Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesindeki doğallığı kavrayabiliyorsunuz. Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor

İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezp ediyor.

Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Bu konularda yaşadığınız kırgınlık korkusu, sizi aşırı cömert davranışlara itiyor. Biraz da itelenmeyle sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtaracak.

Ciddi bir konuda yapmanız gereken tespitlerde yalnızlık hissedecek ve birkaç görüş alma yoluna gideceksiniz. Bu konuda çok seçici davranmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça enerjik ve aktif olacağınız bir gündesiniz. Yapmanız gereken girişimler için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. Ancak duygusal bazı davranışlar içine girebilirsiniz ve bu çevrenizdeki insanlara karşı ani tepkiler vermenize yol açabilir. Ani kararlar vermekten kaçınmalısınız ve olaylara karşı sakin yaklaşmalısınız. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme var ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Her zamankinden çok çalışabilirsiniz ve yeni bir proje üzerine çalışmalar yoğunlaşabilir.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 11:25 Ay-Uranüs görünümü, yeni haftamızın ilk etkili enerjisidir. Farklılık, yenilik, değişim arzumuzun önüne geçen şartları pek de ılımlı şekilde karşılamayız. İçten içe belli bir öfke hali üzerimizde hakimdir. Saat 12:25 itibariyle son görünümünü Pluto ile yapacak olan Ay, 20 Ocak saat 15:00 olana dek boşlukta ilerleyecektir. Bu uzun süre içinde, çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini bekleyeceğiz.  Siz kendinize uygun şekilde toplum içindeki yerinizi belirginleştirme çabası içindesiniz. Yolunuzda yenilgiler, belirsizlikler olsa dahi kendinize inanmaktan asla vazgeçmeyiniz. Saat 13:07 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, gelişim yolunuz üzerinde ilişki veortaklıklarının önemini vurguluyor. Tarafsız bir şeklide bunları ele almak lazım. Sağlam mı değil mi, diye bakmak gerekiyor. Saat 15:44 Venüs-Jüpiter karşıtlığı,ortamımızdaki durum, sağlığımız, günlük uğraşılarımızı, yenilikçi bir gözle almamızı sağlasa da, elimizde olmayan bazı durumlar, ani kararlar vermemize, hiç düşünmeden hareket etmemize yol açmasın. Abartmadan, bilinçli şekilde duruma bakmakta yarar var. Son aylarda kilo alımımız yukarı veya aşağıya doğru bir ivme gösteriyorsa, ufak tefek şikayetlerimiz varsa, psikolojik anlamda ilişki meseleleri bizi rahatsız ediyorsa bunları bilinçli şekilde ele almamız yararlı olur. Canı gönülden sevgilerimle, mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumu çevresel konulara daha fazla ağırlık vermenizi sağlarken, Merkür 'ün Kova'daki yolculuğu devam ediyor. Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir

19 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak. Ancak, imajınıza zarar verebilecek olaylardan uzak durmanızda fayda var. Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz bir insan sizden yardım isteyebilir. Bu kişi ile geçmişte kalan yaşadıklarınızı göz önüne alarak hareket etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yaşamınızda değer verdiğiniz kişilerin maddi manevi ihtiyaçları ile ilgilenebilir, onların yaşamlarındaki sorunları dinleyerek, yardımcı olma arzusu taşıyabilirsiniz. Finansal işlerinizi tamamlayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde özel ilişkilerinizde ani tepkilerden kaçınmanız yararlı olacaktır

19 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgilerinizin gittikçe güçleneceği bir gün yaşayacaksınız. Bu aile ilearasında kaldığınızda faydalanabileceğiniz bir özelliktir. Aile büyüklerinizin veya üstelerinizin üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını veya size haksızlık yaptıklarını düşünebilirsiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 08" R
Ay
Koç
05° 41' 32"
Merkür
Koç
19° 37' 01"
Venüs
Boğa
07° 06' 30"
Mars
Koç
03° 32' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 04"
Satürn
Balık
16° 59' 56"
Uranüs
Boğa
22° 37' 55"
Neptün
Balık
29° 03' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 07"
Lilith
Başak
23° 53' 16"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>