Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizi anlamaya çalışın. Bu, sizin de bilmediğiniz yanlarınızı görmenizi sağlayacak. Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor.

Görüşmeler yapmayı düşündüğünüz kişiler, sizi ummadığınız kadar etkileyecek. İçinde bulunduğunuz yoğunluk uzun sürebilir. Performansınız yüksek, ama bazı küskünlükleriniz var.

Bugünlerde, para konularında yetkin insanlara ve doğru araştırmalara yönelmelisiniz. Küçük sayılabilecek bir parayla, büyük bir oluşuma katılma şansı yakalayabilirsiniz.

Risk almayı seviyorsunuz. Ancak bugünlerde dikkatli olmanızda yarar var. Riskli işler başınızı ağrıtabilir bu aralar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, zihninizi sürekli onunla meşgul ediyorsunuz. İnsan ilişkilerinizdeki problemleri azaltmak sizin elinizde. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:28-28 Ağustos saat 00:54 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Parasal işlerimizi, hesaplarımızı bu zaman dilimi içinde dikkatlice yapmakta yarar görüyorum. Özellikle yoğunluk nedeniyle parasal  alışverişlerde  alacağımızı vereceğimizi iyi bilelim. Sağlık giderleri, kişisel bakım, temizlik ve düzenlemeler için bir miktar para harcayabiliriz. Saat 18:46 Venüs-Mars arasındaki ateşli görünüm sizler açısından olumludur. Belki ateşli sözünü kullanmam  sizi şu anda biraz ürküttü. Ancak benim burada ifade ettiğim, itekleyici, cesaret verici anlamındadır. Demek oluyor ki, hem ilişki hem girişim hem hayatın güzelliklerine sahip olma yönünde kuvvetiniz artmış durumda. Peki  ne anlama geliyor? Sizi kendinize güven duymanız, harekete geçmeniz, arzularınızı elde etmeniz yönünde destekliyor. Bu görünümü olumlu yönde kullanmak için ne yapmak lazım? Hedef belirlemek. Eğer bir hedefiniz varsa, o zaman durmayın. Dış dünyadan kopmayın ve hangi alanda ilerlemek istiyorsanız o alana yönelin. Ev mi almak istiyorsunuz, ailenizle ilişkinizi mi düzenlemek istiyorsunuz, sevgilinizle bir araya mı gelmek niyetindesiniz. Her ne ise bunu elde etmek adına azimli olun. Konuşun, isteklerinizi bildirin. Ancak dinlemesini de bilin. Neler sizi yoruyor, kızdırıyor. Bunları bir gözden geçirin. Belki de siz kendini kendinize olayları büyütüyor geriliyorsunuz. O zaman esnek düşünmeye çalışın. AŞK,YÜREĞİN SIRRI ve EN BÜYÜK SINAVIDIR ASLINDA…. Yüreklerimiz her dem güzel sevgilerle mutlu olsun. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Satın alma duygunuz çok yoğun olduğu bugünde, keyifli alışverişler yapabilirsiniz.. Ortak dostlarınızla birlikte,birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Bugün kendinize güveniyorsunuz.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda başarılı olup olamayacağınız konusunu sorgulayabileceğiniz günlerdesiniz. Doğuştan gelen, kendi kendini motive etme kabiliyetinizi kullanarak bu tür kötü düşünceleri bir kenara bırakmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin bazı tavırları, düşünceleri, tepkileri veya yaşam tarzları hakkında olumsuz düşüncelere sahipseniz veya bu türlü şikayetleriniz varsa, bu fikirlerinizi ya da eleştirilerinizi dile getirmeniz durumunda, karşı taraf da aynı şiddetle veya daha kuvvetli reaksiyon gösterebilir. Benden uyarması Niobe'ce!

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelirlerinizi arttıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle alım-satımla ilgili işlerinizde kazançlarınız olabilir. Başkalarından destekler konularında olumlu gelişmeler gözüküyor. Fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Ancak harcamalarınızda da artış gözüküyor. Biraz daha dikkatli olmalısınız. Çok eli açık davranıyorsunuz.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDE günün konusu siz olabilirsiniz. Hakkınızda dedikodu yapanlar var. İyi dediğiniz insanları tekrar gözden geçirmelisiniz.

27 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

27 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 55" R
Ay
Oğlak
12° 37' 36"
Merkür
Koç
16° 34' 25"
Venüs
Koç
29° 50' 42"
Mars
Balık
29° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 19"
Satürn
Balık
16° 29' 33"
Uranüs
Boğa
22° 17' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 21"
Lilith
Başak
23° 14' 02"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>