Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi resmiyete dönüştürme arzularına duyduğunuz gizli tepki, fazlasıyla hissediliyor. Bugünlerde birden çok kişinin ilişkinize yönelik sorgulamaları ve size yönelik de eleştirileri olabilir.

Bugünlerde sona erecek dönemsel bazı sıkıntılarınız var. İlişkilerde aradığınız huzur, sizin de bir, iki ilişkinize karşı daha esnek tavırlar içine girebilmenize bağlı.

Para konularında ayrıntı deyip, yeterince önemsemediğiniz konuları bugünlerde ciddiye almanız gerekebilir. Ekonominizi daha sağlam temellere oturtma niyetinizde biraz iyimserce beklentiler içindesiniz.

Üçüncü kişilere de rahatsızlık veren fazlaca uzattığınız bir kırgınlık, hızla kalıcılığa doğru gidiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde birtakım konularda zorlanmalarınız var. Özellikle bir kişinin bu ilişkilerdeki baskın tutumu sizde rahatsızlıklara yol açıyor. Yaratıcı üretkenliğinizi sizin kadar önemseyip destekleyen biriyle verimli bir işbirliği içine gireceksiniz. Onun fikirlerinin daha çok belirleyici olması, bu ikili ilişkide sizi biraz rahatsız edebilir.

24 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:13 Mars-Jüpiter görünümüyle güne adım atıyoruz. Önümüzdeki birkaç gün boyunca etkili olacak bu enerjinin desteğiyle, plan ve projeler başarılı şekilde bitirilir. Yeni teklif ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş yolculukları kazançlı olur, eğitimde ilgili kararlar doğru verilir, finansal sıkışıklık giderilir. Disiplinli çalışma, ciddi düşünme, insanları etkileme, takdir görme anlamında bu görünümden bir hayli yararlanırsınız. Bir işi sonuçlandırmanız, istediğiniz yönde ilerlemeniz mümkündür. Gelecek bir haber sayesinde şimdi harekete geçebilirsiniz. 24 Nisan saat:19:40-19 Mayıs saat:16:10 arasında Venüs-İkizler burcunda ilerleyecek. Evimiz, ailemizle ilgili konularda bizim iki yönlü hareket etmemize, yerleşim yerimizle ilgili meselelerde kararsız kalabiliriz. Güzelliğiniz, çekiciliğiniz, sağlığınız, kendinizden eminliğiniz bu dönemde yükselir. Kafanızı karıştıran meseleleri gayet başarılı şekilde çözüme kavuşturursunuz. İletişim, seyahat, yolculuklar bu dönemde etkili olacaktır. Saat 21:40-23:40 boşlukta olacak Ay, hassasiyetin göstergesidir. Nazik yaklaşımlar hoşunuza gider. Bazı kişilerle anlaşmak kolay olmaz. Bunları bilerek sakin olmamızda yarar var. Saat 23:40 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, uyum ve paylaşımın ilişkideki önemini vurguluyor. Eleştirel tavırlar sorun yaratabilir. Güzel bir gün olsun. Başarı, sağlık ve güzelliklerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

24 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alacağınteklifi kafanın karışmasına neden olabilir. Alışkanlıklarını bozmak istemezken; teklif seni cezbedecek.

24 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir hayalinizi süsleyen bir eşya veya mülk alımı gibi konularda şans sizden yana olacak gibi gözüküyor. Finansal sorunlarda konular hiç ummadığınız bir şekilde rahatlıkla çözülebiliyor olacaktır. Çalışma yaşantınızda yeni teklifler ve terfiler söz konusu olabilir. Ancak bugün itibariyle ofis ortamında bazı dedikodular dönebilir.

24 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Plan yaptığınız konular sizi yorabilir. Gün içindeki stres nedeniyle kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bazı olayları açığa çıkarmak isteyebilirsiniz. Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri sağlamlaştırmak için çaba gösterebilirsiniz. Bu konuda çalışma arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzühayatınızda dikkatli olmanız gereken bir güne işaret etmekte. Bugün işinizle ilgili konularda her şeyi ben bilirim tarzında yaklaşımlarınız finansal anlamda sizi ve birlikte çalıştığınız insanları oldukça zor bir duruma sokabilir. Çalışma arkadaşlarınızın görüş ve önerilerine açık olup birlikte kararlar almaya çalışmalısınız. Bugün her şeyin sorumluluğunuzu kendi başınıza üstlenirseniz sonunda olumsuz gelişen her konunun suçlusu siz olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Balık'lar onların sizi değil sizin onları yönlendirmesi gerekliliğini unutmadan hareket etmeniz gerektiğini unutmayın. Aşk hayatınızda ise karşı cinsle ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gündesiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kadın figürler ve annenizle ilişkileriniz ile, içsel dengenizi oturtma konularında daha fazla çabaya ihtiyaç duyarken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için finansal konularda risk almamalı, mümkün olduğunca pozitif insanlarla, size iyi hissettiren ortamlarda yer almalısınız.

24 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs, ev ve aile hayatınızı etkileyecek. Ailenizle olan paylaşımlarınız artacak. Bu dönemde evinizde olmaktan, misafir ağırlamaktan, evinizi güzelleştirmekten zevk alacaksınız.

24 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler ve para gezegeni Venüs İkizler burcuna geçerek sizin ev yaşantınıza hareket getirecek. Evinizde vereceğiniz davetler hem sizi hem dostlarınızı çok mutlu eder. Hayatın keyfini sürün.

24 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuzu görevleriniz ve sorumluluklarınız üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Ancak; görevlerinizle ilgilenirken benimseyeceğiniz yeni yaklaşımlar, insanların size uyum sağlamasını zorlaştırabilir.

24 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 45' 13" R
Ay
Yay
18° 48' 33"
Merkür
Koç
16° 08' 48"
Venüs
Koç
27° 36' 41"
Mars
Balık
27° 36' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 01"
Satürn
Balık
16° 19' 45"
Uranüs
Boğa
22° 11' 26"
Neptün
Balık
28° 49' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 10"
Lilith
Başak
23° 01' 58"
True Node
Koç
15° 28' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>