Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve bu gerginlikleri özel yaşamanıza da yansıtacağınız bir gündesiniz. Bir süreden beri sizi düşündüren olaylar bugün daha fazla ön plana çıkabilir. Aşk yaşamınızda bir yenilik yapmadan istikrarınızı korumaya çalışmanız daha doğru olacaktır.

İş yaşamınızda çeşitli gerginlikler yaşayabileceğiniz ve sorumluluklarınızın her zamankinden fazla artacağı bir gündesiniz. Yönetme yeteneğinizin artması ve çalışmalarınızdaki yoğunlaşma karamsar bir ruh haline girmenize neden olabilecektir. İşiniz konusunda yeni bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Maddi konularda dikkatli davranacağınız ve harcamalarınızı dengelemeye çalışacağınız bir gündesiniz. İşinizle ilgili kaynakları arttırarak maddi durumunuzu da sağlamlaştırmayı başaracaksınız. Karşınıza yeni bazı teklifler çıkabilir, bu teklifleri çok iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışın.

İşinizle ilgili konularda çalışmalarınızda dikkatli davranmalı ve yeni girişimlerinizde aceleci davranmamalısınız. Sorumluluklarınızın artması sizi olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinizi bir araya toplama konusundaki becerikliliğinize kimsenin itirazı yok. Ama bazen gereğinden fazla ısrarcı olabiliyorsunuz. Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz başarıyı çağrıştırıyor. Yoğun hoşluklarla geçen bir hafta sonundan sonra duygusal sularınız biraz duruldu denebilir.

4 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Ay-Yay burcu geçişinin pozitif etkileri altında Perşembe gününe adım atacağız. Bu enerji, kendinizi özgür hissetmenizi ve dilediğiniz gibi hareket etmenizi sağlayan olumlu bir geçiştir. Saat 12:03 olana dek aşk, çocuklar ve yenilik anlamındaki işlerimize öncelik tanıyalım. Saat 02:58 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yenilikleri uygulama, aşkla sarmaş dolaş olma, özgür bir şekilde yol alabilme anlamında bizi teşvik ediyor. Saat 06:10 Ay-Chiron görünümü, birilerine bağımlı veya zorunlu yaşamaktan dolayı sıkıldığınızın göstergesi. Sanki yaşamınız hep böyle devam edecekmiş gibi düşünüyorsunuz. Ne olacaksa olsun, şimdiki durumdan daha iyidir diye içinizden geçirebilirsiniz. Saat 12:03-5 Şubat saat 02:44 arasında Ay-Yay burcunda boşlukta ilerleyecektir. İlişkilerde ve ilk  buluşmalarda yanıltıcı bir etki yaratabilir. Karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımadan veya  olayları anlamadan dinlemeden, sözler vermeye kalkmak yanlıştır. Sanatsal konularda size ilham gücü veren bu oluşum altında eserlerinizi dışarıya tanıtmanız, başka insanlarla bağlantı kurmanız daha kolay olabilir. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

4 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oğlak burcunda aktif hale geçen Pluton gezegeninin ve Mars enerjileri ile uzun sürecek bazı sağlık problemleriniz ortaya çıkarabilir. Bugünden itibaren yıllık check-up yapmanız olası sağlık sorunlarınızı ortaya çıkarmanıza ve tedavi yolları bulmanıza fayda sağlayabileceğinden önlemci olmalısınız.

4 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi, enerjik, güçlü ve her şeyi yapmaya muktedir görüyorsunuz. Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymak ve istediğiniz her alanda başarılı olmak niyetindesiniz. Gelecek vaat eden ilişki ya dabirlikleri söz konusu olabilir. İlginçbirlikleri içinde olmanız farklı ve alışılmadık fikirleri gündeme getirerek hayatınıza şans ve fırsatlar taşıyabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önemsediğimiz işlere veya girişimlere ağırlık verebileceğimiz, yeni adımlar atmak ya da olayları toparlamak isteyeceğimiz yapıcı ve olanaklara açık günlerdeyiz. Aynı zamanda, yaratıcılığımız çok yüksek, farklı şeyler denemek, farklı tarzlar ortaya koymak, alışılmadık şeyler yapmak ve rutinin dışına çıkmak istiyoruz. Sürprizlere açık günlerdeyiz. Ancak, özellikle bugün zaman zaman abartılara ve aşırıya kaçmaya da meyilli olabiliriz. Dikkatli olmamızda fayda var. Ay'ın boşlukta olduğu öğle sonrası saatlerde verim almak daha zor olabilir. Belirsizlikler ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif alacağınız organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konulara yöneleceksiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda somut bir şeyler ortaya koymak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha hareketli olabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmayın.

4 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel konforunuzu arttıracağına inandığınız uygulamalara yönelebilirsiniz. Değişikliğe gidebileceğiniz için harcamalarınız da artabilir.

4 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda kolay harcamalarda bulunabilir ve sahip olduklarınız konusunda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Farklı insanlardan alacağınız geri dönüşler yaratıcılığınızı artırabilir.

4 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün daha sakin bir tavır içine gireceksiniz. Ancak, kafanızın karışıklığı devam edebilir. Karar vermek için fazla acele etmeyin. Tartışmalardan uzak kalmayı başarabilirsiniz. Fakat, bu durum dikkatinizi dağıtacak.

4 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşinizle ilgili olarak son derece yoğun ama bir o kadar da olumlu ve yardımlaşma dolu bir gün geçirebilirsiniz. Bugün sarf ettiğiniz eforun karşılığı olarak ileride son derece faydalanabileceğiniz ciddi bağlantılar kurma veya kazançlı bir ortaklığın kurulması için gerekli fırsatları yakalayabilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 11"
Ay
Kova
21° 49' 06"
Merkür
Koç
17° 44' 53"
Venüs
Boğa
03° 21' 42"
Mars
Koç
01° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 18"
Satürn
Balık
16° 44' 33"
Uranüs
Boğa
22° 27' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 60"
Lilith
Başak
23° 33' 01"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>