Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ondan heyecan verici bir öneri gelebilir. Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, eski defterleri çoktan kapatmış görünüyor.

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız. Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de, bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var.

Geliriniz belli olmasına rağmen, sanki bir yerlerden fazladan para gelecekmiş gibi gönül rahatlığı içinde harcamaya devam etmemelisiniz. Para konusunda aşırı iyimsersiniz.

Son günlerdeki karışık zihninizi toparlarsanız çevrenizdeki hoşlukları fark edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık görüşmekten hoşlanmadığınız bir arkadaşınız bugün hiç umulmadık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Ona olan duygularınızı belli etmekten kaçınmayacaksınız. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir yakınınız, sizden ziyaret bekliyor. Sabah saatlerindeki durgun haliniz, öğleden sonra yerini bir hareketliliğe bırakacak. Ortak akşam programı önerileri alabilirsiniz.

26 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Salı gününe, Ay-Başak burcu geçişiyle  başlıyoruz. Değerli bulduğumuz her ne varsa, sözgelimi para-aile-özel hayatımızla ilgili konular üzerinde titizleneceğiz. Ancak mantığı öne alarak düşünmeniz halinde pürüzleri düzeltebilirsiniz. Bütçenizle alakalı hesaplamalarda bulunursunuz. Sosyal faaliyetler gün içinde hareketliliğin, haberleşmenin, iletişimin  etkili olacağını gösteriyor. Saat 01:15 Ay-Neptün karşıtlığında, bütçe dışı harcamalar veya evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi durumlar görülebilir. Aldığınız ile verdiğinize dikkat ediniz. Saat 11:08 Ay-Pluto görünümü, kafanızın içindeki planlara ve  hayat görüşünüze göre neler yapmanız gerektiğini saptayabilirsiniz. İşinizde ustalaşmak, gelir düzeyinizi arttırmak için eksiklerinizi gözden geçirmenizin faydalı olacağını söylüyor. Saat 21:22 Venüs-Satürn görünümü, kendinizi bazı konularda bir şeylere uymak zorunda hissetmenize yol açabilir. Gönlünüz özgürce, doyasıya kendini ifade etmek isterken, iç dünyanızda bir türlü çözümleyemediğiniz meseleler kendini hatırlatır. Bazen yalnızlık duygusu  ağır basar bazen de etrafınızdaki insanlar canınızı sıkar. Bir şeylere mecbur olmaktan, size uymayan şartlar altında yaşamaktan zevk almazsınız. Şöyle bir kendi başınızı oturup olan bitenleri gözden geçirirsiniz. Sıkıntılarınız kimseye açmazsınız. Eviniz, aileniz, güvendiğiniz yerleri, insanları özlersiniz. Keşke hayat daha güvenli ve daha güzel olsaydı diye içinizden geçirirsiniz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

26 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha sakin ve temkinli, olmalısınız. Kardeşlerinizin ve yakın dostlarınızın sizden bekledikleri destek ve istekleri olacak. Kısa yolları kapsayan işlerin gündem kazanmasıyla, yaşantınız hareketlenecek.

26 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren veya maddi başlıklı işler ön planda. Yetenek ve özelliklerinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz alanları bulmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanları tehdit ederek veya yüksek sesle konuşarak değil, ikna yöntemiyle ya da olumlu şekilde yönlendirerek daha etkin olabileceğimizi ve daha rahat arkadaş edinebileceğimizi anlayabileceğimiz bir gün. Bu sayede, işlerin ya da olayların kendimize uygun şekilde gelişmesini sağlayabilecekken, diğer türlü davranmamız işlerin şansa ya da başkalarının inisiyatifine veya vizyonuna bırakılması anlamına gelebilir. Ayrıca, bugün Başak burcunda oluşan yeni ayın yenileyici etkisinden faydalanmak için aktif olmakta fayda var.

26 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve para konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yeni projelerinizle ilgili paylaşımda bulunma ve destek sağlama açısından oldukça olumlu enerjiler içindesiniz. Sabırlı ve kararlı olursanız daha başarılı ve kazançlı olmanız mümkün gözüküyor. İş ortamınızda becerilerinizi gösterebileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız.

26 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KRONİK ağrıları olan Aslanlar, sağlığınızla ilgili ertelemeler yapmayın. Eski ilişkilerden haber alıp canınızı sıkabilirsiniz, umursamayın.

26 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

26 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>