Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz. Ona en yakın kişi olduğunuzu bilmez gibi davranıyorsunuz.

Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir. Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, geleceğiniz bakımından da çok önemli.

Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir araştırma ve takip işiniz olabilir. Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde harcamaların çoğu gerekli değil gibi.

Birtakım sorunlarınızı yanlış insanlara dayandırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Adını koyamayacağınız belirsiz etkilenmeler içine girebilirsiniz. Her alanda hissedebileceğiniz bu etkilenişim, sizi yakın çevrenize bazı açıklamalar yapma durumunda bırakacak. Uzun zamandır gündeminizde duran, ama yeni yeni şekillenmeye başlayan birtakım konular, önümüzdeki günler içinde iyice netleşebilir. Bununla ilgili yolculuklarınız olabilir.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:54 sonrası Terazi burcunda ilerleyecek Ay, çevremizde bulunan kişilerle dostane paylaşımları güçlendiricidir. Karşılıklı paylaşımda bulunmamızı sağlayan bu eneri,  dışarıyla temas etmemizi, huzurlu bir şekilde kendimize ve çevremizdeki insanlara zaman ayırmamızda destekleyicidir. Saat 19:43 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, akşam saatlerinde iletişimi güçlendiriyor. Kısa bir yürüyüş, dostlarla bir araya gelmek, kardeşimizle ilgilenmek, hareketlilik yönünden olumlu bir enerjidir. Konuşmak, içimizdekileri paylaşmak isteriz. Neşeli bir şeyler duymak, canlanmak isteriz. Saat 23:03 Ay-Pluto zorlu görünümünde, her şeyi derinlikli bir şekilde gözden geçirirsiniz. Bazı meseleler sizi yoruyorsa, bunları sakin ve kendinize hakim bir şekilde çözmenizde yarar var. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikteyaptığınız kişilerin nitelikli yönleri sizin için oldukça önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Ortaklıklar konusunda sizden yaşça büyük kişilerin desteğini göreceksiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda başkalarından farklı olmanın kötü bir tarafı yok. Farklılıkları kabul edebilirseniz sorun yaşamazsınız, ancak karşı tarafla aynı düşünce ve tavrı paylaşma çabası ilişkileri gerebilir, dikkat! Tüm burçlar için gün geneli: Aslında aklımız hızlı çalışmasına rağmen Venüs ve Mars arasındaki olumsuz açı her ilişkide anlaşmayı zorlaştırıp, rekabete, kıskançlıklara, abartılı tepkilere neden olabilir. Özellikle aşk ilişkilerinde gezegen etkileriyle birbirimizi kırmamaya ve geçici soğukluklara takılmamaya veya hassas konuları tartışmayı bir başka güne bırakmaya dikkat etmeliyiz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ticari açıdan önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Enerjinizi ne kadar işinize verirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız. Sabırlı ve anlayışlı olmanız sayesinde yeni anlaşmalar gündeme gelebilir. Eğitime dair çalışmalarınız açısından üretken bir gününüzdesiniz. Sözleşme ve yazışmalarda daha dikkatli olmanız gerekebilir.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ yönlendirmeye çalışan insanlara dikkat edin. İyi niyetiniz suistimal edilebilir. Denge sorunu yaşayan Aslanlar sağlığınızı ihmal etmeyin.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

28 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 06" R
Ay
Oğlak
12° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 34' 10"
Venüs
Koç
29° 49' 41"
Mars
Balık
28° 59' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 08"
Satürn
Balık
16° 29' 28"
Uranüs
Boğa
22° 17' 34"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 18"
Lilith
Başak
23° 13' 56"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>