Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ikili ilişkiler konusunda arka planda kalmak isteyeceksiniz. Sevgilinizle sakin ve huzurlu bir gün geçirme fırsatı bulabilirsiniz.

İş yaşamınızda yoğun bir gün geçirmeye hazır olun. Her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.İşinizle ilgili olumlu gelişmeler olurken iletişimsel olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bugün maddi konularda temkinli olmayı tercih etmenize rağmen küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde bu sorunlardan kurtulmanız zor olmayacaktır

Duygularınız düşüncelerinizi olumsuz etkileyebileceğinden olaylara soğukkanlı yaklaşmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde alacağınız bazı haberle gereğinden fazla şaşırabilirsiniz. Aile büyüklerinizle aranızda çok seviyeli bir ilişki var. Onlardan sürekli övgü alıyorsunuz. Arkadaşlarınızdan bazılarını son günlerde çok ihmal ettiniz. Bugün onların kırgınlıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bugün kendinizi oldukça zinde hissedeceksiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 01:44 Ay-Pluto görünümü, bize güç kazandırıyor, kendimize ve hayata inanmamızı sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda rahatlatıyor. Kendimize güvenimiz yükselişte. Bu yükseliş, her problemi çözebilmemizde bize destek oluyor. Saat 14:26 Mars-Satürn kavuşumu,hayatımızdan ailevi yaşantımıza kadar sorumluluklarımızı hatırlatıcıdır. Bunları hatırlatırken, aslında sizi test etmektedir. Yolunuzdan, hedeflerinizden ve kendinizden ne kadar eminsiniz ve zorlukları güce dönüştürmeye kararlı mısınız diye sormaktadır. Bu sorulara evet diyenler, bu kavuşumda amaçlarına odaklı şekilde karar verirler. Tam tersine düşünenler, engellendiklerini, baskı altında oldukları gerekçesiyle kendi kendilerini hafife almış olurlar. Saat 15:06 Ay-Venüs görünümü, sağlam, köklü, umut verici ve maddi-manevi anlamda güven içinde olmamızı sağlayıcı tarzda ilişkilerimizi ele alacağız. Özellikle karşımıza biri çıktığında veya mevcut ilişkimizde seçici ve özenli düşünerek karar vermeye özen göstereceğiz. Saat 16:21 Ay-Chiron arasındaki huzur ve güven verici olumlu görünüm, duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. İletişim anlamında en iyi kontak kuracağınız alan, yakın çevre ilişkileridir. Hiç kimsenin huzuru kaçırması mümkün olmaz. Saat 21:06 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, ilişkide mükemmeli arzularsınız. Detaylara bilhassa önem verirsiniz. Partnerinizin size karşı daha anlayışlı, eleştiriden uzak davranması gönlünüzü huzurlu kılar. Saat 22:38-25 Ağustos saat 02:40  arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Etrafımızda olan bitene ve içinde bulunduğumuz duruma bir bakalım. İnatçı davranmayalım. Güvencemizi önemseyelim. Bir şeyleri kafamıza takıp,  altında bir şey aramayalım. Ancak bastığımız yeri de bilelim. Zorlukları güce dönüştürmeyi bilenler, hayattan şikayetten etmezler. Hepimiz için olumlu bir gün geçmesi dileğimle,

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi ifade ederken çevrenizi etkileme konusunda akıllıca davranıyorsunuz. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Olayları doğal akışı içinde değerlendirmek ve mantığınızı ortaya koyarak karar vermek isteyeceksiniz Dikkatinizi dağıtmamanız gerekiyor.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi ve ailenizi ihmal etmemeniz gereken birkaç gün. Yaratıcılığınızı kullanarak ilerleyebilirsiniz. Zaman ya da para kazanabilmek için zor işleri uzmanlarına bırakmanız uzun vadede fayda getirebilir. İkinci ve üçüncü fikirler ilki kadar önemli olabilir. Yanıltıcı fikirler ve kişiler bugünlerde unutulmamalı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi günü yazdığım Mars ve Satürn'ün olumsuz kavuşumu bugün gerçekleşiyor. Ancak, günün gezegen görünümleri daha olumlu olduğu içinde zorlayan ve ev azalarını ön plana çıkartan etkilerini bugün hissetmeyiz diye umuyorum. Öğle saatlerinde ilişkilerimiz, aşk hayatımız, güzellik ve estetik başlıklı konular ya da maddi başlıklı işler açısından olumlu koşullar var. Gece saatlerine kadar maddi başlıklı konularda görüşmeler yapmak, geleceğimizi ilgilendiren planlar, randevular ya da yayınlar veya pazarlama faaliyetleri açısından uygun zaman diliminde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Konuşma ve yazışmaların sizi etkilediği bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarılı olmak sizin için önemli olabilir. Gün içindeki değişikliklere ayak uydurmaya çalışmalısınız.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mücadele gerektiren koşullar içinde olabilirsiniz. Fakat isteklerinizin yarattığı gerilimi mantıklı davranarak yönetebilirsiniz. Duygusallığı bırakın.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık küçük mutlulukların kıymetini daha çok biliyorsunuz. Evli olanlar için eşle karşılıklı tartışmaların yaşanacağı, seslerin yükseleceği bir süreç olacağa benziyor. Siz de, eşinizde olmadık konuları büyütüyor ve aynı kırıcı sözleri tekrar tekrar birbirinize söylüyorsunuz. İkiniz de yeterince anlaşılmadığınızdan yakınıyorsunuz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde girişimlerinizin beklenmedik olaylar yüzünden engellendiğine şahit olabilirsiniz. Bazı girişimleriniz durabilir ya da işinizde düşünerek adımlar atabilirsiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal ve arkadaşlık gruplarıyla ilgili sorumluluk almak konusunda donanımlı gözüküyorsunuz. Bugün için alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha uzlaşmacı, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz.Tanıtım faaliyetlerinizi sanatsal ve kreatif öğelerle bezeyebilirsiniz. Ortaklaşa işlerden gelir elde etmek ve kendinizi duygusal bir beraberliğe hazır hissetmek için doğru zamanlarda bulunuyorsunuz. Mesleki faaliyetlerinizdeki engellemeler nedeniyle otorite figürleri ile çatışmanız olasıdır. Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 10' 06" R
Ay
Koç
04° 40' 26"
Merkür
Koç
19° 34' 04"
Venüs
Boğa
07° 01' 22"
Mars
Koç
03° 29' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 05"
Satürn
Balık
16° 59' 36"
Uranüs
Boğa
22° 37' 40"
Neptün
Balık
29° 03' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 53"
Lilith
Başak
23° 52' 48"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>