Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınız farkında ve bu sorunları ona yansıtmamanız, onu memnun ediyor. Bugün bu konuda size hoş bir mesaj verebilir. Sizinle birlikte küçük bir tatil düşünüyor. Yolunuz açık gibi gözüküyor,

Beklenmedik sevindirici haberleriniz olabilir. Bunlara hazırlıklı olmadığınız için güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz.

Zor kazandığınız halde kolay harcıyorsunuz. Uyarılara hak veriyorsunuz ama yine de bildiğiniz gibi davranıyorsunuz. Bugün yine uyarılabilirsiniz.

Gelecekle ilgili hayalleriniz var ama endişelere hiç yer yok. Bugünden yarını düşünmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hoşlandığınız bir işten yarın hoşlanmıyor oluşunuz çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar. Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. O bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir. Önümüzdeki günler ilginiz onun üzerinde olacak. Bu durum bazı projelerinizi ertelemenize neden olabilir.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:37 Jüpiter-Kuzey düğüm görünümü ilişkinizde sevgi, şefkat duygusunun önemini vurguladığı gibi,  her iki tarafın da sağlıklı bir ilişki için ortaklaşa düşünmesi gerektiğini ve hepsinden daha önemlisi gerçekçi olmanın kıymetini vurguluyor.   Çünkü bu bizi yanılgıdan korur. Doğru bir yol belirlememizi sağlar. Eğer bir şeyler hoşunuza gitmiyorsa,  bunları oturup konuşunuz. Böylece yanlış anlamalara son verebiliriz. Sizler, ilişkinizi ve ilişki tercihlerinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz.  Nasıl bir kişiyle beraberiz veya nasıl insanları hayatımıza çekiyoruz ve onlara nasıl davranıyoruz? Bütün bunlara bakmakta yarar var. Evlilik veya boşanma kararlarının bu süreçte mutlaka iyi tahlil edilmesinde yarar var. Eleştirmek, önyargılı düşünmek zamanı değildir. Duruma mercek tutma vaktidir. Sizin sınavınız da, ödülünüz de bu yönde olacak. Saat 05:30 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay,  huzurlandırıcı ve sakinleştirici, şifalandırıcıdır. Hayatı her yanıyla ılımlı ve umutlu  bir pencereden görmenizde etkilidir. Saat 13:06 Ay-Güneş ve saat 22:58 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, sayesinde kendinizi huzurlu, güvenli hissedebilirsiniz. Yaşamınızı güzelleştirecek gelişmeleri sevinçle karşılarsınız. Sizi destekleyen bu enerji sayesinde aşk hayatınız anlamlı hale gelir. Kendinizi mutlu hissedersiniz. Karşı cinsle olan ilişkinizde gelecek adına umutlanırsınız. Sevdiğiniz insanlarla temasınız güçlenir. Kendinizi en olumlu şekilde ifade edebilirsiniz. Keyifli bir  Cumartesi  günü geçirmeniz dileğimle,  

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, içsel düşüncelerinizi olumlu etkilerken; girişimciliğinizin destek ve takdir görmesi, gururunuzu okşayabilir. Yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz.Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamamalı, partnerinizin olumlu yaklaşımlarına iyimser bakmalısınız. Bazı detaylar kafanızı kurcalıyor.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi uygulamaya geçirmeniz sevdiğiniz kişilere sürpriz olabilir. Hareketleriniz fark yaratmanızı ve ilişkilerinizde olumlu değişiklikler yaratabilmenizi sağlayabilir. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda aktif, duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi istediğimiz şekilde ifade edebileceğimiz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacağımız bir gündeyiz. Önemli plan, görüş ve önerilerimizi kabul ettirmek istiyorsak günün özellikle ilk yarısından faydalanabiliriz. Ancak, gün genelinde olumlu diyaloglar kurmak mümkün. Özellikle öğle sonrası saatlerden gece yarısına kadar, sevgi temalı ilişkilerimiz destekleniyor. Estetik ve güzellik başlıklı konular, sanatsal çalışmalar, alışverişler ön planda. Yarın enerji biraz gerilebilir, gece saatleri ve sabaha karşı saatler bazılarımız için biraz zor geçebilir. Ne demek istediğimi anlamak için Pazartesi günü yazılarımızı okumanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan akıcı ve kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz olanaklar var. Aşkta ve keyif veren konularda son derece hareketli olabilirsiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda düzenlemeler yapmak niyetindesiniz. Evdeki eşyalarınızın yerini değiştirmek isteyeceksiniz. Aslında zihniniz çok karmaşık. Önce buradan başlayın.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan aşk ve sevgi duygunuz ve ilişkilerle ilgili özlemlerinizle, kendinizi daha yüce bir iradeye teslim etme arzusu hissedebilir, meditasyon, dua, ritüeller ve enerji çalışmalarına yönelebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırıp, ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz faydalı olacaktır.

25 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz. Tembel, rahat ve sezgisel yönleriniz ön planda olabilir. Sevdiğinizle veya varsa çocuğunuzla olan ilişkileriniz size kendinizi mutlu hissettirebilir.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rüyalarınız daha anlamlı ve sembolik olabilir. Ruhani bir yapıya geçebilir ve mistik konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.Sakarlık ve dalgınlık durumunuzda artış gözlenebilir. Sanatçıysanız eserleriniz ortaya çıkabilecek kıvama erişebilir. Yardımlaşma, merhamet, şefkat ve dayanışma ruhuna sahip işler ortaya koyabilirsiniz. Cinsel potansiyeliniz yükselebilir. Alkole karşı hassasiyetiniz artabilir. Dolayısıyla alkollü içeceklere karşı temkinli yaklaşmalısınız.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 16' 50" R
Ay
Boğa
06° 41' 42" R
Merkür
Koç
21° 15' 05"
Venüs
Boğa
09° 42' 30"
Mars
Koç
05° 09' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 36' 49"
Satürn
Balık
17° 10' 15"
Uranüs
Boğa
22° 45' 14"
Neptün
Balık
29° 06' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 02"
Lilith
Başak
24° 07' 18"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 07/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>