Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlusunuz, çünkü ilişkinizde küçük ayrıntılara takılmıyor, sevgilinizin sizin yanınızda kendisini huzurlu hissetmesini sağlıyorsunuz. Ama sizin de aynı şekilde beklentiniz var, o da sizi bazı konularda baskılıyor.

İşlerinize çok hakim ve inisiyatiflisiniz. Bunu sağlamak için harcadığınız emek kadar, çevrenizdekilerin mesleki yeterliliğinize gösterdiği saygı da bu inisiyatifte rol oynuyor.

Bir alacağınız epeyce gecikti. Bu yüzden o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alamayacaksınız. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Biri size ısrarla yakınlık gösteriyor. Bu yakınlığa sevinmeden önce biraz beklemeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bunun bir çıkar yakınlaşması olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde her şeye karşı genel bir hoşnutsuzluğunuz var. Esasında bunun gözle görülür, maddi bir temeli yok. Bugünlerde canınız biraz bunalım istiyor gibi nedense. Hızla yok olup giden yaz mevsiminin sizde olumsuz etkileri oluyor. Sonbaharın eşsiz güzellikleri içinde mutluluğun sırrını keşfedebilirsiniz. Biraz iyimserliğe ihtiyacınız var.

27 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar,  saat 06:48  itibariyle gerçekleşecek ilkdördün, mesleki alanda  ve toplum içinde kendini ispat etmek, huzur bulmak, güvenli bir yaşam sürmek isteyen bireyin,  istediği şekilde hareket edememesi  nedeniyle yaşadığı çelişkinin işaretidir.  Bu çelişki neden kaynaklanmaktadır? Türlü sebepler yazmak mümkün. Sözgelimi partneriyle arasında sorunlar vardır veyaortağıyla. Karşı tarafa uymak mecburiyeti onu dış dünyada sakin bir yaşam sürmeye mahkum edebilir. Yani kaybetmekten korkabilir. Bir başka örnek şu olabilir. Partneriyle farklı bir yaşam sürme arzusu içindedir ancak bir yandan da sahip olduğu her şeyi korumayı düşünmektedir. Ancak bu iki istek birbiriyle çeliştiği için hemhem de ilişki anlamında hayat onu bir yere hapsetmiş gibidir. Peki ne yapılmalıdır. Öncelikle ilişkisini ve ardından kariyerini, toplum içindeki yerini gözden geçirmelidir. 27 Ocak saat 16:59-20 Şubat saat 22:05 tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda seyredecek. Bu geçiş, ortaklaşa kazanç ilişkilerimizi ele almamızı gerektiriyor. Enerji ihtivasında rahatlık hali vardır, ancak bizim de gözümüzün açık olması lazım.  Yaşadığımız ilişkiler, destekler, bağlantılar dikkatle ele alınmalıdır. Gelirimiz, giderimiz ve yatırımlarımız piyasanın şartlarına göre değerlendirilmelidir. Parasal konularda hesabımızı bilmemiz iyi olacak. Eğer bir ortaklık söz konusuysa, iyi niyetinizin kullanılmasına izin vermeyiniz. Alacağınızı vereceğinizi iyi biliniz. İdeallerimizi merkez alarak  ve ilerisini düşünerek yuvamız, ailemiz, ilişkimiz ve kariyer hayatımızla ilgili konulara akıllıca bakalım. Bu süreç,hayatımızla ilgili konularda, ortaklaşa ilişkiler veya eşimiz,yaptığımız insanlar, yakın çevremizdeki kişiler, kardeşlerimizle olan her türlü maddi konuda,  dikkatli davranmanın doğru olacağını, hesabımızı bilmemiz gerektiğini gösteriyor. Duygusal ajitasyonlara gelmeyelim. Saat 23:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümü ikinci kez gerçekleşiyor. Bizim de anlaşmaya gönüllü, gelişime açık, paylaşımdan yana bir bakış açısıyla ilişkilerimize bir bakmamız lazım. ne de olsa Merkür geri hareket dönemindeyiz.  Biz farklı bakış açımız, hayatı ele alış biçimimiz ve düşünce yapımız olduğunun farkındayız. Dışa açılmak, yeni insanlar tanımak, yollar keşfetmekten yanayız. Ancak gerek partnerimiz ve gerekse yakın çevremizle alakalı konularda uymamız gereken durumlar var. Doğal olarak biz de buna özen göstereceğiz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Varsa eğer bir derdimiz, sıkıntımız şifa bulsun. Kalben sevgilerimle,

27 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal bağlarınızın güçlenmesi adına, sevdiklerinizle birlikte olmak size olumlu geliyor. Bugün annenizle ilgili olumlu olaylar yaşayacak, onun isteklerini kendi düşüncelerinizle bağdaştıracaksınız. İkna kabiliyetinizi duygusal bir şekilde kullanıyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız sonuç verecektir.

27 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son zamanlarda gerektiğinden fazla zamanınızı alan veya çok fazla enerjiye mal olan işlerinizi veya ilişkilerinizi yeniden yapılandırabileceğiniz ve yeni planlar yapabileceğiniz bir haftalık süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Güne biraz gergin veya stresli başlıyoruz. İlişkilerimizi doğru yönetmemizde ve dikkatli cümleler kurmamızda fayda var. Öğle saatleriyse, olumlu görüşmeler, akıcı veya memnun edici işler açısından uygun görünüyor. Akşam saatlerinde Merkür'ün olumsuz açıları fikir çatışmalarını veya yanlış anlaşılmaları tetikleyebilir, ama geceye doğru yine güzel etkiler altındayız ve yatmadan önce huzuru yakalayabiliriz. Günün önemli gezegen hareketlerinden biri de, Venüs' ün burç değiştirerek Balık burcuna geçecek olması. Venüs Balık'ta(21 Şubat'a kadar) bizi daha duygusal, şefkatli yapar. Daha affedici veya ilişkilerimizde daha hayalci olabiliriz. Bu hayalcilik etkisi, sanatsal konularda veya yaratıcılık gerektiren işlerde yüksek performanslar ortaya konmasını sağlayabilir veya kadınlarla ilgili konuları ön plana taşıyabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

27 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sükunet isteyebilirsiniz. Kimsenin sizi rahatsız etmeyeceği bir köşeye çekilip çeşitli konuları zihninizde tartmanız günün konusu olabilir.

27 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hiçbir şeyi kaybetmekten korkmayın ve evrenin size sunduğu yeteneklere ve değerlere güvenerek, kendi yolunuzda kendinize yeni amaçlar belirleyin. Sevdiğiniz insanların sizin desteğinize ve fikirlerinize ihtiyacı olacağı bir zamandasınız.

27 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Büyük hedefler ve uzun vadeli planlar günün konuları olabilir. Rutin işleri etrafınızdaki kişilere devredebilir ve derin konularla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile sohbetleriniz düşünce şeklinize daha derin boyutlar katabilir.

27 Ocak 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 26" R
Ay
Oğlak
07° 15' 51"
Merkür
Koç
16° 27' 24"
Venüs
Koç
29° 20' 55"
Mars
Balık
28° 41' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 42"
Satürn
Balık
16° 27' 23"
Uranüs
Boğa
22° 16' 15"
Neptün
Balık
28° 52' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 59"
Lilith
Başak
23° 11' 21"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>