Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginlikler bugünde sürecek. Sevgilinizle aranızdaki sorunları gündeme getirmek için uygun bir günde değilsiniz. Arkadaşlarınızdan bu konuda yardım istemelisiniz.

İş yaşamınızdaki gelişmelerin bir hayli yoğunlaşacağı bir gündesiniz. İşinizle ilgili çeşitli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün kendinizi çok istekli hissetmemeniz işlerinizi ertelemenize yol açabilir.

Enerjinizi mali konulardaki çalışmalarınız için harcayacağınız bir gündesiniz. Yeni planlar yapabilir ve yeni bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bunları iyi değerlendirmeniz ve olaylara karşı objektif davranmanız gerekiyor.

Zihinsel faaliyetlerinizi yanlış yönde kullanıyorsunuz ve değişik alanlara taşımakta zorlanıyorsunuz. Yaratıcılığınızı biraz daha zorlamalısınız aksi takdirde değişik sorunlarla karşılaşmanız söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça sıkıntılı bir gün geçireceksiniz. Yapmaktan hoşlanmadığınız işlerle uğraşabilir, sevmediğiniz insanlarla muhatap olmaz zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde sinirlerinizi kontrol etmekte zorlanacaksınız. Akşam saatlerinde ailenizden alacağınız bir haber sıkıntılarınızı bir nebze olsun hafifletecektir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar,  Saat 12:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, ilişkide sağlıklı, verimli ve ilerisi adına duruma bakmamızı sağlıyor. Evlilik veya boşanma gibi durumlar varsa, bunları gerçekçi şekilde analiz edersek, doğru şekilde ilerleriz. Her yönüyle durumu ölçüp tartalım. Mevcut beraberlikte ortak şekilde hayata bakabiliyor muyuz, neler paylaşıyoruz, huzurlu muyuz, sevgi-saygı-güven olguları ilişkinizde önemseniyor mu, bütün bunları gözden geçirelim. Eğer yalnızsak ve karşımıza henüz yeni çıkmış biri varsa, birbirinizi tanımak için bu enerji destekleyicidir. Fikirlerinizi, hayata bakış açınızı gözden geçirmek için yararlıdır. 22 Ağustos saat 19:38 - 22 Eylül saat 17:21 tarihleri arasında, Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönem, ilişkiniz-iş hayatınız-ailevi konular üzerinde  dikkatlice durulan zaman dilimidir. 30 Ağustos itibariyle etkili olacak Merkür geri hareketiyle örtüşen Güneş-Başak burcu geçişi, ilişkinizle alakalı her meselenin titizlikle gözden geçirileceğini işaret ediyor. İlişkinizde eğer sorunlar varsa, bunların sebepleri bulunmalı, düzeltilmesi mümkünse karşılıklı olarak çaba sarf edilmelidir. İlişki düzgün şekilde yürüyorsa, bu dönemde evlenmek gibi bir kararın verilmesi, bu meselenin aileyle görüşülmesi, olur veya olmazları üzerinde yeniden gözden geçirmeler faydalıdır.  Yeni başlayan ilişkide önümüzdeki Eylül sonuna kadar birbirinizi gözlemlemenizde, tanımanızda, fikir paylaşımında bulunmanızda yarar var. Olumlu yönde gelişmeler hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşantınızda gösterdiğiniz çabaların, sizi kazandıracağı prestijleri unutmamalı ve geleceğe yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz. Yaşam mücadelenizde kendi değer yargılarınızdan yola çıkıp da, hatalarına sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır. Karşıt Jüpiter güçlü işlerin altına imza atacağınızı gösteriyor.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Bu anlamda her alanda tedbirli hareket etmenizde ve önlemler almanızda fayda var. Göremediğiniz her detayı dikkatle incelemeli, telefonlarınızın, bilgisayarınızın ve sizi ilgilendiren her şeyin güvende olduğundan emin olarak hareket etmeli ve ketum davranmalısınız.Beklenmedik gelişmeler, görevler veya sorumluluklar bazı işlerin ve girişimlerin aksamasına neden olabilir. İş de ve kariyerde dikkatli olmalı. Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın… …

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde keyifli bir gündesiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. İdeolojik konular gündeme gelebilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Garantici yapınız bu sefer yanıltabilir sizi. İçinde bulunduğunuz olayları akışına bırakmak çok daha iyi olacaktır. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda ve özel yaşamınızda yöneticilik özelliklerinizi devreye sokarak, her şeyi olması gerektiği düzene sokabilir, ilişkilerinizi etkili iletişim ile geliştirebilir ve günlük yaşamınızda daha fazla eğlence getirecek aktivitelerde yer alabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi evlilik ve ikili ilişkiler, ortaklı işler alanlarında ortaya koyacaksınız. Sevdiğiniz insanın yaşam şekli sizin için önem kazanmaya başlayacak. Beraber hareket edeceksiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Size anlatılan her şeye inanmayın. Bazı konularda anlaşmaya varıldıysa yazılı hale getirmeye önem vermelisiniz. Fiziksel anlamda yapılması gereken değişiklikler varsa bir an önce yapmanız olası sorunların önüne geçebilir. Boşa harcayacak zamanınız yok unutmayın.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim yeteneğiniz güçlenebilir ve çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi, içinizdekileri, fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeye yönelebilirsiniz. Sessiz veya tepkisiz kalmak, bugün size çok zor gelebilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 51' 56" R
Ay
Koç
00° 05' 49"
Merkür
Koç
19° 20' 60"
Venüs
Boğa
06° 38' 16"
Mars
Koç
03° 14' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 41"
Satürn
Balık
16° 58' 02"
Uranüs
Boğa
22° 36' 36"
Neptün
Balık
29° 02' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 51"
Lilith
Başak
23° 50' 43"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>