Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizi daha sakin biri olarak sürdürebilmeniz halinde, sevgilinizin değerleriyle daha yakından tanışacaksınız. Yalnızca kendinizi değil, partnerinizi ve sizinle ilişkili insanları da olumsuz etkilemekten kaçınmalısınız.

Mesleki bilginizi arttırma niyetiniz iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayabilir. Karizmatik havanız,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor. Gelecek adına umutlu görünüyorsunuz.

Ek para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, kaçınılmaz olarak işyerinizle ilişkinizi riske sokabiliyor. Ek işlerinize ayırdığınız zamanı ve emeğiortamınızda gizleme güçlüğü çekiyorsunuz.

Tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor. Bu günlerde dikkatinizi toplamaya değil, dikkatinizi dağıtmaya yönelmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızdaki bazı şansa bağlı faktörlerden kurtulmayı başaracağınız bir gündesiniz. Değişikenleri kontrol altına almayı başaracaksınız. Sezgileriniz son derece iyi çalışıyor ve içinizden gelen sese güvenmelisiniz. Özgür ve bildiğiniz gibi davranmak istiyorsunuz. Küçük bazı zorluklarla karşılaşıp bunları yeneceksiniz. Üzerinize aldığınız bir işi bugün sonuçlandırabilirsiniz. Duygusal konulara ilgisizlik gösterebilirsiniz ancak bu işinize daha iyi konsantre olmanızı sağlayacaktır.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Çarşamba günümüz saat:08:28 Pluto-Kuzeydüğüm görünüm etkisi altında başlıyor. Uranüs-Koç burcu geçişiyle yakından ilintilisi bulunmakta. Sizler son yıllarda bütçeniz ve elinize geçen miktarla alakalı olarak bazen beklenmedik sürprizlerle karşılaşmaktasınız. Kimi zaman da siz hesabınızı bilmeyince işler daha zorlaşıyor. Farklı bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Evet kimi zaman bunlar gelir getirici oluyor.  Fakat gelen ya borçlara veya  iyi niyetiniz yüzünden başkalarına dökülüp saçılıyor. İşte bugünkü görünüm, Plutonun kariyer hayatınızla ilgili konulara önem vererek, ilerisi adına kendinize hedefler koyarak ilerlemeniz gerektiğini uyaran işaretidir. Sizler işbirliği yapacağınız insanları, artı ve eksi yönleriyle her durumu ölçüp tartmadan hareket etmemelisiniz. Çünkü bunlar kaybetmenize yol açar ki size faydası olmaz. Har vurup harman savurmaya paydos. Aceleyle yanlış işlere kalkışmamaya, dengesiz ve huzursuz olmanıza yol açan ilişkilerden kaçınmaya çalışınız. Saat 11:41 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü sezgilerinizi aktif hale getirir ve empatide bulunmanızı sağlar. Başkalarından ne kadar farklı bir kişi olduğunuzu ifade etmekten hoşlanırsınız. Ancak dedikodulara karşı dikkatli olunuz. Kiminle konuşacağınızı iyi biliniz. 21 Ocak saat:17:54 â€' 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür burcunuzda gerileyecek. Bu süreç fikirlerinizi biraz geriye çekilerek tekrar gözden geçirmeniz, çok daha yaratıcı düşünmeniz yönünde aslında gayet olumludur. Bu tabii ki bakış açınıza göre değişir. Ancak şu bir gerçek k,  bilginizi geliştirici, zekanızı çalıştırıcı çalışmalara yönelmek, yarım kalan işleri bitirmeye çalışmak iyi olacaktır. Dikkat edilecek nokta, çabuk karar vermemek, bilmediğiniz, tanımadığınız insanlara karşı dikkatli olmaktır. Saat 22:22 Ay-Jüpiter karşıtlığı duygularımızı özgürce ifade etmemiz, kendimize yetmemiz, iradeli davranmamız pek kolay değil. İş hayatında veya özel yaşantımızda, tarafsız düşünmek ve bütünün hayrını gözetmek gerekiyor. Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz..Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. . Bugün yapmak istediğiniz bir çok işin listesiniz yapın ve aceleye getirmeden tüm işlerinizi sırayla toparlayın..Artık sağlam basmak istiyor ve taviz verme konusunda temkinli davranıyorsunuz

