Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle hoş bir vakit geçirebilirsiniz. Duygusal yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz bugün.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınızda fazla dikkatli davranmayacaksınız. Ancak bu uzun vadede sizin için zararlı olabilecektir.

Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlara bugün farklı çözümler bulabilirsiniz. Harekete geçmek için fazla beklemeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizle ilişkilerinizin gerginleşebileceği ve onlarla ilgili yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gün. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İlerisini göz önünde bulundurarak planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaş çevrenizden destek görebilir hatta onlarla hareket edebilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:19 Ay-Boğa burcunda seyrine başlayacak. Bu enerji bizi huzura çağırıyor ve ayaklarımızı yere sağlam bastırıyor. Sevdiklerimizi, değerlerimizi önemsiyoruz ve kolumuzun kanadımızın altına almak istiyoruz. Boğa burcu günlerinde sınırları aşmak pek mümkün değildir. Kişi içinde bulunduğu her durumun kendisine güven vermesi taraftarıdır. Hani deyim yerindeyse ağzımın tadı iyi olsun isteriz. Aşk, çocuklar, para sağlığımız,hayatımız her şey son derece önemli hale gelir. Saat 00:40 Ay-Güneş olumlu görünümü, hislerinizi, düşüncelerinizi pozitif ve akıllı şekilde iletebilmenizde size yardımcıdır. İç huzurunuzu bozabilecek hiçbir şeye izin vermezsiniz. Özellikle ilişkinizi ilgilendiren konularda akıllıca düşünürsünüz. Saat 18:32 Ay-Neptün görünümü, huzur duygusu, yardımseverlik, güvence, sağlamlık olgularının hayatımızdaki önemini vurgular. Hayata olan direncimizi yükselten bu görünüm, insanı şifalandırıyor ve bir kalkan gibi sizi koruyor. Saat 22:15  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, bugünümüz ve yarınlarımızda yanımızda olacak bir insan arıyoruz. Bu açıdan hayata baktığımızda güvenecek birini bulmanın zor olduğunu düşünebiliriz. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, grup çalışmalarına yatkın bir gününüzdesiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz bir çok konu ilginizi çekebilir. Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Hedeflerinizi yüksek tutuyor, olayları kendi açınızdan değerlendiriyorsunuz. Maddesel isteklerinizde çok fazla bir artış var.

23 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşı karşıya kalacağınız durumlarda soğukkanlı olmalısınız. Sezgilerinize güvenmeniz durumunda, düşündüğünüzden daha fazla gücünüz olduğunu fark edebilirsiniz. Bir ilişki veyabirliği, kendinizi ve durumunuzu daha barışçıl bir dil kullanarak ifade etmeniz durumunda olumlu bir seyir izlemeye başlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Boğa burcundaki Ay'ın olumlu açıları maddi, toprakla, gayrimenkullerle ilgili işleri halletmek için uygun günde olduğumuza işaret ediyor. Önemli kişilere danışabilir, finansal başlıklarda görüşmeler veya geleceğe yönelik planlar yapabiliriz. Kalıcı ilişkiler kurmak veya bağları sağlamlaştırmak için de uygun zaman. Sabırlı ve sakin olabilmek haftanın diğer günlerine kıyasla daha kolay olabilir, ama Pazartesi günü haftalık yazımızda haftanın genel durumunu yazmıştık malum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Konuşma ve yazışmalardan kaynaklanan gerginlikler yaşanabilir. Yakın çevrenizle ilgili değişiklikler sizi de etkileyebilir. İlerleyen saatlerde işlerinizi yeniden harekete geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni yolculuklar düzenleyeceğiniz bir gündesiniz. Önemli kararlar için uygun bir günde değilsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı olabilir. Bu sizi kariyer ve sağlık açısından özellikle sevindirecektir. Para durumunuz iyiye gidebilir.

23 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla veya kardeşinizle bir etkinlik içinde olabilirsiniz. Aranızdaki bağı güçlendiren bu buluşmalar size ayrı bir hava katacak. Özel ilişkilerinizde ortam ısınıyor.

23 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi durumunuzun olumluya gideceği bir başlangıç noktasındasınız. Bu dönemde birikim yapabilir, yeni gelir kaynakları yaratabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yaratma konusunda atılgan ve sabırsız olabilirsiniz.Teknolojiyi ve insan ilişkilerindeki canlılığınızı kullanmak durumunda olursanız başarıya giden yolda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Finansal açıdan sıra dışı yatırım metotlarına yönelebilirsiniz. Bu konuda beklenmedik başlangıçlara hazır bir halde bulunuyorsunuz. İlişki ve ortaklıklarla ilgili bir aylık özel bir sürece başlıyorsunuz. Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları

23 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

23 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 35" R
Ay
Koç
01° 31' 11"
Merkür
Koç
19° 25' 01"
Venüs
Boğa
06° 45' 27"
Mars
Koç
03° 19' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 03"
Satürn
Balık
16° 58' 32"
Uranüs
Boğa
22° 36' 56"
Neptün
Balık
29° 02' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 10"
Lilith
Başak
23° 51' 22"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>