Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan oldukça hassas olabileceğiniz bugün, partnerinizle duygularınızı paylaşmaktan kaçınmanız mümkün. Mars tan aldığınız destekle cesaretiniz artabilir, fakat egemenlik kurma isteğinizin ilişkilerinizde bocalamalar yaratabileceği görülüyor.

Ay ın konumu, kendinizi cesurca ortaya koyabileceğinizi ve yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebileceğinizi belirtiyor. İşbirliklerinde ani ve duygusal kararların etkisinde kalmamaya dikkat etmelisiniz.

Bugün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Ay, enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Hareketli yapınızla birçok yolculuk yapabilir ve çevresel şartları lehinize çevirebilirsiniz.

Gün bir miktar yorucu geçse de çok şey başarabilirsiniz. Sorumluluklarınıza özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Bunların haricinde sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluğu son derece verici bir şekilde ve ilişkilere keyif katarak yaşayabiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda, dengelerinizi altüst edebilecek gelişmeler yaşanabilir. Her şeyi paylaştığınız dostunuzla aranıza bugünlerde geçici bir uzaklaşma girebilir. Yaşanan birçok şeyin anlamını bir anda yitirmesine izin vermemelisiniz.

25 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Ay-Koç seyir etkinliğinde Pazar günümüz başlayacak. Kendi doğrularımızı  cesur  bir şekilde ifade edebiliriz. Güven duygunuz gayet yüksektir. Yapacaklarınızdan eminsinizdir. Tecrübelerinizi hem para kazanmak hem de ilerlemek adına ortaya koymaya hazırsınızdır. Pazar günümüz işte bu düşünceler altında başlıyor. Saat 13:27 Ay-Uranüs kavuşum  etkisi altında, hiçbir neden için, kendi bildiklerimizden vazgeçmek istemeyeceğiz. Bizi bir şeyler eskiye bağımlı kıldığında bunu kabul etmeyeceğiz. Gitmek istiyor ruhumuz bir yerlere, bir şeyler bağlı kalmadan yaşamak istiyoruz. Bu hisler altında günü selamlıyoruz. Saat 15:02 Ay-Pluto görünümü, uygulamak istediğiniz yenilikleri, uzun vadeli olarak planlamanız gerektiğini gösteriyor. Gelir-geçer tarzda, günü kurtarmak şeklinde olmamalı. Çünkü bu durum ileride sorun yaratabilir. Saat 23:52 Ay-Jüpiter görünümü, rahatlatıcı bir etkidir. Sizi keyiflendirir. Canınızın istediği gibi hareket edersiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde moraliniz yükselmeye başlar. Böylece sinirleriniz yatışır. Mutlu bir Pazar günü  geçirmeniz dileğimle. Kalben sevgilerimle,

25 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam kalitenizin yüksek olduğu gün içinde karşılaşacağınız kişilerden karşılıklı olarak etkileşim içinde olacaksınız. Önemli kişileri amacınıza uygun şekilde kullanacağınızı biliyorsunuz. Kendinize güvendiğin için, olaylara hakim olma duygunuz bu gün çok yoğun olacak. Direncinizin yüksek olduğu bir gün.

25 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortam değişikliğine ihtiyacınız var. Ancak gereksiz harcamalardan ve risk almaktan kaçınmalısınız. Kontrollü değişiklikler yapmanız veya bazı olayları tutarlı şekilde zorlamanız durumunda pişman olmaksızın istediğinizi elde edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Günün ilk yarısı genel bir kararsızlık hali ve tamamlanması gereken işler ön planda. Enerjik ve hareketten keyif alacağımız bugün, özelikle akşam saatlerinde fikir alışverişleri, yazışmalar ve görüşmeler söz konusu olabilir. Yenilikler, yenileyici gelişmeler veya önemli kişilerle diyaloglar açısından olumlu durumlar destekleniyor olacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde yeteneklerinizi kullanmaya bakmalı ve parasal alanda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Belirli fırsatlar ve gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında gösterdiğiniz çaba ciddi sonuçlar getirebilir. Ayrıca bu dönemde yakın çevreniz çok daha canlı ve iletişim, hareketlilik dikkat çekmekte. Sözlerinizde daha dengeli olmaya bakmalısınız. Bazı elde olmayan ve sizi duygusal açıdan yıpratacak konular ortaya çıkabilir. Özellikle ailevi konularda daha önlemci olmak faydalı olacak.

25 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Her şeye çabuk sahip olmak istediğiniz gibi aşkta da böyle davranıyorsunuz. Ona karşı çok fazla alıngan davranışlarda bulunmanız hata yapmanıza neden olacak. PARA: Başkalarını küçümseme yerine onlarla bilgilerinizi paylaşımda bulunmalısınız ki çok daha fazla yol katedersiniz. SAĞLIK: Kendinizi önemsiyor ve sağlığınıza dikkat ediyorsunuz. Bugün de sağlığınızla iyi bir şekilde ilgilenerek kendinizi yormamış olacaksınız.

25 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın dostlarınız ve partnerinizle zaman geçirmeye ihtiyaç duyacağınız bugün, keyifli sosyal etkinliklerde yer alabilir, yakınlarınızla eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi akşam saatlerine bırakmamayı tercih edin.

25 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal yönünüzün ikinci plana çekileceği ve dikkatinizi maddi meselelere vermenizin sağlanacağı bir gündesiniz. Bütçenizi iyi değerlendirmeli, maddi planlamalarınızı buna göre yapmalısınız. Planınız dışında yapacağınız harcamalar veya bu sonucu getirecek planlar olabilir.

25 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 20" R
Ay
Oğlak
05° 25' 29"
Merkür
Koç
16° 25' 09"
Venüs
Koç
29° 10' 39"
Mars
Balık
28° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 30"
Lilith
Başak
23° 10' 25"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>