Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birisi size muzip mi geliyor, sempatik mi geliyor, çekici mi geliyor çözemiyorsunuz. O konuşup anlattıkça ona dokunmak, temas etmek ihtiyacı duyuyorsunuz. Bugün bir fırsat doğacak. Ona dokunmasanız bile yalnız kalabileceğiniz, duygularını açabileceğiniz ortamı bulacaksınız.

Birçok yerde inisiyatifi elden kaçırıyorsunuz. sizin vermeniz gereken kararları, sizden daha az yetkin ama kararlar vermeye çok meraklı başkaları veriyor. Bugün güven duyduğunuz birine bir teklifiniz olacak. Kafanızı bayağı karıştıracak bir karşı teklifle karşılaşacaksınız.

Her zaman tedbirli oluşunuz sizi ayakta tutuyor. Paranızı arttırmak için yapılan önerilere kapılarınız kapalı. İş yaşamınızdan gelebilecek bugünkü teklifi değerlendirebilirseniz, ufkunuz bayağı açılacak.

Bir tartışmanın dışında kalmaya çalışıyorsunuz. Kararlılığınızı bozmayın. Çünkü işin sonunda kötü şeyler görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde ara sıra durgunlaşıyorsunuz. Bu çevrenizdekilerin dikkatini çekiyor. Sizi neredeyse hayattan uzaklaştıran problemler atla deve değil. Bazı durumlarda ortaya çıkan böyle melankolik bir havanız var. Daha olumlu bakın her şeye. Düşünsenize insanlar ne tür sorunlarla gülmeyi becerebiliyorlar.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 06:41 itibariyle, İkizler burcunda ilerleyen Ay ile karşıt burcunuz Başakta seyrini sürdüren Güneş arasında oluşacak sondördün,  gün boyu etkilidir. Yeni insanlarla tanışmak, onları yakından izlemek, kendi alanınızı belirleyici düzenlemeler yapmak açısından önemli bir gün. Ayın son çeyrek haline geçtiği böyle bir günde, olayları bilinçli bir şekilde gözden geçirmek yararlıdır. Aileniz, yuvanız ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda içsel sorgulamalar bir hayli artabilir. Bu sorgulamalar aslında sizin bir çok durumu kafanızın içinde oturtabilmeniz yönünde faydalıdır. Ancak insanın bu faydayı anlayabilmesi için öncelikle kendisinin farkında olması gerekir. Çabucak dağılan, bir rüzgara kapılmış gibi hayata küsen kişi nasıl bilinçli düşünebilir ki? Lütfen böyle davranmayınız. Sakin ve mantıklı bir şekilde düşünürseniz, her şeyi halledebilirsiniz. Saat 19:29 Ay-Satürn karşıtlığı, iş-ev arasındaki dengenin özellikle çok dikkatli yapılması gerekiyor. Sorumluluklarımız hem kendimize hem ailemize karşı önem taşıyor. Maddi anlamda iyi bir hesaplamadan, artı ve eksileriyle ölçüp tartmadan kararlar vermemek lazım. Saat 20:34 Ay-Mars karşıtlığı, eviniz-aileniz-kariyer hayatınızla ilgili konularda sakin olmanın önemini gösteriyor. Her şeyi dikkatlice gözden geçiriniz. Ani kararlar vermeyiniz. Gerginlik veya abartılı hareket etmek yanlış olabilir. Saat 21:06 Ay-Neptün zorlu görünümü, sizi ve ailenizi, işinizi ilgilendiren konular üzerinde  her bir meselenin dikkatlice gözden geçirilmesini gerektiriyor. Yargılamadan önce iyice anlayıp dinlemelisiniz. Başka insanlardan duyduğunuz veya onların yönlendirmesiyle kararlar almaya kalkışırsanız yanılabilirsiniz. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkizlerdeki Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Ailenizden ve yakınlarınızdan beklediğiniz destek gelmediği zaman huzursuz ve sinirli olabiliyorsunuz. Uzun zamandır sizi ulaşmak isteyen dost telefonları gündeme gelebilir. Yollarla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak Sabırlı olmak size iyi gelecektir.