Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissedeceğiniz ve şanslı etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Duygularınızla hareket edeceksiniz ve duygusal bir amacınız gerçekleşebilir. Sevdiğiniz insanla değişik faaliyetlere katılma şansınız olacaktır ve zevk alacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Bugün çocuksu yönlerinizin ortaya çıkma şansı çok yüksek olacaktır. Kendinizi neşeli ve iyimser hissedeceksiniz.

Oldukça enerjiksiniz ve enerjinizi doğru kullanabiliyorsunuz. Düşünceleriniz açık ve pratik ve hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz. İşinzile ilgili konularda yeni girişimlerde bulunmak için uygun etkiler altında olacaksınız.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve üzerinde fazla düşünmeden çeşitli harcamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz kişiyi ilgilendiren konularda masraflarınız olabilir. Yatırımlarınızda risklere girmeye eğilimli olacaksınız.

Duygusal olarak yoğun heyecanlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve ilginç bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Aşırı ısrarcı tutumlardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hareketli ve enerjik bir gün yaşamaya hazır olun. Aynı anda birden çok konuyu düşünecek ve birden çok işle ilgileneceksiniz. İnsanlarla olan iletişimlerinizde bir artış olacaktır ve haberleşmelerde yoğunluk gözleniyor. Zihinsel olarak son derece üretkensiniz ve sorunlarınıza akılcı çözümler bulabilirsiniz. Bazı planlarınızı gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz.Yaşamınızda yenilikler yapmaya uygun bir gündesiniz , düşüncelerinizi isteklerinize yönelterek karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:21 Ay-Jüpiter kavuşumuyla güne adım atıyoruz. Bu enerji, sizlere neşelenmeniz, canlanmanız, aktif bir şekilde günü değerlendirmenizde güçlü bir destek veriyor. Yolculukların da işaretçisi olan bu görünüm altında yeni bir şeyler yapmak, beğenilmek, ilgi görmekten bir hayli mutlu olabilirsiniz. Etrafınızda güzellikler yaratabilir, siz de bunların keyfine varabilirsiniz. Saat 13:24 Merkür-Jüpiter görünümü, günün iyimser, cömert, içtenlikle kendini ifade eden, gayet net bir dille duygularını ifade eden kişisi olacağınızı işaret ediyor. Siz aşkı sadece iki kişi arasında değil hayatın genelinde etkili bir duygu olduğunu biliyorsunuz. İnsanın hayatı sevmesi, kendisiyle barışıklığı, iç zenginliği tüm hayatını güzelleştirir diyen ender kişilersiniz. Zorlukları olsa dahi, bir gülümseyiş, bir içten selamlaşma, bir dostun sesi, bir sevgilinin güzel bakışı, insanın en kıymetli zenginliğidir. İşte bu saatlerde sizin güzelliklerinizi de yakından duymak, hissetmek ne güzel olacaktır kim bilir? Saat 14:48-17:18 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, sizlerin daha fazla dikkatli olmanızı gerektiricidir. Bilgilenelim, okuyalım, öğrenelim. İlişkilerimizde baskın tavırlar sergilemeyelim. Ters bir durumla karşılaşırsak, beklemede kalıp üzerinde düşünelim. Fiziksel açıdan enerjiniz düşük olabilir. Kendimizi yormadan, rutin işlerimizi yapalım. Ay-Başak burcu seyri Saat 17:18 itibariyle etkili olacak. Bütçemize uygun şekilde ihtiyaçlarımızı alacağız. Hesabımızı bileceğiz. Sağlık konularına eğileceğiz. Etrafımızda gelişen durumları titiz bir şekilde ele alacağız. Saat 22:50 Ay-Venüs olumlu görünümü, parasal konularda hesabınızı bilmeniz gerektiğini işaret ediyor. Hiçbir şeyin hayatta garantisi yok. Onun içindir ki, işinizi, paranızı risk altına almamakta yarar var. Cuma günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

12 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi yenilemekten kaçınmalısınız. Değişim içinde olduğunuz farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa, aşkınız testten geçecek. Yaşadığınız dengesizliklerden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, aşırıya kaçmadan temkinli davranışları tercih etmelisiniz..

12 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde,arkadaşlarınızla, bir amaç için birlikte olduğunuz kişilerle ya da meslektaşlarınızla ilişkileriniz yoğun ve keyifli olabilir. Işıl ışıl olacağınız günlerdesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Boşluktaki Ay, gün içerisinde kararsızlıkları, dalgınlıkları veya belirsizlikleri gündeme getirse de, yine de Merkür'ün konumu, aklımızın açık olduğunu ve iletişim becerilerimizi kullanabileceğimizi gösteriyor. Bitirilmesi gereken işleri bitirmek normalden fazla zaman alabilir. Tavsiyeler alabilir, önerilerde bulunabiliriz. Akşam saatleriyse, ikili ilişkilerimiz veya romantik paylaşımlar için oldukça olum görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sakin kalmalısınız. Hayal gücünüzü ve yoğun isteklerinizi mantığınızla dengelemeye çalışın. Değerlendirmeleri soğukkanlılıkla yapın.

12 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Rüyalar, meditasyon, enerji çalışmaları ve kişisel gelişime yönelebileceğiniz bugün, ruhsal olarak güçlü ve hayatın içindeki işaretlerin size katkısı olabileceği, iç sesinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda sevgiyle her sorunu çözebilir, etkili iletişim geliştirebilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 22" R
Ay
Koç
06° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 39' 24"
Venüs
Boğa
07° 10' 36"
Mars
Koç
03° 35' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 51"
Satürn
Balık
17° 00' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 18"
Lilith
Başak
23° 53' 38"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>