Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evlilik fikri bir parça gözünüzü korkutuyor. İlişkilerde bunun, önünde sonunda kaçılmaz bir talep olarak ortaya çıktığı inancındasınız. Bu düşüncenizi sevgiliniz dışında herkesle paylaşabilirsiniz. Ona biraz kırıcı geliyor.

İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz. Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge gerekiyor.

Alçak gönüllü beklentilerinizle sorun yaşamıyorsunuz. Günü sonuna kadar değerlendirme takıntınız, birikim edinmenizi engelliyor. Yakında orta ölçekte para sevinçleriniz olabilir.

Hayata karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor. Beyninizdeki bazı sisleri dağıtmanız gerekiyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşınızla bir tür ortaklığınızda uğradığınız büyük zarar, aranızı biraz açabilir. Yakınlarınızın bu zararda arkadaşınızı sorumlu görmesi size sağlıklı bir gözlem olarak gelmiyor. Dost ilişkilerinizdeki sonsuz kredinizi, son günlerdeki agresif davranışlarınızla eksiltmemelisiniz. Kendinize güveninizle davranışlarınıza güveninizi ayrı ayrı değerlendirebilirsiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 11:26 Ay-Güneş olumlu görünümüyle yeni haftaya adım atacağız. Bu saatlerde ev satın alma, kiralama, yatırımda bulunma, konularında, titiz bir incelemede bulunmakta yarar var. Saat 12:58 Merkür-Chiron olumlu görünümü, bizi yorabilir. Her şeyi kafanıza taktığınız için doğal olarak huzur bulmak kolay olmaz.  Geçmiş-gelecek-şimdiki durum arasında neyi önemsemeli derseniz, ben anın tadını çıkarın derim. Saat 13:11-21:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda titiz düşünmenizde yarar var. Gelir-gider dengemizi bozmadan alışverişlerimizi yapmakta yarar var. Ayrıca sorun çıkaran veya çıkarabilecek meselelerin titizlikle gözden geçirilmesi lazım. Sağlık, ailevi ilişkiler anlamında gerginlikte uzak durmamızda yarar var. Temizlik, düzenleme, özel ihtiyaçlara bütçede belli bir miktar ayrılması yerinde olur.  Ancak hesabınızı  iyi yapmanız son derece önemlidir. Planladığınız bazı işler  elde olmayan nedenler yüzünden aksayabilir. Saat 21:29 Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde, çevrenizdeki kişilerin sizi beğeniyle izlediklerini fark edebilirsiniz.  Anlaştığımız kafa dengi arkadaşlarımızla sohbet etmek, huzur verici paylaşımlarda bulunmak hoşumuza gidebilir. Yeni haftanız kolaylıklarla dolu geçsin. Her işinizin başarıyla sonuçlanması dileğimle,

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, kişisel zevklerinizde özel duygularınızla birleştirecek ve sizi anlamlı bir armoni sunacaktır. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda abartılı tavırlar sergilememeye veya başkalarının sınırlarını aşmamaya dikkat edin. Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir. Geri planda kalmak veya sakinliği korumak önem taşıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe ve paraya dair konularda hareketlilik gözüküyor. Alım satım işlerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Maddi birikimlerinizi gözden geçirebilir, yeni bir yatırım planı yapabilirsiniz. Yalnız gerek işle ilgili gerekse kişisel harcamalarınızda artış olabilir. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bazı kurslara yazılabilir, teknolojik aletlerinizi yenileyebilirsiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELECEĞİNİZLE ilgili size vaat edilen şeylerin yerine getirilmediğinden dolayı hayıflanabilirsiniz. İyi olaylar geliyor merak etmeyin.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 10' 04" R
Ay
Boğa
20° 01' 36" R
Merkür
Koç
22° 02' 24"
Venüs
Boğa
10° 50' 13"
Mars
Koç
05° 52' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 46"
Satürn
Balık
17° 14' 37"
Uranüs
Boğa
22° 48' 25"
Neptün
Balık
29° 08' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 06' 01"
Lilith
Başak
24° 13' 24"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 08/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>