Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin güvenli, rahat tavırlarını sevgisizlik nedeni olarak değerlendirme eğiliminde görünüyorsunuz. İçinizde gizli bir kıskanılma arzusu var gibi. İlişkinizde bir özgüven eksikliğiniz olabilir.

Sınırlandırılmış ilişkilerin,yaşamındaki başarıların önkoşullarından biri olduğu inancındasınız. İş hayatında sıcak, fazla yakın ilişkilerin zararlı olduğu yönünde bir bakışınız var.

Toplu bir katılıma yatırdığınız paranın riske girmiş olması, ana nedenlerden biri olsa da, maddi sorun yaşama korkunuzun altında birçok neden daha var gibi. Para konularında daha güvenli ilişkiler içine girmelisiniz.

Özel bir konuda gözden kaçırdığınız bazı gerçekler var. Daha mantıklı hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tek başınıza hareket etmenizi doğru bulmadığınız bir oluşuma paydaş arama çabalarınız, bugün karşılığını bulabilir. Bu yakınlaşmadan beklentilerinizi amacından saptırmamanızda yarar var. Aile içinde dengelemeye çalıştığınız ilişkiler sizde belli yorgunluklar yaratabilir. Bunu bir karamsarlığa dönüştürmeniz, uzun süreli kopukluklara neden olacak.

24 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 07:04 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün etkisi altında,  ailevi ilişkileriniz başta olmak üzere, duygu dünyanızla alakalı konularda hayatın güzelliklerinin tadına varma arzunuz yükselir. Yaratıcı zekanız ve övüngen tavırlarınız bugün fazlasıyla ön plandadır. Siz bu yüksek özgüvenle, yuvanız sınırları içinde ve çevrenizdeki herkesin size karşı saygılı davranmasını ve isteklerinizi kabul etmelerini bekleyebilirsiniz. Buyurgan tavırlarınızla her şeyi kontrolünüz altına almaya çalışabilir, size ev içinde bir kral veya kraliçe gibi davranılmasını bekleyebilirsiniz. Amacınız, varlığınızın yüceltilmesidir. Hakimiyet arzunuzun yükselmesi enerjiler nedeniyle ne kadar normal gibi görünse de, konu ilişkiniz,ortaklığınız, evliliğiniz olunca daha dikkatli olmanız gerekebilir. Kaldı ki, bugün eşiniz, sevgiliniz veyaortağınızla sırf bu haliniz nedeniyle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Benim tavsiyem, isteklerinizi, biz olgusu içinde ele almanızdır. Böylece her ikiniz de ihtiyaçlarınız konusunda uzlaşma sağlayabilir, birbirinizin farklılıklarına saygı duyarak aranızdaki pürüzleri düzeltebilirsiniz. Saat 08:04 Ay-Merkür görünümü,  fikirlerimizi baskın bir şekilde dile getiririz. Kimsenin bize eleştirmesine, hayır demesine izin vermeyiz. Bu durum çevremizdeki insanlarla aramızda iletişim anlamında sorun yaratabilir. Ilımlı olmakta yarar var. Saat 23:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Zorlayıcı bir dönemden geçiyoruz. Hepimizin gönlünü rahatlatacak olumlu gelişmelerin yaşanması dileğimle,  

24 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, zekanızı ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız. Yakın kan bağı olduğunuz kişiler, kardeşler ve akrabalarla duygusal bağlarınız güçlenecek ve akşama saatlerinde onlarla birlikte hoş saatler geçirebilirsiniz. Maddi konularla ilgili görüşmeleriniz gündeme gelebilir. İkna kabiliyetinizin oldukça yüksek olduğu bir gün içindesiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaldırabileceğinizden fazlasına talip olmanız problemlere neden olabilir. Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın. Konuşarak zaman kaybetmemeli veya nabız tutmaya çalışarak ortamı germemeli ve uygulamaya geçip istediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın gün boyu olumlu açıları olması gün içierisinde olumlu ruh hallerini, hayalleri ve rüyaları desteklese de, Mars ve Uranüs arasındaki açının bugünden itibaren tüm haftasonuna yayılan beklenmedik gelişmeleri ve ani olayları gündeme taşıyabilecek enerjisi de devrede olacak. Dolayısıyla, ani tepkiler vermekten ve ani hareketlerden uzak kaçınmamız ve planlarımızı yaparken değişiklikleri hesaplayan esneklikte olmamız önem taşıyor. 6 gün boyunca, elektrik, elektronik, bilişim, uzay ve havayla bağlantılı başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir veya bu başlıklı keşifler ya da haberler gündeme gelebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda iletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Geçmişe ait konularda abartılı tavırlar keyfinizi kaçırabilir. Üzerinde çalıştığınız işlerde ilerleme ve büyüme elde etmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yeni temeller atıp, işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yaratıcı işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üstünüz ya da otorite pozisyonundaki kişilerle yaşadığınız moral bozucu olayları gözünüzde büyütmeyin. Her zamanki gibi şanslı olamayabilirsiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için muazzam olumlu etkiler aldığınız, ilahi güç tarafından korunup kollandığınız, hayatınızın her alanında fırsatlar elde etmeye açık, enerjiniz ve varlığınızla insanların yaşamına bolluk, bereket ve huzur götüreceğiniz bir zamandasınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile hayatınız daha fazla ön plana çıkarken, sevdiklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Arkadaşlarınız için değerli olduğunuzu anlayacaksınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beraber bir ay boyunca odaklanacağınız konular  fiziksel görünümünüz, yeni başlangıçlar atılımlar yapma isteğiniz, bireysel anlamda istek ve hedefleriniz olacaktır. Yaklaşık 1 aydır koşulları ve şartları çok fazla isteğiniz doğrultusunda yönetemediniz, şimdi ise koşullar tamamen sizin kontrolünüzde olacaktır. İsteklerinize ve hedeflerinize çok daha kolay ulaşabileceksiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

24 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 46' 34" R
Ay
Koç
29° 03' 46" R
Merkür
Koç
20° 49' 26"
Venüs
Boğa
09° 04' 01"
Mars
Koç
04° 45' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 28"
Satürn
Balık
17° 07' 44"
Uranüs
Boğa
22° 43' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 20"
Lilith
Başak
24° 03' 50"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>