Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda ilginç gelişmeler yaşayabileceğiniz ve bu gelişemeler doğrultusunda yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal durumunuz genel anlamda dengeli olacaktır ve sevdiğiniz kişiyle paylaşaımlarınızdan zevk alacaksınız. Güzel ortamlarda bulunabilir ve sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda ilginç fikirler üretebileceğiniz ve bunları bir an önce uygulamaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel olarak kendinizi özgür hissedeceksiniz ve kişisel inisiyatifinizi kullanmakta kararlı davranacaksınız. Geleceğe yönelik yeni beklentiler içine girebilirsiniz ve kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve paraya fazla değer vermeyeceğiniz bir gündesiniz. Beklenti düzeyiniz artıyor ve fikirlerlerinizden maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Bugün daha çok işbirliklerine yatkın olacaksınız ve ortaklaşa çalışmalar size kazanç getirebilir.

Bugün kendinize yeni hedefler koyabilir ve bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilir ve bazı dostlarınızdan yardım görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek niyetindesiniz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz. Bazı beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir. Sübjektif yaklaşıp yanlış yorumlar yaptığınız bir mesele, şu günlerde sizi sevindirip kendinize kızgınlık duymanıza neden olacak.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 10:25 Ay-Neptün ile zorlu görünüm etkisinde Çarşamba gününe  merhaba diyoruz. İç dünyamızda yaşadığımız gelgitlerin, anlaşılması zor olan duygularımızın, ideal bir yaşam arzumuzun peşine düşüyoruz. Birileri ne derse desin, yanlış veya doğru hiç fark etmiyor. Bizim ne gördüğümüz önemli hale geliyor. Yanılsak bilsek bile bu saatlerde pek umurumuzda olmaz. Yeter ki biraz olsun rahatlamamızı sağlasın. Saat 12:53 itibariyle gerçekleşecek Mars-Pluto görünümü, aile-ev-yerleşim yerinizle alakalı konularda verilecek kararların işaretçisi olduğu gibi çalışma hayatınız, sağlığınızla alakalı meselelerin de ele alınması yönünde önemlidir. Güce ihtiyacımız var. Bu gücü elde etmek adına hırslıyız. Aynı kalan, zorlayan, yoran her şeyden uzak durmaktan yanayız. Saat 20:17 Güneş-Satürn görünümü, ilişkilerde hem aşkla sarmaş dolaş olmak isteğimizin  hem de farklı görüşlerimiz olsa da, birbirimize karşı anlayışlı davranacağımızın işaretçisidir. Saat 21:30 Ay-Satürn kavuşumu aşkı eğlenceli tarafından ziyade, daha ciddi şekilde ele almamızda etkili oluyor. Böyle olunca bir miktar tadımızı kaçırabilir. İster istemez, duygusal anlamda köşeli düşünürüz. Sorumluluk duyarız, gerçekçi olmaya çalışırız. Kafamızı bir şeyler karıştırıyorsa, onu halletmeden yüzümüz gülmez. Saat 21:36 Ay-Güneş faydalı görünümü heveslendirici, canlandırıcı ve olumlu düşünmeyi sağlayıcıdır. İlişkinizi güçlendirir, paylaşımları zevkli kılar. Yeni bir tanışmanın da işaretçisidir. Günün tüm güzellikleri sizlerle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu süreçte diyet, estetik operasyonlar (saç ektirme de dahil) sonrasında büyük sorunlara yol açacağından bu tip konulardan uzak durmakta fayda vardır. Aynı zamandahayatınızda daha hırslı olur ve belki de işlerinizin yoğunluğundan sağlığınıza zaman ayıramayabilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmamanız veya işe yarar çözümler bulmamanız durumunda sorunlar büyüyebilir. Hayatınızı zorlaştırabilecek kişileri engellemeniz gerekiyor. İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Karşınızdakine kendinizi ifade etmeniz önem kazanabilir. Çocuklarınızla ilgili işlerde fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla hırslı olabilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Askıya alınmış bir projeyi gerçekleştirmenize yarayacak bir kredi bulabilirsiniz. Eğer başvuru yaptıysanız olumlu cevabı bugün alabilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraberyaptığınız insanlardan destek alacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla birbirinizi pozitif bir şekilde destekleyebilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi ortaya koyacaksınız.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafanızın içinde bazı kuşkular belirebilir. Ancak, bugün kendinizi iyi hissedecek ve çalışmalarınızı önceden planladığınız gibi sürdüreceksiniz. İletişim konularında bazı anlaşmazlıklar ve karışıklıklar çıkabilir.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTAYA beklenmeyen şartlar ve gerginlik yaratabilecek gelişmelerle başlayabilirsiniz. Bunlardan herhangi bir zarar görmemek için işbirliği yapmalı, çatışmaya veya güç mücadelelerine girmekten kaçınmalı, mevcut ortama dinginlik ve uyum gelmesini sağlayacak hareketler içerisinde olmalısınız. BUNU başardıktan sonra ikili ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlayabilir ve çevrenizle olan etkileşimleriniz, iç dünyanızda doğrudan etkiler yaratarak ruh halinizde ani değişimler yaşamanıza neden olabilir. Bu yüzden, uyumlu ortam yaratmak ve havadaki gerginliği azaltmak için daha fazla çabalamanız gerekecektir.

3 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 33' 45"
Ay
Kova
25° 50' 33"
Merkür
Koç
17° 53' 50"
Venüs
Boğa
03° 42' 45"
Mars
Koç
01° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 18"
Satürn
Balık
16° 46' 01"
Uranüs
Boğa
22° 28' 24"
Neptün
Balık
28° 58' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 57"
Lilith
Başak
23° 34' 55"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>