Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kavuşma beklenenden de önce olacak gibi. Bugünü yine onu düşünerek geçireceksiniz. Bu kısa süreli ayrılıkların bağları daha da sıkılaştırdığını da görmelisiniz. Onun da aynı duygular içinde olduğundan emin görünüyorsunuz.

Bugün de, yine önünüze yığılmış işler, yine küçük sürtüşmelerle geçecek. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz.

Dikkatli harcıyor, ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. Ödemeleriniz bugünlerde peş peşe geliyor. Bu konuda arkadaşlarınızla mükemmel bir dayanışma içinde olduğunuz için şanslısınız

Bir konuda çok iyimser temenniler içinde olmanız, aldığınız çok belirgin uyarı sinyallerini hissetmenizi engelliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatli adımlar atmalı, bütün dikkatinizi toplayıpgörüşmenize öyle gitmelisiniz. Bu görüşmenin sizin için anlamını biliyorsunuz. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bunun size yaşattığı sıkıntılar oluyor. Gelecekle ilgili planlarınız arasında biri, yakında bir umut olarak filizlenip gelişebilir. Yakında gönlünüzü şenlendirecek haberleriniz var.

6 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 07:31 itibariyle etkili olacak Ay-Balık burcu seyriyle güne adım atacağız. Elimizde olmadan hassas düşünebiliriz. Siz nasıl bakarsanız hayata, hayat size onu sunacaktır. O zaman gelin, yaşamın ne kadar değerli bir armağan olduğu bir kez daha hatırlayalım. Saat 16:27 Ay-Merkür görünümü, bizi ilgilendiren her konuda uzun uzun düşünmenin simgesidir. Çünkü güven içinde ilerlemek için bunu yapmamız lazım. Ancak ne gariptir ki, bu kadar düşünmemize rağmen, hala altından kalkmakta, anlamakta zorlandığımız ve fedakarlıkta bulunmamızı gerektiren sorunlarımız var. Akla yatkın çözümler bulabilmekten yanayız. İlişkimizde,hayatında, finansal konularda güvenli olana yönelmek istiyoruz. Ancak bazen aklımızın onayladığı bir şeyi, yüreğimiz reddediyor. En iyisi sakin olup bir daha düşünmemizde yarar görüyorum. Saat 21:22 Ay-Kuzey düğüm karşıtlık etkisinde, ne yapacağınızı tam olarak bilmemek yanlış olur. Yatırım, harcamalarda geleceğe ve üretime dönük düşünmek lazım. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

6 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızla ilgili sorgulamalarınız hiç bitmiyor. Ailevi sorunlarınızın gündeme gelmesiyle kendinizi yalnız ve savunmasız hissedebilirsiniz. Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor ve sevdikleriniz ve anılarınızla ilgili eski olaylar zihinsel olarak sizi meşgul edecektir. Kuruntulu ve alıngan davranmakla kendinizi boşuna üzüyorsunuz.

6 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların sizin her şeyinizi kabul etmesini beklememelisiniz. Öte yandan siz de herkesi memnun edemezsiniz. Aşk hayatında olumlu gelişmelere açık günlerdesiniz. Özel hayatınıza renk getirecek ve sizi mutlu edecek değişiklikler yapabilirsiniz. Günün Atmosferi:Bazı şeyleri yeniden muhakeme etmemiz gerekebilir. Var olan sorunları masaya yatırıp çözmeye çalışmalıyız. Kendimize bir yapılacaklar listesi hazırlamalı ve ona bağlı kalmalıyız. Görüşmeler ve ziyaretler açısından pek olumlu bir gün değil. Önümüzdeki birkaç gün; söylediklerimizi uygulama zamanı. Yaşananların ardında gizli kalmış gerçekler olabilir.

6 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. İlerleme kaydetmek için mücadele etmeniz gerekebilir. Sizi endişelendiren konuların daha fazla üstüne gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda daha fedakar olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. Ticari konularda kararlar almanız gerekebilir.

6 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların sizin her şeyinizi kabul etmesini beklememelisiniz. Öte yandan siz de herkesi memnun edemezsiniz. Aşk hayatında olumlu gelişmelere açık günlerdesiniz. Özel hayatınıza renk getirecek ve sizi mutlu edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

6 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

6 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şeyi planlayarak ve parasal konuları gözden geçirerek adım atacaksınız. İşlerinizi sırasıyla yapacaksınız. Parasal ödemelerinizde bugün dikkatli olun çünkü kafa dalgınlıkları sizi etkileyebilir

6 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak maddi konular gündeminize gelirken fazlasıyla hassas ve derin düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz ancak duygular konusunda ısrardan kaçınmalısınız.

6 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

6 Aralık 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 10' 20" R
Ay
Yay
24° 23' 43"
Merkür
Koç
16° 13' 28"
Venüs
Koç
28° 08' 32"
Mars
Balık
27° 56' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 01"
Satürn
Balık
16° 22' 05"
Uranüs
Boğa
22° 12' 54"
Neptün
Balık
28° 50' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 38"
Lilith
Başak
23° 04' 50"
True Node
Koç
15° 27' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>