Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi. Baş başa kalabilmek için daha çok zaman ayırabilmelisiniz.

Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz. Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir. Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor.

İyice değersizleştiği şu günlerde, parayla daha gerçekçi ilişkiler içine girmelisiniz. Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor

Vefasızlık diye tanımladığınız bazı ilgisizliklerin haklı gerekçeleri olabileceğini de düşünmeniz gerekiyor. Ara sıra ortaya çıkan eski bir arkadaşınızla ilgili, sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız bir gündesiniz ve çevrenizden fazlasıyla etkileneceksiniz. Eşinizle ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık olacaktır ancak bu duygusallık beraberinde bazı sorunlarda getirebilir. Gereksiz tartışmalar yaşayabilirsiniz yada anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. İki konu arasında seçim yapmanız gerekebilir veya bir konuda ikilemde kalabilirsiniz. İlaç kullanımına ve beslenmenize dikkat etmelisiniz. Yeni bir girişimde bulunmayın.

22 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar günümüz, saat 03:45-14:49 arasında Ay-boşluk etkisi altında başlayacak. Etrafınızdaki insanları kontrol etmeye çalışabilir, başkalarıyla paylaşımda bulunduğunuz konularda kafanızın karıştığını hissedebilirsiniz. Parasal konularda ise dışarıdan destek bulmak ihtiyacınız yoğun olsa da, bunu tam anlamıyla karşılanmasında gecikmeler yaşanabilir. Bu süre içinde, özgürce hareket etmenize engel olan şartları şöyle bir sakince düşünelim. Haddinden fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz veyahut meseleleri çok mu gözümüzde büyütüyoruz, bir düşünelim. Saat 14:49 itibariyle Ay burcunuzda ilerlemeye başladığında, nazik, yumuşak, koruyucu ve hoşgörülü, çok hassas oluruz. Empati duygumuz yüksek, başkalarının dünyasında olan ve bitenleri sezme gücümüz ön plandadır. Kendimizden ziyade başkalarını önemsediğimiz böyle günlerde şefkat olgusu her işin başında yer alır. Bencillikten uzak bir tutumla insanları önemseriz hem de dünyaya pembe gözlüklerle bakmaktan yanayızdır. Saat 19:20 Ay-Satürn görünümü,hayatında bizimle aynı görüşte olmayan kişilerin üzerimizdeki baskısı bizi yorabilir. Aynı dilden konuşmadığımızı fark edebiliriz. Ancak bu düzenin içinde yer aldığımız için mecburen katlanmaya çalışıyoruz. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

22 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, Bugün, bilinçaltı düşüncelerinizin önem kazanmasına neden oluyor. Mesleki konular gündemde. Kendinizi bir takım kaoslardan uzaklaştırmayı denemelisiniz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün değil. Her şeye rağmen, kişilik savaşınızı sürdürmeye devam etmelisiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli alanlarda öne atılmak yerine beklemek daha akıllıca olabilir. Ani tepkilerden kaçınmalısınız. Sizi yanılmaya ya da yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler veya gruplar olabilir. Yanıltıcı durumlara dikkat etmelisiniz. Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir. Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sezgilerimizin, merhamet, empati ve şefkat başlıklarının ön plana çıkabileceği, aldatıcı veya yanlış yönlendirmelere açık bir gündeyiz. Özellikle akşam saatlerinde yanıltıcı tavırları olan kişilere dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün ve yarın etkili olabilecek diğer bir etkiyse, saldırgan ve düşmanca tavırları olan kişileri gündeme taşıyabilecek olması olabilir. Dolayısıyla, sözel sataşmalara maruz kalmamak için ilişkilerinizin gergin olduğu kişilerden veya riskli yerlerden uzak durmanızda fayda var. Gün genelinde birbirimizi koruyup kollama ve birlikte hareket etme arzumuz yüksek. Sularla, akışkanlarla ve kimyasallarla bağlı konuların da ön plana çıkabileceği iki günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

22 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Fazla alıngan davranarak sebepsiz küslükler çıkarmayın. Sizi kıracak hiç bir şey yapmıyor ki. Duygusal hassasiyetinizin nedeni en yakın arkadaşınızın ayrılığını duymanız. PARA: İş yaşamınıza gereken önemi ve saygıyı göstererek işinize sahip çıkın. Üstlerinizin bazı konularda sabırları zorlanıyor. Fazla dalgın ve dağınık fikirlisiniz. SAĞLIK: Üzerinizdeki duygusal baskılar nedeniyle hiçbir konuda verimli olmuyorsunuz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitimler, öğretmenleriniz, iletişim, haberleşme ve sevdiklerinizle olan diyaloglarınızda daha önceden problem olan konular yeniden göz önüne gelebilir ve tartışma halini alabilir. Akşam saatlerinde ise olası sorunları iyileştiren bir enerji ile, görüşmelerinizden olumlu sonuçlar alabilir, kendinizi daha iyi ifade edebilir ve daha kolay anlaşılabilirsiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler tüm zamanınızı alabilir ve detaylarla uğraşmak da sıkılmanıza sebebiyet verebilir. Maddi konularla da ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Eğer kafanızı karıştıran bir durumla karşılaşırsanız, insanlara danışmaktan çekinmemelisiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 59' 36" R
Ay
Koç
02° 01' 41"
Merkür
Koç
19° 26' 28"
Venüs
Boğa
06° 48' 01"
Mars
Koç
03° 21' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 32"
Satürn
Balık
16° 58' 42"
Uranüs
Boğa
22° 37' 03"
Neptün
Balık
29° 02' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 17"
Lilith
Başak
23° 51' 36"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>