Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin ilk başlarında kendinize yaşattığınız gerginliklerin yersizliği şimdi daha iyi anlaşılıyor. Aşka karşı beslediğiniz güvensizliği aşmış görünüyorsunuz.

İşyerinizdeki sorunlarınızı, birilerine açmaya haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz. Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halletmeye çalışacaksınız.

Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz. Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir. Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var.

Gitmek zorunda kalacağınız bir yolculuk söz konusu. İşlerinizi ayarlamanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşamınızda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel vakit geçirebilir ve sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz gelişmelerin gecikmesi sizi olumsuz olarak etkileyecektir ancak iyimser yaklaşımlarınız sayesinde kendinizi rahat hissedeceksiniz. Kişisel gelişiminizi sağlayacak aktivitelere katılabilir ve organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmayın ve ani kararlardan kaçınmalısınız.

18 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Ay-boşluk etkisi saat 14:04 olana dek devam edecek. Bu süre içinde, hiç kimsenin doğru, güvenilir, iyi niyetli davranmayacağını düşünürüz. İş ve parasal meseleler sizi hırslandırabilir. Sorumluluk almak, birilerine yardımcı olmak, kendinizden bir şeyler vermek istemezsiniz. Hayatın size dayattığı kurallara bunca yıldır uyduğunuz halde, yaşadıklarınızı hak etmediğinizi dile getirebilirsiniz. Saat 14:04 Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde, çevrenize yaklaşım tarzınız ciddiyet ve mesafe içerecektir. Ancak gücünüz yerinde olacaktır. Gayet aklınız başınızda düşünebilirsiniz. İşlerinizi gayet disiplinli bir şekilde yapabilirsiniz. Yanlış bir karar vermemek için dikkatli olursunuz. Etrafımızdaki kişilerin güvenilir ve olgun yaklaşımlarından hoşlanırsınız. Biraz üzerimizde baskı söz konusu olabilir. Aman, en güzeli olsun, aman bir eksik kalmasın diye titizlenebiliriz. Saat 22:26 Ay-Mars olumlu görünümü, çevremizdeki insanları dürüstlükleri, sadakatleri anlamında ele almanızı sağlıyor. Biz yaş tahtaya artık ayak basmayacağımızı biliyoruz. Tecrübeli, olgun ve gerektiğinde ılımlı davranacağımız insanların kimler olduklarının da farkındayız. Saat 23:52 Ay-Neptün görünümü, her alanda yükselmek, sesimizi duyurmak, görev almak ve kendimizi kabul ettirmek arzumuzun işaretçisi. Hayalini kurduğumuz bir yaşama kavuşmak için girişken davranmamız gerektiğini bilirsek artık bizi kimsenin üzmesine izin vermeyiz. Mutluluk dolu, gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel konuların güncellik kazanması, harcamalarınızı olumsuz etkileyecektir .. Paranızı dikkatli kullanmalısınız. Harcamalarınızı kısıtlamak zorundasınız. Aklınıza taktığınız her şeyi yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Başkalarının işinize karışmasından hoşlanmadığınız bir gün. Baskıya gelemiyorsunuz.

18 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler tutumlarını değiştirmemekte ısrar ettiği veya söylediklerinizi bir türlü anlamadığı için bu kişilerin fazlaca üzerine gidiyor olabilir misiniz? Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde ortaklaşa yatırımlara ve sizi duygusal açıdan bağlayıcı koşullara işaret etmekte. Tek başına hareket etmeniz pek de kolay değil. Neyse ki Yengeç burcuna ilerleyen Mars duygularınızı daha etkileyici biçimde ortaya koyabileceğinizi ve hayata daha pozitif bakabileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar üzerinizde daha fazla baskı getiriyor olabilir. Özellikle geçmişten kaynaklanan hatalar yüzünden kendinizi daha fazla eleştirebilirsiniz.

18 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte hatalı davrandığınız bir kişi aklınıza gelip kendi kendinizi sorgulayabilirsiniz. Özür dilemek, gönül almak size bir şey kaybettirmeyecektir.

18 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konular, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde ruhsal olarak tatminsizlik yaşayabilir, kararsızlık hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren içsel kararlarınızın daha belirginleşeceği, sevgi ve aşkla hareket edeceğiniz, bağışlama, sevgi ve ilişkilerde uyumun vurgulandığı bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

18 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ile ilgili konular bugün önplana çıkacaklardır. Ev ortamında bir tartışma yaşayabilir veya süregelen bir duruma müdahale etmek zorunda kalabilirsiniz. Çeşitli fikir ayrılıkları olması mümkündür. Konuşup anlaşmak en doğrusu olacaktır.

18 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 20" R
Ay
Koç
05° 29' 18"
Merkür
Koç
19° 36' 26"
Venüs
Boğa
07° 05' 28"
Mars
Koç
03° 31' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 59' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 52"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 04"
Lilith
Başak
23° 53' 10"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>