Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi. Bugünlerde aşk yaşayamayacağınızı düşünmeniz, tamamen yanılsama.

İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döndüğünüz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alabildiniz. Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli.

Planladığınız küçük yatırımların bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz. Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir.

Arkadaşlarınızın sizin için, hoş bir sürpriz hazırlığı var. Bu akşam bütün cazibeniz üzerinizde olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü olmasını istediğiniz inandığınız hemen her konuda yaşanacak süpriz gelişmelere işaret etmekte. İnancın gücü yaşamanızın her safhasında etkili bir şekilde kendini gösterecek. Adeta yeniden yapılanacak kendinize olan güveninizi tazeleyeceksiniz. Maddi konularda geçmişte yaşanan aksiliklerden aldığınız dersleri profosyonel çalışma hayatınıza aktarıyor olmanız saygınlığınızı daha da arttıracaktır. Özel yaşamınızda ise aile büyükleri ile tartışmalar ciddi boyutlara gelebilir. Kendinizi ifade ederken keskin cümleler kurmamaya özen gösterin. Aşk hayatınızda ise duygularınızı ifade edin ve ilişkinize sahip çıkararak hareket edin. Siz istemediğiniz sürece hiç kimse özel yaşamınıza müdahale edemez!

23 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkürün burcunuzda ilerlemeleri,  özgüveninizi yükselticidir. Özgürce hareket etmek, dilediğiniz gibi planlar yapmak ve uygulamaktan yanasınızdır. Neşeli, canlı, gayet aktif bir şekilde insanlarla temas ederek, onların ilgisini, sevgisini kazanmak cömert yüreğinizi mutlu eder. İnsanları etkilemenin kolaylaştığı bir dönemdir. El becerilerinizi sergileyebilir, yaratıcı tarzda düşünürsünüz. Ancak bu geçişlerin gölge etkilerine de dikkat etmek gerekir. İş ilişkilerinde hassasiyet yükselebilir. Huzursuzluk, bazı  kişilerin tuhaf hareketleri, yoğunluk canınızı sıkabilir.  Kafanıza bir şeyleri takarsınız sonra da bunu büyütürsünüz. Benim tavsiyem izninizi bu zaman denk getirip, dinlenmenizdir. Yoksa verimli çalışmak zor olur. Bir de eklemede bulunayım. 25 Temmuz itibariyle  Venüsün iki ayrı burçta gerileyecek. Maddi konularda dikkatli olalım. Sabır önemli. Zaman faktörünü önemseyelim. Bunların tekrar ele alınması, gözden geçirilmesi, biraz da bilinçli şekilde hareket edilmesinde yarar var. Ev ve ailevi konulardaki harcamalara dikkat etmek lazım. Yanlış kararlar vermemek için çok iyi düşününüz. Masraflar artabilir. Saat 07:04 Ay-Mars görünümü,  etrafınızda olan bitenler, ilişkileriniz, çevresel konulardaki hassasiyetin işaretçisidir. Genelde dışa karşı gayet nazik ve ölçülü davranmaya çalışırken, aslında iç dünyanızda bir çok meseleyi gözlem altına almaktasınız. Bu gözlem, aileniz ve sevdiğiniz her şeyle alakalıdır. Bazen elinizde olmadan gerilim duyarsınız. Çünkü ummadığınız bir takım gelişmeler, planlarınızı uygulamanın önüne geçiyordur. Ancak renk vermemeye çalışırsınız. Saat 10:00 Ay-Uranüs görünüm etkisi altında,  hayatınıza renk getirecek sizi huzurlu kılabilecek değişimlerin bir an önce gerçekleşmesini istersiniz. Bir yanıyla hayata güvenir, şükredersiniz ancak bir yanınız beklemeye tahammüllünüz yoktur. Saat 21:11-24 Temmuz saat 05:07  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:58 Güneş-Merkür kavuşumu, Ay-Boşluk etkisi nedeniyle, dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz pek mümkün olmaz. Fiziksel açıdan sağlığınıza, özellikle iletişim, aşk hayatınız, ilişkileriniz, girişimleriniz anlamında dikkat etmekte yarar vardır. Sizin çok iyi bildiğinizi sandığınız meselelerde dahi yanılma payı bırakmanız iyi olur. Birbirimize karşı anlayışlı, sevgi dolu yaklaşmamız dileğimle,  

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir planladığınız fakat cesaret bulamadığınız çalışmalarınız için uygun bir gün. Kardeşlerle yapılan işbirlikleri gündeme gelecek. Aile içi ve komşularla olabilecek sorunlara hazırlıklı olmalısınız. Bazı anlaşmazlıklar yüzünden kendiniz gergin hissedebilirsiniz. Fakat önlemci yapınızla olaylara kısa sürede çözüm bulacaksınız.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızı veya ailenizi istediğiniz yönde değiştirebileceğiniz veya çeki düzen verebileceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla, bu konulardaki görüşmelere bir an önce başlamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektirenve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Niobe

23 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerde yoğun bir gündeminiz olabilir. Gün içinde kendinizi ortaya koyan konuşmalar yapabilirsiniz. Ani değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları büyütmeyin ve dikkatinizi yapmanız gereken pratik konulara odaklayın. Günün ilerleyen saatlerinde dostlarınızla buluşabilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca internet sitenizi düzenleyebileceğiniz, işlerinizi kolaylaştıracak insanlarla olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerinizde birlikte sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabileceğiniz pozitif bir etki hakim olacak.

23 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir tür rekabet içinde olduğunuz biriyle mantıklı diyaloglar geliştirmek istiyorsunuz. Onun da aynı niyetler içinde olduğuna dair inancınızı yeniden değerlendirmeniz yararınıza olacak. Bugün, zamana ertelediğiniz konularda sürpriz destekler sizi yeniden hareketlendirebilir. İlkeli yaklaşma isteğinizi abartmanız, bu destekleri riske edebilir.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikleilişkilerinizde sert dil ve ifadeler kullanmaktan bu hafta lütfen kaçının. Birlikte çalıştığınız kimselere laf sokayım derken kalplerini kırmayın. İş hayatında iletişimsel sorunlar söz konusu olabilir. Aile bireylerinizin sorunları hakkında geliştirdiğiniz fikirler sayesinde sözünüzü dinleteceksiniz ve olası sıkıntıları gidermek adına önemli aşamalar kaydedebileceksiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

23 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 57' 52" R
Ay
Boğa
01° 54' 56" R
Merkür
Koç
20° 58' 54"
Venüs
Boğa
09° 18' 23"
Mars
Koç
04° 54' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 13"
Satürn
Balık
17° 08' 40"
Uranüs
Boğa
22° 44' 06"
Neptün
Balık
29° 06' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 58"
Lilith
Başak
24° 05' 08"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>