Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni gelişen iletişim sorunu tek taraflı değil gibi. Birtakım düzelteler için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerekçi nedenlere bağlamalısınız.

Yarım bırakılmış, ertelemiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil. Son zamanlardaki durgunluk, sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz.

Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike. Zarar gördüğünüz, kaçınmanız gereken birtakım ilişkiler söz konusu. Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız olacak.

Dostluk ilişkilerinde bazı insanlarla ilgili yaptığınız tahlillerden çok emin görünüyorsunuz. İnsanlara kendini anlatabilme fırsatı tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstismar edildiğiniz şeklindeki düşünceleriniz, özel bir ilişkinizde olumsuz sapmalar gösterebilir. Bu ilişkiyi değerlendirirken çok etkilendiğiniz biri size zarar veriyor. Arkadaşlık ilişkilerinizde hoş gelişmeler var. Güvenli yaklaşımlarınız çevrenizi zenginleştiriyor. Daha radikal davranmanız gereken konularda sorunlar yaşayabilirsiniz.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:03 Ay-Venüs görünüm etkisinde birilerini ikna etmek kolay olmaz. Sorunlar kolayca çözülmediği gibi gereksiz yere karışabilir. Kimi Balıklar bir yere taşınma kararı verebilir bazıları partneriyle sorunları çözmek için uğraşır. Saat 03:41 Venüs-Chiron görünümü, yeni yerler görmek, tanışmak, farklı heyecanlar, maceralar yaşamak için olumlu bir enerjidir. Maddi açıdan gücümüz yeterliyse bunu bir tatil planlaması olarak düşünebiliriz. Kış günlerinin ardından baharın gelişi gibi, gönlümüz de çiçeklenmek, canlanmak ister. İşte bu görünüm bu yönde bir fırsattır. Saat 08:17 Ay-Güneş görünümü, güvenli paylaşım, huzur olgusu bir hayli etkili. Bunları yüreğimizin içinde hissetmemiz ilişkimize bağlı. Her iki tarafın birbirinin hassasiyetlerini anlaması gerekiyor. Erkek ve kadın, ortak bir noktada buluşmaya gönüllü ise, akşam saatlerini gayet hoş geçirebiliriz. Saat 15:30 Ay-Satürn görünümü, duygularınızı ciddileştirir. Özellikle ilişkide kontrolü elinde tutan kişi siz olursunuz. Yapmacık tavırlardan hoşlanmazsınız. Gözlem gücünüz yüksektir. Sizden yaşça büyük insanlardan destek görürsünüz. Ayrıca olgun ve ne yaptığını bilen kişilerden fikir almayı tercih edersiniz. Siz de başkalarına yol gösterici olursunuz. Gün, tüm güzellikleriyle sizi kucaklasın. Gönülden sevgilerimle,

25 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerin konusunda idealist hareket etmek istiyorsun. İşine, hedeflerine ulaşmak için katlanıyorusn.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerin konusunda idealist hareket etmek istiyorsun. İşinden maddi olarak tatmin olmasan da, hedeflerine ulaşmak için, katlanmayı göze alabilirsin. İş arayışında olan bir Balık burcuysan, yakın bir akraban aracı olabilir. Yaşça büyük kişilerin nasihatlerini duymazdan gelebilirsin. Fakat kulak ardı etmeden önce, işe yarayacak konuşmalar olabileceğini unutmamalısın. Evli bir Balık burcuysan, eşinle alışverişe çıkabilirsin.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapacağınız anlaşmalara özen göstermelisiniz. Uğraştığınız işlerde sonuç alabileceğiniz bir gündesiniz. İlişkinizle ilgili konular tarafından kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yüklendiğiniz sorumluluklar fazla gelebilir. Uyum ve denge arayışı içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde eşinizle birlikte keyif aldığınız bir plan yapabilirsiniz.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünyada eğitiminiz gereği çıkacağınız yolculuklar aşkın gönül kapınızı çalmasına vesile olabilir ve güvendiğiniz güvenildiğiniz bir beraberliğin içine girebilirsiniz. Üzerinizde kurulan baskıların son bulduğu yaşamı sağlıkla keyifle değerlendireceğiniz bu özel sürecin kıymetini bilerek hareket edin. Bugün hayallerinizi süsleyen bir konu gerçekleşebilir. Düşünmeden evet demeli ve hayallerinizi gerçeğe götüren yolda var gücünüzle çalışmalısınız.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek planlarınızda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Olumsuz ve eleştirel olmamaya çalışın. Sinirli etkileriniz büyümeyecek bir olayı büyütmenize neden olabilir

25 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kazancınızla ilgili konularda epeyce mücadele edersiniz. Hakkınızı sonuna kadar savunmalısınız. Arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyun.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, büyük başarılara imza atma şansını yakalayacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde ciddi girişimlerde bulunabilir, hedefe ulaşmak için çok çalışabilirsiniz. İstediğiniz atılımı yapmayı başarmanız olasıdır.

25 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 37' 31" R
Ay
Yay
17° 06' 22"
Merkür
Koç
16° 07' 32"
Venüs
Koç
27° 26' 56"
Mars
Balık
27° 30' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 11"
Satürn
Balık
16° 19' 01"
Uranüs
Boğa
22° 10' 60"
Neptün
Balık
28° 49' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 43"
Lilith
Başak
23° 01' 05"
True Node
Koç
15° 28' 60"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>