Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, uzun telefon görüşmeleriyle yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Koşulların elverişsizliği sizi teslimiyetçi yapmamalı. İradi zorlamanıza direnebilecek koşullar içinde değilsiniz.

Gün içinde çok çalışmanıza rağmen, akşam çalışmalarının değişmez elemanlarından biri olmanız sorun yaratıyor. Sıkıntılarınız bazı görüşmelerinize ivme kazandıracak.

Kılık, kıyafet konularında biraz zaaflısınız. Bu zaaflarınız kazancınızla denk düşmüyor. Birkaç gün içinde para beklentili uzunca bir yolculuğunuz olabilir.

İş temponuz nedeniyle bugünlerde her zamankinden daha çok beslenmenize ve dinlenmenize dikkat etmeniz gerekiyor. Size yönelik istismarın farkında olmanız yorgunluğunuzu arttırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın yaşadığı duygusal beraberliği çok destekliyorsunuz. Taraflar sizin söylediklerinizden fazlaca etkileniyor. Bu desteği verirken, ilişkiye çok olumsuz bakanların gerekçelerini de irdelemenizde yarar var. Kurallarınızdan taviz vermekten hoşlanmadığınız için zaman, zaman kırıcı olabiliyorsunuz. Kurallarınızın gerçekçiliği, sizi inatçı tavırlara sokuyor.

24 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 08:48 Ay-Merkür görünümü, zihnen ve bedenen kendimizi gözden geçirmenin işaretçisidir. Ailevi ve duygusal meseleleri bu saatlerde mantıklı bir şekilde ele alırsak, sıkıntılarımızın üstesinden gelebilecek çıkış yolları bulabiliriz. Saat 17:26 Ay-Mars görünüm etkisi,  fikirleri, projeleri, düşündüklerimizi gerçekleştirmek için çaba sarfetmemizi sağlıyor. Farklı bilgiler edinmemiz anlamında destekliyor. Ancak canımızı sıkan bir şey olduğunda beklenmedik tepkilerde bulunmamız mümkün. Saat 18:48-25 Haziran saat 05:30 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu saat diliminde, biraz zorlanırız. Problemlere çözüm bulmak için iç sesiniz rehberdir. Ancak size göre,  sanki yolunuzu kapatan bir şeyler vardır. Bu hissedişlerin tümü veya bir tanesi görülme ihtimali yüksektir. Peki elimiz kolumuz bağlı mıdır? Hayır. Sadece biraz daha dikkatli gözlemde bulunmaya ihtiyaç var. Sıkıntılarımıza merhem olabilecek  kişilerle karşılaşmamız dileğimle,

24 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız. Yönetici ruhunuzu ön plana çıkaracaksınız. Ailenizle ilgili huzursuzluklar söz konusu olabilir.

24 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz, arkadaşlarınız veya size ilham veren kişilerle vakit geçirmeniz kalıcı değişiklikler yapmanıza neden olabilir. Yeni bir görüntü veya yaşanılan yerde yapılacak yeni bir değişiklik planlarınızı uygulayabilmeniz veya hedeflerinize ulaşabilmeniz için sizi motive edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zihnimiz açık ve yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Ancak, değişken koşullara ayak uydurmakta zorlanabiliriz de bir taraftan. Entelektüel faaliyetler, öğrenme arzusu, bilgi paylaşımları, eğitsel çalışmalar, grup faaliyetleri, bilişim, teknoloji, medya, yayıncılık, sosyal medya başlıklı konular ön planda. Sabah saatlerinde iletişim kurmamız ve kendimizi ifade etmemiz daha kolay olabilir, görüşmelerimizi bu saatlere alabiliriz. Öğle saatlerinde ve sonrasında ise, sakarlıklar veya ufak tefek kazalar söz konusu olabilir, acele hareketlerden kaçınmakta fayda var. Akşam saatleri farklı hoşluklara, değişikliklere veya beklenmedik durumlara dikkat çekiyor. Değişiklik yapmak isteyebiliriz. 19.00 sonrası, halsizlik, belirsizlik veya kararsızlık türünde ruh halleri ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Gün içinde kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi yorabilir. Riskli işlerden uzak kalmanızda fayda var. Dikkatsiz davrandığınız konular daha sonra sizi zor durumda bırakabilir. Gün içinde tepkilerinizde daha sakin olmaya çalışın.

24 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakınlarınızdan gelecek sevinçli haberler sizi de mutlu verecek. Başlamak istediğiniz birçok şey için artık vakit kaybetmenize gerek

24 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yanlış ilaç kullanımı ve yanlış teşhisler de bu sürecin getirilerinden olabilir. Yaşanılan bazı sağlık sorunlarında mutlaka tıbbi tedaviye başvurulmalı ancak iyileştirme gücü yüksek kişilerden de en azından psikolojik destek olmalı veya dostane konuşmalarla rahatlamaya çalışmalısınız.

24 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlükrutininiz sakin bir atmosferde başlayabilir. Aşk hayatınızda konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artacak. Kreatif işe sahip olanlar olumlu bir gün geçirebilirler.

24 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerji çalışmaları yapmakla, akapunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz.Arkadaşlarınız sıra dışı fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır. Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Yalnız başınıza kalmak istediğiniz, ancak bu durumda bile zihin egzersizlerini bırakmayacağınız bir gündesiniz. Özel ilişkiniz veya ortaklığınızın gelişimi için dostlarınızdan fikirsel destek alabilirsiniz. Duygusal coşkunuzu dizginlemeye ihtiyacınız olabilir.

24 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 51' 31" R
Ay
Boğa
15° 23' 58" R
Merkür
Koç
21° 45' 36"
Venüs
Boğa
10° 26' 37"
Mars
Koç
05° 37' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 15"
Satürn
Balık
17° 13' 06"
Uranüs
Boğa
22° 47' 19"
Neptün
Balık
29° 07' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 04' 59"
Lilith
Başak
24° 11' 17"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 08/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>