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

21 Ocak 12 Şubat aralığında, eski ilişkiler tekrar gündeme gelebilir. Bilinçdışı olarak, geçmişte yaptığınız hataları düşünmeye başlayabilir, ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Spritüel konular ve kadersel olaylar ön plana çıkabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kaos meraklıları çok özlemiş olabilir belki. hemen müjdeyi verelim: 21 Ocak'ta meydana gelecek Merkür gerilemesi Kova burcunda başlıyor ve 12 Şubat' a kadar yine iletişimsel sorunlara ve yanlış anlaşılmalara neden olmak üzere hayatımıza dahil oluyor. Yani, bir kredi kartı borcu ödeyebilmek ya da faturaları yatırmak için bankalarda, rötar yapan uçaklara veya bozulan araçlara binebilmek için terminallerde saatlerce beklemeye başlıyoruz(her gün değil tabii, bazı günler ağırlıklı). El birliği içinde çöken bilgisayar sistemleri, bozulan elektrikli veya mekanik cihazlar, bunlara ek olarak unuttuğumuz eşyalar, anahtarlar, kaybolan evraklar, yanlış atılan mesajlar, yanlış adrese giden gönderiler, yanlış aramalar vb türünde gelişmelerle sabrımızı sınıyoruz ve bunlar yetmezmiş gibi söylediklerimizi yanlış anlayan veya söylediklerinden hiç birşey anlamadığımız kişiler yüzünden ilişkilerimizi geriyoruz. Güzel şeyler yok mu? Tabii ki var: Geçmişle bağlantılıveya projeleriniz tekrar gündeme gelebilir ya da eski arkadaşlarınızla planlar yapabilir veya tesadüfen karşılaşarak sevinebilirsiniz. Eski aşklar canlanabilir veya tamamlanması gereken işlerin üzerinden geçme fırsatı bulunabilir. Tamamlanması gereken işler için güzel bir dönem olabilecekken, yeni başlangıçlar yapmak için 14 Şubat'a kadar beklemek daha doğru olacaktır. Epostalarımı doğru zamanda yollayamazsam, kahve falıyla idare edebilirsiniz umarım. Yukarıda her burç gerilemeyi özellikle hangi alanda yaşıyor, onu ele aldım. Burç yorumunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilge... Düşüncenizde birilerinden intikam alma duyguları içindesiniz. Özünüzde kin tutmak gibi bir özelliğiniz yok ama bugün öfkenizi nasıl yeneceğinizi bilmiyorsunuz.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Eskiden tanıdığınız insanlar veya hayatınızda yarım kalan bir olaya dair bir haber almanız ve sevinmeniz sözkonusu. İletişim konusunda beklentilerinizin karşılanacağı bugün,hayatında keyifli bir ortamda olacaksınız. 19.00 sonrasında dostlarınız ve partnerinizle mutluluk veren paylaşımlarda bulunabilir, birlikte eğlenceli ortamlarda bulunabilirsiniz.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Anlayış, uyum ve iletişimdeki açıklık bugünün ana konulardır. İçinizdekileri paylaşmakta zorlanmayacaksınız. Sevdiğiniz insanla ilişkinizdeki bazı noktalar üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Hassasiyetiniz en az karşınızdakinden beklediğiniz kadar önemli.

21 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 37" R
Ay
Koç
02° 32' 12"
Merkür
Koç
19° 27' 55"
Venüs
Boğa
06° 50' 35"
Mars
Koç
03° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 58' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 24"
Lilith
Başak
23° 51' 50"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>