Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi. Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında aradığınız bazı yanıtlar oluyor.

Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama sandığınız gibi uzun sürmeyecek gibi görünüyor. İş hayatınızda başarılısınız. Bir iki problemli ilişkiyi de iyi idare ediyorsunuz.

Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık. Biraz sıkabilirseniz, her şey hallolacak. Sonradan aklınıza gelen borçlarınız ortaya çıkıyor ve sıkıntı yaşıyorsunuz.

İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Bu bulunduğunuz yerle ilgili olabilir. Daha iyi görebileceğiniz koşulları sağlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı arayanlarınız olabilir. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyor olmanız, size biraz sıkıntı yaşatabilir. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz. Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanıza neden olabilir. Bu ziyarette gelecekle ilgili sevindirici fikirler alacaksınız.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 08:13 Ay-Jüpiter görünümüyle haftaya merhaba diyoruz. Bu enerji yenilikçi fikirleri olan, çevresiyle ilişkisi güçlü, nazik kişilere yönelmemizi sağlıyor. Kabalıktan ve dar görüşlü insanlardan hoşlanmıyoruz. Bizi etkileyecek kişinin hakikaten donanımlı olması şart. Baskıdan hoşlanmıyoruz. Bizi kendi gibi düşünmeye kimsenin zorlaması mümkün değil. Saat 09:34 Ay-Satürn görünümü, ilişkinizle ilgili konularda partnerin mesafeli tutumu veya kendine dönük halleri sizi bazen yoruyor. Sizin istediğiniz sıcaklık ve yakınlık arzusu. Bunu bulamadığınızda kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Saat 14:23-6 Kasım saat 07:31 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Normalde üstünde bile durulmayan konulara takılırsınız. Oysaki yapılması gereken kendinizi rahat bırakmaktır. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam şartlarınızla ilgili değişimler canınızı sıkabilir. Bugün ,gireceğini ortamlarda farklı bir konu ile ilgili fikirlerinizi söylemelerini isteyebilirler. Aykırı davranmak yerine, olaylara görecelikle bakmalısınız. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir. Özgürce konuşmak her zaman olumlu sonuç vermiyor. Dikkatli olmalısınız.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni şeyler deneyebileceğiniz, yeni kültürler tanıyabileceğiniz veya yeni yerler görebileceğiniz fırsatlar yüzünü göstermeye başlayabilir. Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.Günün Atmosferi:Bugünden itibaren, farklı şeyler deneme ve heyecan arayışımız artıyor, yaratıcılığımız veya hayatımızda değişiklikler yapma olasılığımız yükseliyor. İlişkiler açısından da destekleyici veya cesaret verici durumların ön plana çıkacağı bir haftaya giriş yapıyoruz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinize odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda beklemede kalabilirsiniz. Mücadele verdiğiniz işlerde sonuç almak güç olabilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi dengede tutmaya çalışmalısınız. Birikmiş işlerinizi toparlamanız için doğru bir gün. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Kartınız size bugün birkaç uyarıyı aynı anda yapıyor. Elde edebileceğiniz bazı menfaatlerinizi gözetip kollamayı iyi bilmelisiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

5 Aralık 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde sabırsız ve sabit fikirli davranışlarınızla karşı tarafı zorlamamaya özen gösterin. Ortaklaşa atılacak her tür adımda hayat sizi destekliyor.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleden sonra başlayıp neredeyse gece yarısına kadar sürecek olan Ay boşluğu etkisi nedeniyle ağır geçecek bir gün olacaktır. Öncelikli olarak partnerinizin veya ortağınızın hayatıyla ilgili meselelerde ilerleyeceğiniz etkiler söz konusudur. Olumlu ve mantık ağırlıklı diyalogların etkili olacağı bir gündesiniz. Belki de ortak yürütülen konularda geleceğe ait projelerin durum değerlendirmesini yapabilecek olasılıklara sahip bulunabileceksiniz. Zaman zaman duygusal coşkunun ve gerginliğin artabileceği etkilere sahip bulunuyorsunuz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 30' 35" R
Ay
Yay
28° 55' 55"
Merkür
Koç
16° 17' 54"
Venüs
Koç
28° 34' 12"
Mars
Balık
28° 12' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 52"
Satürn
Balık
16° 23' 59"
Uranüs
Boğa
22° 14' 05"
Neptün
Balık
28° 50' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 50"
Lilith
Başak
23° 07' 08"
True Node
Koç
15° 26' 00"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>