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü pozitif kişilerle veya ailenizle geçirmeye çalışmanızda fayda var. Aksi takdirde kendinizi gergin ortamlarda, öfkeli tepkiler ya da yanlış kararlar verirken bulabilir veya saldırgan kişi ya da tutumlar nedeniyle zorluk yaşayabilirsiniz. Öfke kontrolü yapmakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta başında uzun uzun yazdığım zorlu açılar bugün kendisini gösterebilir. Gizli tehlikeler ortaya çıkabilir(örneğin ben, Pazartesi günü oldukça büyük simsiyah bir Akreple karşılaştım evde, ben onu bulmadan o beni bulmaz umarım diye endişeliyim), riskli durumlarla karşı karşıya kalabiliriz, rekabetçi, meydan okuyan, liderliği elinde tutmak isteyen veya saldırgan kişiler, acele veya yanlış adımlar atmamıza neden olabilirler. Karşı tarafı da dinleyerek ilerlemenin faydası olacaktır. Hızlı hareketler ufak tefek kazalara neden olabilir. Kemikler ve dişlerle ilgili sorunlara, maddi zorluklara açığız. İhmal, önemsememe veya tembellik edilen konular büyük problemlere neden olabilir. Örn: Gecikecekseniz haber vermelisiniz veya ben mutlaka o akrebi bulmalıyım v.b. (Detaylar önemliydi ve Pazartesi makalemizde mevcuttu, okumanızı öneririm Niobe'ce). Aynı zamanda, yanıltıcı kişilere ve yanılsamalara bağlı büyük adımlar atmamaya çok dikkat edelim. Altından kalkamayacağımız işlere girişme ihtimalimiz yüksek. Boyumuza aşan işlere kalkışmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Toplum önünde olmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden sizi yıpratan konular gündeme gelebilir. Mücadele verdiğiniz konularda fazla ileri gidemeyebilirsiniz. Gün içinde işle ilgili farklı fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları mantığınızı ön planda tutarak çözmekte ustasınız. Bugün yine sorunlarınız olabilir ancak yardım alarak çözmeye çalışın. Özellikle inatlaşmaktan vazgeçin.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan aşk ve sevgi duygunuz ve ilişkilerle ilgili özlemlerinizle, kendinizi daha yüce bir iradeye teslim etme arzusu hissedebilir, meditasyon, dua, ritüeller ve enerji çalışmalarına yönelebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz faydalı olacaktır.

25 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ve özel hayat ilişkilerinizde zorlanmalar oluşabilir. Kariyerinizde oluşan bazı sorunlar kendinizi güvende hissetmemenize neden olabilir. Pişmanlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gününüz iletişimle geçecektir. Eğitimler, danışmanlıklar, tanıtım faaliyetleri veağınızı geliştirme çalışmaları gününüzün sevgi ve barış dolu etkisini karşınızdakilere yansıtacaktır.Dünkü etkilerin devamı niteliğinde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ancak gece saatlerinden itibaren kendi iç dünyanıza kapanmaya ve yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Öncelikli olarak günün muhasebesini irdeleyebilir ve içsel ritüellerinizi uygulayabilirsiniz. Akışta kalmak deyimini en uygun yerine getiren burçların başında geliyorsunuz. Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları

25 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 54' 45" R
Ay
Koç
00° 48' 29"
Merkür
Koç
19° 23' 00"
Venüs
Boğa
06° 41' 52"
Mars
Koç
03° 17' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 22"
Satürn
Balık
16° 58' 17"
Uranüs
Boğa
22° 36' 46"
Neptün
Balık
29° 02' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 01"
Lilith
Başak
23° 51' 03"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>