Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz de en az sizin kadar kıskanç. O da sizi başkalarıyla paylaşmak istemiyor. Bu duygularını zaman zaman bastırmaya çalışsa da elinde olmuyor. Bugün aşk yaşamınızda daha çok durumu korumaya çalışmalı, farklı istekler içerisinde olmamalısınız.

İsteklerinize ulaşmak için büyük bir gayret içerisinde olacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerde başarılısınız. İnsanlar üzerinde güçlü bir etki bırakacaksınız. Ağır sakin görünüşünüz ve durumu açıklarken takındığınız tavır siz farkında olmasanız da size iyi bir puan kazandırmakta.

Maddi konularda çok duyarlısınız. Harcamalarınızda asla bütçenizi aşacak çalışmalar yapmıyorsunuz. Dikkat :Başkalarına karşı son derece anlayışlısınız. Ancak söz konusu kendi istekleriniz olduğu zaman sürekli erteliyorsunuz.

Güç elde ettiğiniz bir hak, fazla ciddiye almadığınız ve alışkanlığa dönüşmüş bir özelliğiniz nedeniyle kaybedilmek üzere.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimi durumlarda duygusallığınız ağır basıyor. Bu, ısrarcı tavırlarınızın çevrenizde itici bir tavır olarak algılanmasına neden olabiliyor. Daha esnek yaklaşım beklentileri, size yarar getirebilir. Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizi bir olumsuzlukmuş gibi dile getirmeleri, daha çok bu özelliklerinizi abarttığınız durumlarda oluyor.

2 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:35-17:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu kısa sürede, sevgi ve güven dolu sıcacık bir  yuvaya olan ihtiyacınız içinizde büyür. Aile içinde gerginlik, huzursuzluktan özellikle uzak durmak isteyebilirsiniz. Kimsenin kimse üzerinde kontrol kurmayacağı, herkesin kendi fikrini serbestçe söylediği bir ortamda bulunma arzunuz yoğundur. Saat 17:49 itibariyle moralinizi yükseltecek Ay-Yay burcu geçişi, hayatın güzelliklerini hissetmenizde,  kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde sizi destekleyicidir. Sıradanlaşmak bir Aslan için oldukça keyifsiz bir durumdur. İşte Yay burcundaki Ay, sizin gibi pırıltılı kişiler için harika bir enerjidir.

2 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınız bugünlerde çevrenizle çatışmalar içinde geçiyor. Uzlaşmaya çalışırken ilişkilerinizi yorucu hale getiriyorsunuz. Herkesin size uygun davranmasını beklemeniz sorunların daha fazla büyümesine neden oluyor. Fazla açık sözlü olmanız yüzünden tartışmalar yaratıyorsunuz.

2 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmamanız veya işe yarar çözümler bulmamanız durumunda sorunlar büyüyebilir. Hayatınızı zorlaştırabilecek kişileri engellemeniz gerekiyor. İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. Toprak ve emlak işleri gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Riskli işlerde dikkatli olmanızda fayda var.

2 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Aslanlar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz.

2 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı olan her şey bu dönem fazlasıyla ilginizi çekiyor. Biraz heyecana ihtiyacınız var. Kuracağınız etkili ilişkileralanlarınızdaki güvensizliklerinizi bir nebze olsun azaltabilir.

2 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklemediğiniz bazı karışıklıklar çıkabilir ve bunun sonucunda kafanız da karışabilir. Size ulaştırılan bilgilerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Önceden aldığınız kararları hemen değiştirmeyin.

2 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sahip olduğunuz yüksek enerji, hareketli geçebilecek olan bugüne uyum sağlamanızı kolaylaştırabilecekse de, içinizde bir gerilim oluşmasına neden olabilir. Fazla enerjiyi yapıcı yollarla nasıl atacağınızı bulmanız gerekiyor. Aksi takdirde saldırganlaşmanız ve sonradan pişman olmanız mümkün.

2 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 19"
Ay
Kova
25° 00' 24"
Merkür
Koç
17° 51' 57"
Venüs
Boğa
03° 38' 23"
Mars
Koç
01° 22' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 28"
Satürn
Balık
16° 45' 43"
Uranüs
Boğa
22° 28' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 45"
Lilith
Başak
23° 34' 32"
True Node
Koç
15° 21' 00"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:25

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>