzden huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz ve ani masrafların bütçenizi dengelemekte güçlük yaratabilir.

Dikkatli olmakta fayda var. İş ve evle ilgili konular akşam saatlerinden itibaren gündeme gelebilir. Çaresizlik duygusu yaşamadan hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görünürde sevindirici haberler var, ama kuşkuculuğunuz haberlerin bir kısmını endişeli karşılamanıza yol açacak. Beyninizdeki içtenlik, yapmacıklık tartışmalarında doğru sonuçlara varmanız bugünlerde pek mümkün görünmüyor. Tartışmaları yaşadığınız alan, sağduyuya çok uygun değil gibi. Bilgi alışverişlerinizde kopukluklar söz konusu.

31 Ocak 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:50 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde ilişkiniz başta olmak üzere geleceğinizi ilgilendiren her konuda yapıcı düşünmeye çalışalım. Birileri bize karşı olabilir. Hakkımızda konuşabilir. Biz aynı şekilde bazı insanların bir şeyler çevirdiğini düşünebiliriz. Ancak sakin olmamızda yarar var.  Durumları bu bakış açısı altında düzenlemediğiniz sürece, çevrenizdeki insanlarla anlaşmanız, fikirlerinizi kabul ettirmeniz mümkün değildir. Akrep  burcunda ilerleyen Ay, tutkulu yanlarımızı öne çıkartıcıdır.  Bir başkasının bizi geçmesine, yenmesine, üzerimizde kontrol kurmasına izin veremeyiz.  Kimseye  uymak zorunda hissetmeyiz kendimizi. Ne olursa olsun kendi çıkarlarımızın peşindeyizdir. Saat 22:57  Ay-Neptün olumlu görünümü, bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Mutlu, keyifli, aşk dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

31 Ocak 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde kendinizi güçsüz ve en yakınlarınız tarafından kullanılmış hissedersiniz. Hayatınızda meydana gelen her tür olumsuzluk da farkında olmadan kendinizi suçlamaya ve hiçbir şeyi başaramayacakmış gibi hissetmeye başlarsınız. Özgüveninizin azalması ile başarısızlık da gerçeğe dönüşmüş olur.

31 Ocak 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu oldukça eğlenceli ve ışıklı geçebilir. Önemli pozisyondaki veya tanınmış kişilerle karşılaşabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü ev ve ailevi konularla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Duygusal açıdan inatlaşma içeren durumlar olabilir.

31 Ocak 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Garantici yapınız bu sefer yanıltabilir sizi. İçinde bulunduğunuz olayları akışına bırakmak çok daha iyi olacaktır. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

31 Ocak 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Ocak 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gün boyunca eviniz ve ailevi konular gündeminizde olacak. Aile ortamınızda yapılması gerekenlere odaklanabilirsiniz. Canınızı sıkan bazı şeyler bugünden çok zevk almanızı engelleyebilir. Para harcama eğiliminiz yüksek olabilir.

31 Ocak 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız ve sezgilerinizin güçlü olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. İçinizden gelen sese kulak verin. Enerjinizi olumlu yönde kullanmaya özen göstermelisiniz. Böylece olayları kontrol altına alabilirsiniz. Sakin ve kararlı davranmalısınız. Geriliminizi yansıtmaktan kaçının.

31 Ocak 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla, özellikle de önceden planlanmış giderlerinizle ilgili beklenmedik gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Yine de harcamalarınızda hiç hesapta olmayan artışlara sebep olabilecek bu etki, ani gelir artışlarını veya ekstra para kaynaklarını da beraberinde getirebilir.

31 Ocak 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 46"
Ay
Kova
26° 20' 05"
Merkür
Koç
17° 54' 57"
Venüs
Boğa
03° 45' 19"
Mars
Koç
01° 26' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 47"
Satürn
Balık
16° 46' 12"
Uranüs
Boğa
22° 28' 31"
Neptün
Balık
28° 58' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 04"
Lilith
Başak
23° 35' 09"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>