Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu görebilirsiniz. İlgisiz davranışlar tek taraflı yaşanan bir sorun değil gibi. Cesaretli davranıp konuşma fırsatı yaratabilirsiniz.

Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılabilir. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor.

Bugün herkesi şaşırtacak bir olaya tanık olabilir ve para ilişkilerinin insanda yaptığı tahribatları ilgiyle izleyebilirsiniz. Alacağınız, vereceğiniz birbirine biraz karışmış gibi.

Pek güven duymadığınız kişinin küçük oyunları yakında başınızaaçabilir. Şimdiden gerekli tedbirleri almazsanız, sonradan işi düzeltmek zor olacak gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içiniz içinize sığmıyor. Arkadaşlarınız sizi hiç böyle görmemiş gibi davranabilirler. Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi çok mutlu ediyor. Gelecekle ilgili umutlarınız arttı. İnatçı bir tarafınız var. Çevreniz bundan rahatsız görünüyor. Kafanıza taktığınız bir konuyu kolay, kolay unutmuyorsunuz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 11:03 Ay-Mars görünümü, sizler açısından gayet olumludur. Ters giden durumları kontrol altına alabilir, kendinize faydalı olacak şekilde yönlendirebilirsiniz.Saat 11:57-23:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Herhangi bir konuda net olarak konuşmak kolay değil. Sabırlı olacağız.  Saat 23:08 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Birileriyle dertleşme ihtiyacı duyabilirsiniz.  Ancak ne gariptir ki, gerçekten derdinizi anlayabilecek tarafsız düşünebilecek insan sayısı azdır.  Nice dostluklar kimi zaman gereksiz meseleler yüzünden sona ermiş bazı dostluklar  ise araya giren yıllar nedeniyle sona ermiş. İşte bu nedenle konuşmanın da bir anlamı olmadığını düşünürsünüz. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün.Yaratıcılığınız hız kazanıyor.Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Küçük aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konulara önem vermeniz sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizin güçlenmesini sağlayabilir. Aksi takdirde ilişkiler zorlanacaktır. Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler beğeni kazanmanızı sağlayabilir. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu süreç. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel anlamda aşırı iyimserlik veya aşırı kötümserlik türünde düşüncelerin ön plana çıkabileceği, tutamayacağımız sözler verebileceğimiz ya da altından kalkamayacağı işler için onay veren kişilere inanabileceğimiz, belirsizlikler, kafa karışıklıkları, sert cümleler veya karışıklıklar ya da hayalperestlik ve gerçeklerden uzaklaşma türünde başlıklar ön planda olabilir. Öğle saatlerinde değişken koşullar planlanan şekilde davranmayı zorlaştırabilir veya beklenmedik durumlarla uğraşabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için fırsatınız olacak. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için yeniden harekete geçebilirsiniz. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden gelen paralar olabilir.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özlediğiniz birileri varsa hasret gidermeye hazır olun. Aşırı duygusal yanlarınız ortaya çıkacak. Küskün olduğunuz insanlara adım atmalısınız.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ev ve yerleşime ait işleriniz ve aile ilişkilerinizde geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından sevdiklerinizle ev ortamında keyifli etkinlikler düzenleyebilir, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstereceksiniz. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem olacak.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınızda kendinizi bir parça soyutlanmış hissedebileceğiniz bir gündesiniz.Mesleki kazanımlarınızı yetersiz hissedebilirsiniz. En önemlisi kendinizi yoksun hissedebileceğiniz olumsuz bir ruh hali taşıyabilirsiniz. Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle böyle hissetmeniz doğaldır. Ancak akşam saatlerinde kendi içinize dönüp özgürlüğünüzün tadını çıkartabileceğiniz saatler yaşayabilirsiniz. Sezgilerinizin ve bilinçaltı fenomenlerinizin canlanacağı bir akşamı faydanıza çevirip değerlendirebilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

22 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 59' 35" R
Ay
Boğa
17° 24' 50" R
Merkür
Koç
21° 52' 52"
Venüs
Boğa
10° 36' 53"
Mars
Koç
05° 43' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 13"
Satürn
Balık
17° 13' 46"
Uranüs
Boğa
22° 47' 48"
Neptün
Balık
29° 07' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 26"
Lilith
Başak
24° 12' 12"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>