Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün çok büyük ve ciddi bir kavga edeceksiniz. Alttan alan taraf siz olacaksınız fakat kavganın büyümesini de önleyemeyeceksiniz.

Ortaklarınızla üzerinde çalıştığınız projede bugün bir kaç sorun çıkacak ve sorunu çözmek için çok zaman kaybedeceksiniz. Bu konuda soğukkanlı davranmalı ve akıllıca düşünmelisiniz.

Bugün parasal konulardaki detaylara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Yanlış bir karar sizi ciddi bir sıkıntıya sokabilir.

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailevi konularda aşırı hassas davranabilir, akrabalarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Gereksiz kırgınlıklar yaşayabileceğinizi düşünerek kontrolü elden bırakmamaya çalışmalısınız. Kültürel, psikolojik ve felsefi konularla ilgilenebileceğiniz ve hayata geniş bir yaklaşım içinde olabileceğiniz bir gün.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftaya,  Ay-Koç burcu etkisi altında başlıyoruz. Saat 16:23 olana dek,  yakın çevreniz, partneriniz, kardeşlerinizle alakalı meseleler üzerinde durabilirsiniz. Yolculuklar, eğitim, bilgilenme anlamındaki işlerinizi takip edebilirsiniz. Ancak sabırsız davranmayınız. İnsanlarla konuşurken, belli bir tolerans göstermekte yarar var. Saat 16:23-18:37 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Her işte, her durumda  şöyle bir çevremize, olan bitene bakalım.  Herkesin zorlandığı konularda bizim de canımız sıkkın olabilir. Ülkeniz, toplum hayatında yaşananlar, içinizdeki gizli saklı üzüntüleriniz hassas tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Saat 18:37 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay, geleceğimizi ilgilendiren konularda tabii ki maddi ve manevi anlamda sağlam olanı tercih etmemizi sağlayacak. Kafamızda soru işareti uyandıran hiçbir şeyden hoşlanmayacağız. Her düşünceyi ve her insanı gerçekçi bir gözle testten geçireceğiz. Neye bastığımızı bilmek ihtiyacımız önemli olacak. Yeni haftanın her birimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

26 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve bir çok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekten ne yaptığınızın farkında olduğunuz izlenimi vermeniz, üzerinde yoğunlaştığınız işlerde başarı elde etmenizin ilk adımı olabilir. Şov zamanı! Tüm burçlar için gün geneli: Yaşam enerjisi ve motivasyonu yüksek bir gündeyiz. Koç burcundaki Ay'ın Jüpiter ve Venüs'le olumlu açıları sayesinde, istediğimiz alanlarda kolaylıkla harekete geçebilir, hatta şanslı olanaklar ve fırsatlarla karşılaşabiliriz. İkili ilişkilerimiz açısından da güzel ilişkiler kurabileceğimiz, eğlenceli, keyifli aktivitelere açık bir gün. Akşama doğru Boğa burcuna geçen Ay ise, akşam saatlerini daha ayağı yere basan ve dünyevi konulara ayıracağımıza ve güvenli adımlar atarak ilerlemek isteyeceğimize dikkat çekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Her şeye çabuk sahip olmak istediğiniz gibi aşkta da böyle davranıyorsunuz. Ona karşı çok fazla alıngan davranışlarda bulunmanız hata yapmanıza neden olacak. PARA: Başkalarını küçümseme yerine onlarla bilgilerinizi paylaşımda bulunmalısınız ki çok daha fazla yol katedersiniz. SAĞLIK: Kendinizi önemsiyor ve sağlığınıza dikkat ediyorsunuz. Bugün de sağlığınızla iyi bir şekilde ilgilenerek kendinizi yormamış olacaksınız.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler, dostluklar ve yakın çevrenizle iletişiminiz ön plana çıkıyor. Onların hayatındaki kariyer vekonuları size yansıyabilir ve sizin duygusal desteğinize ihtiyaçları olabilir. Bu sebeple hayatınızdaki insanları biraz daha anlayışla karşılamanız gereken bir gündesiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerde gerilim yaşanabileceği için, bugün önemli konularda kişilerin üzerine gitmemek ve mümkünse paylaşacağınız konuyu bir başka güne ertelemek fayda sağlayacaktır.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün duygularınız ile değil, sizi ilgilendiren maddi konularla meşgul olacaksınız. Bütçenizle ilgili bazı ayarlamalar yapmanız mümkündür. Alışverişe çıkarsanız paranızı dikkatli harcamaya çalışmalısınız; bilgi sahibi olmadığınız ürünleri satın alabilirsiniz.

26 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 28" R
Ay
Oğlak
11° 36' 23"
Merkür
Koç
16° 33' 02"
Venüs
Koç
29° 45' 03"
Mars
Balık
28° 56' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 15"
Satürn
Balık
16° 29' 08"
Uranüs
Boğa
22° 17' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 05"
Lilith
Başak
23° 13' 31"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>