Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün size küçük bir adım atmak düşebilir. Bu adımı atarsanız, sizin için unutamayacağınız bir gün olabilir. O sizden, siz ondan bekliyorsunuz. İkinizde de eksik olan tek şey cesaret olabilir. Duygular yeterli görünüyor.

Arkadaşınız, bazı ortak projelerinizin çabuklaşması için sandığınızdan fazlasını yapıyor. Beklediğiniz bir haber bugün, yarın size ulaşabilir. Ekonomik durumunuzu da kariyerinizi de çok olumlu etkileyecek bir haber bu.

Çok kısa bir süre içinde hayalci bulunan beklentiniz gerçekleşebilir. Çevrenizden aldığınız destek sizi epeyce rahatlatıyor ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmayı istiyorsunuz.

Sizi endişelendiren kimi konuları bir bela olarak dillendirmeniz, çevrenizden gelebilecek mantıklı, rahatlatıcı yorumların önünü kesebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakınlarınızdan bir davet alabilirsiniz. Uzun zamandır duygularınız çok hareketli. Elinizde kolayca sahip olunamayacak değerler olduğunun farkındasınız. Onlara karşı özenli ve korumacısınız. Ailenizin talepleri bu yüzden size hiç fazla gelmiyor. Ailenize fazla zaman ayırdığınız şeklinde aldığınız bazı eleştiriler ise, kötü niyet taşımıyor.

23 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:59 Merkür-Jüpiter ve saat 06:20 Merkür-Kuzey düğüm görünümleri, özel meselelerimiz, yuvamız, partnerimizle alakalı konularda bizi zorlayan şartları işaret etmekte. Şu anda hangi yol ve yöntemle ilerlemek gerektiğini, hangisinin bizim için daha doğru olacağını tespit etmekte güçlük çekebiliriz. Bir yanımız her an karar vermeye hazırken diğer yanımız kırmızı ışıkta bekleme hali gibidir. Şartlar iyileşene veya en azından biraz düzelene kadar ben acil karar vermenizden yana değilim. Tam emin değilseniz lütfen beklemede kalınız. İyice düşününüz. Saat 20:28 Ay-Satürn görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sorunların düzelebileceğine, onların gerçekten iyi niyetli olduklarına inanmıyorsunuz. Bazen iyi niyetinizin gereksiz olduğunun artık farkındasınız. Benden uzak olsun, insansa başımın tacı olsun diye düşüneceksiniz. Aklımız başımızda kararlarımızı gözden geçirmemiz dileğimle,

23 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanatsal konular, metafizik, yazarlık, yardım kuruluşları ile ilgili çalışmalarda başarı vadeden gezegenler diğerkonularında hayal kırıklarına neden olur. Sağlık olarak zehirlenme, daha önce defalarca yenilen hiçbir zararı olmayan yiyecekler hatta içtiğiniz su bile bu süreçte zehirlenmeye yatkınlık yaratabilir.

23 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı teklifler acilen harekete geçmeyi gerektirebilir. Olayları doğru şekilde değerlendirmeli ve pozisyonunuzu belli etmelisiniz. Sevdiğiniz kişilerin olumlu geri dönüşleri alacağınız kararları kolaylaştırabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün olduğu gibi bugün de aşırılıklardan ve abartıdan kaçınmamız, düşüncelerimizi dile getirirken mantıklı ve sakin kalmaya özen göstermemiz gerekiyor. Tutulamayacak sözler vermek veya bu tür sözler veren kişilere inanmak sorun yaratabilir; yanıltıcı etkiler devrede. Yine gerçekçi düşünmek için gayret şart! Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcılığımız yüksek ve aklımız iyi çalışıyor. Kendimizi iyi hissedebilir, yaşça bizden büyük, tecrübeli veya işinde uzman kişilerle bir araya gelebilir veya tavsiyelerine başvurabiliriz. Ekip çalışmaları veya grupsal faaliyetler, alışverişler, ekonomi başlıklı işler ve girişimler için uygun günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Haziran 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygulara öncelik vermeniz, sevdiklerinizle olan bağınızı da güçlendirecektir. Aksi takdirde bazı işbirlikleri ve ilişkiler sekteye uğrayabilir. Yaşadığınız yerde yapacağınız bir takım değişiklikler etrafınızın da ilgisini çekecektir. Aşk hayatınızda olumlu etkiler altındasınız.

23 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

iş hayatınızda daha az konuşmaya özen göstermelisiniz. Fazla konuşuyor olmanız çevrenizde itici olabilir. Söyledikleriniz kafa karıştırıcı olabilir.

23 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda sevdiğiniz insana karşı tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Bugün, karşı tarafı etkilemek adına biraz abartmaya meyillisiniz. Bundan kaçınmaya çalışın.

23 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı teknikleri, Uzak Doğu metotları veya alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz.Arkadaşlarınız sizin özgürlükçü fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır. Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Bu olumlu enerjilerin aksine güvene dayalı başlangıçlar yapmaktan uzak durmalısınız. Ebeveyniniz veya aileniz sizi biriyle tanıştırabilir. Ancak bu kişinin sizin doğru partneriniz olup olmadığı konusunda çekinceler yaşamanız olasıdır.

23 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

23 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 22' 53" R
Ay
Boğa
08° 13' 03" R
Merkür
Koç
21° 20' 19"
Venüs
Boğa
09° 50' 11"
Mars
Koç
05° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 17"
Satürn
Balık
17° 10' 45"
Uranüs
Boğa
22° 45' 36"
Neptün
Balık
29° 06' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 23"
Lilith
Başak
24° 07' 60"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 07/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>