Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. Hatalarınızı geç de olsa anlamanız, kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi.

İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir.

Bir süredir para işlerinizi dengeleyemiyorsunuz. Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor.

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Çevrenizdeki insanların fikirlerini dinleyecek ama kendi fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Zevk alacağınız konularla ilgilenebilir yada sorunlarınızdan birazda olsa uzaklaşma şansı elde edebilirsiniz. Küçük bir fırsatı iyi değerlendirirseniz sizin için çok olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecektir. İhtiyatlı davranacaksınız ve uzun süreli planlar yapabilirsiniz.

20 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniayın saat 02:09 itibariyle etkili olacak Mars-Neptün görünümüyle örtüşmesi, dikkate değer olup, Yeniayı değerlendirirken önem vermemiz gereken unsurlar olduğunu işaret ediyor. Öncelikle ben Mars-Neptün kavuşumunu yaratıcı çalışmalar, sanatsal konular, hızlı bir seziş kabiliyeti, projelerin gözden geçirilmesi, ancak detayların da gözden kaçırılmaması yönünde olumlu bulduğumu belirtmek isterim. Ancak mali konular, eğitim veanlamındaki yeni girişimler, kişisel anlamdaki kararlar,  değer verdiğiniz varlıkların hayatınızdaki önemi yönünde biraz daha hassasiyet yaratabileceğini söylemeliyim. Fedakarlıklarımız veya özverimiz, eğer maddi ve manevi anlamda değer bulmuyorsa, birileri yaptıklarımızı hafife alıyor, bizi üzüyorsa, biz de kaybetmemek adına kendimizden ödün veriyorsak, doğru bir şey yapmıyoruz demektir. Aynı şekilde ortada bir şey yokken, pasif tepkilerde bulunuyor, kendi kendimize bir şeyleri kuruyor, öfkeleniyorsak bu da yanlıştır. Kimse görmese de, emin olunuz ki, bu iyiliklerin mutlak size bir başka yolla geri dönüşü vardır. Bunu da unutmayalım, üzülmeyelim boşuna. Saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, bu yıl Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, doğal olarak fiziksel ve ruhsal anlamda duygularımızı geriye çekerek, mantıklı ve hatta bazen soğuk bir ifade takınmamıza, insanlarla bağlantı kurarken, pek de huzur duymamamıza yol açabilir. Mesafe duygusu hakim olabilir. Bu geçmişte yaşanan zorlu deneyimler, henüz bazı konuların açıklığa kavuşmaması,hayatında bizi tatmin etmeyen durumlar nedeniyle de olabilir. Bazen son derece verici davranabilir, bazen de olmadık yerde soğuk olabiliriz. Bir takım kişilerle arkadaşlığımız, şu andaki çevre şartlarımız bizim istediğimiz yönde olmayabilir. Bir hazırlık dönemi gibi değerlendirerek, işlerimize ağırlık verirsek, yarım kalanları bitirirsek, hedeflerimizi tekrar gözden geçirirsek, bu Yeniayı olumlu yönde ele alabiliriz. Önümüzdeki bir aylık süreçte, orijinal projeler, bilgilenme, gruplarla temas, kendinizi geliştirmeye ağırlık verelim. Kendimize göre bir tarzımız olsun. Özgürlüğümüzü kısıtlayan şartlar, yasak ilişkiler, arkadaşlıklar, çocuklarımız, aşk hayatımız, ev yaşantımız gibi meseleler üzerinde bir daha düşünelim. Aceleci, sabırsız davranmayalım. Yeniayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,

20 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz..Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. . Bugün yapmak istediğiniz bir çok işin listesiniz yapın ve aceleye getirmeden tüm işlerinizi sırayla toparlayın..Artık sağlam basmak istiyor ve taviz verme konusunda temkinli davranıyorsunuz

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mistik veya spritüel konulara ilgi duyabileceğiniz, romantik ortamların artış gösterebileceği on günlük süreçtesiniz. İçsel yolculuklarınız ve yalnız başınıza kaldığınızda kendinize soracağınız sorular artıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcunda meydana gelen yeni ay, on günlük süreçte sosyalleşme arzumuzu ve iletişim trafiğimizi arttıracaktır. Daha özgür hareket etmek isteyebilir, fikir özgürlüğüne daha fazla önem verebiliriz. Bilimsel, uçaklarla ilgili ve teknolojik başlıklı konular ön plana çıkabilir. Mars ve Neptün etkileşimi ise, yanıltıcı kişileri, aldatılma veya yanılma ihtimalini akla getiriyor. Alışverişler esnasında veya önemli konularda (aşk dahil) yanılmamak için detaycı olmalı ya da unutkanlıkların veya konsantrasyon bozukluklarının yaratabileceği aksiliklere karşı tedbir almalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

20 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sevdikleriniz sizi yalnız bıraktı. Bunun nedeni yoğun olmaları. Hepsinin birden yok olması sadece bir tesadüf. Bugünün sonlarında aklınıza hayatınızı değiştirecek bir fikir gelebilir.

20 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Devam eden eğitim, öğretim, kurs ve basın yayın işlerinizle ilgili olumlu haberler gelebilecek olsa da, tam bir sonuç için bugün beklemeyi tercih etmelisiniz Eşinizle, dostlarınızla ve yakın çevrenizle paylaşmanız gereken konularda iyimser ve ılımlı bir tavırda olacaksınız ancak söylemleriniz hedefi on ikiden vurmayabileceği için, bu paylaşımlarınızı bugün için ertelemenizde fayda var.

20 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgilerinizin gittikçe güçleneceği bir gün yaşayacaksınız. Bu aile ilearasında kaldığınızda faydalanabileceğiniz bir özelliktir. Aile büyüklerinizin veya üstelerinizin üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını veya size haksızlık yaptıklarını düşünebilirsiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 58" R
Ay
Koç
06° 24' 19"
Merkür
Koç
19° 39' 06"
Venüs
Boğa
07° 10' 05"
Mars
Koç
03° 34' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 45"
Satürn
Balık
17° 00' 11"
Uranüs
Boğa
22° 38' 05"
Neptün
Balık
29° 03' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 16"
Lilith
Başak
23° 53' 35"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>