Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok anlam yüklemeyerek başladığınız bir ilişki umduğunuz gibi çıktı. Hayatta aşktan başka bir şey olmasa, sorgulayıp o an bırakacaksınız. Ama yaşam girdabı içinde bir tek aşkın attığı ipi tutarım gibi bir lüksü olamıyor insanın. Sonuçta sevgilinin beraberliğe koyduğu ekonomik katkı, bu da aşktır dedirtebiliyor insana. Bu yüz kızartıcı bir şey değil ki, kendinizi arada bir beğenmeyesiniz. Mükemmel bir insanla birliktesiniz. Aşk illaki kısa ömürlü bir bela mı olmak zorunda ?

Tertipli, düzenlisiniz. İş hayatını kolaylaştıran özelliklerdir bunlar. Ama sürekli arayışlar içindesiniz. Daha kazançlı birortamı arzusu sizde takıntı haline gelmiş. Sevgilinizle beraberliğinizde ekonomik bir denge istiyorsunuz. Bu şekilde ona olan duygularınızı daha iyi tanıyacağınızı düşünüyorsunuz.

Maddi olarak bir sıkıntınız yok. Fakat paranın manevi baskısı sizi presliyor. Parayı kazanırken kendinizle, kullanırken de sevgilinizle sorunlusunuz. Çok azını koyabildiğiniz ortak bütçe sizi rahatsız ediyor. Oysa sevgiliniz beraberliğinizi hayatla aynı eforla cebelleşen iki insanın mutlak eşit ilişkisi olarak görüyor. Sizinki onurlu bir ağır hastalık. Onurlu, ama sonuçta hastalık.

Hayatta aşktan başka çok şey var. Ve aşk onlarla işbirliği içinde olmadan işi yürütemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısa zamanda büyük işler başardınız. Ama şimdi niye frenlediğiniz anlaşılmıyor. Sizin de pek anlayamadığınız bir yorgunluk var. Bazı ahbap ilişkilerinizdeki karmaşanın içindesiniz. Zarar görmemeniz için sabırlı ve toparlayıcı olmanız gerekiyor. Denizaşırı uzaklarda unutamadığınız biri var. Onu unutulmaz dost olarak özel bir yere koymuşsunuz. Uzaktan da olsa ilişkiyi sürdürmek için her yolu denediniz. Ama karşılığını hiç alamıyorsunuz.

26 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 09:56 Mars-Neptün zorlayıcı görünümü, duygularımız bir hayli yoğun. İş hayatımız olsun aşk veya ilişki meselelerinde sağlıklı düşünmekte zorlanıyoruz. Sanki birileri el birliği etmiş, gelip bizi buluyor. Bir bakıyoruz mutluyuz, hatta fazlasıyla coşkuluyuz. Birkaç gün geçmeden düşüşteyiz. Ne geçmiş ne gelecek. Artık şu an bizi ilgilendiriyor. İçimizden neler gelip geçiyor. Garip dünya diyoruz, çok garip ve tuhaf. Dostlarım böyle düşünenlerden birisi de siz iseniz, emin olunuz ki, bugün  birçoğumuz böyle düşünüyoruz. Güvenmekte, inanmakta zorlanıyoruz. Emin olduğumuz insanların bile garip hareketleriyle karşılaşıyoruz. Ancak bu görünüm bugün için etkili olacak ve sona erecek. Onun için hayatın tüm geneline yaymayalım. Sadece bugün dikkatli olalım. Saat 20:03 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmenizi sağlar. Ancak maddi konularda dikkatli olmamız gerekiyor. Piyasanın durumuna bakmadan ani kararlar vermeyiniz. Saat 23:12 Ay-Venüs görünümü, kısa süreliğine bile olsa bir yerlere gitmek, kafanızı boşaltmak arzunuzu işaret eder. Ancak partneriniz veya birileri yüzünden, başka bir plan yapmak durumunda kalabilirsiniz. İlişki meselelerinde bu saatlerde çıkabilecek bir problem kolayca çözümlenmez.

26 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu alış verişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz.

26 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Bu anlamda her alanda tedbirli hareket etmenizde ve önlemler almanızda fayda var. Göremediğiniz her detayı dikkatle incelemeli, telefonlarınızın, bilgisayarınızın ve sizi ilgilendiren her şeyin güvende olduğundan emin olarak hareket etmeli ve ketum davranmalısınız. Beklenmedik gelişmeler, görevler veya sorumluluklar bazı işlerin ve girişimlerin aksamasına neden olabilir. İş de ve kariyerde dikkatli olmalı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yanıltıcı kişilere ve bizi profesyonel şekilde aldatmaya çalışanlara özellikle dikkat etmemiz gereken günlerdeyiz. Veya kendi yanılsamalarımız, paranoyalarımız, gerçek dışı endişelerimiz ya da yanlış değerlendirme ve kararlarımız olabilir(Mars – Neptün). Plan veya anlaşmaları ertelemek ya da en ince ayrıntıyı dahi atlamamak gerekiyor daha mantıklı görünüyor. Ancak, özellikle öğle sonrası saatlerde bilgi edinmek, haber almak, iletişim ağlarını en iyi şekilde kullanmak veya eğitim başlıklı konularla ilgilenmek için uygun saatlerde olacağız. Akşam saatleri ise, dün yazdığımız(bugün tekrar etmiyorum, isterseniz internet sayfalarımızdan okuyabilirsiniz) stresli etkiler devrede yine. İlişkilerde kırıcı olmamaya ve karşılıklı meydan okuma türünde gereksiz çekişmelerden kaçınmaya çalışmamız yararlı olur. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Aileniz için aldığınız kararları onlarla paylaşmalısınız.

26 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorun çıkaran ve nedenlerini merak ettiğiniz pek çok şeyin cevabı kendi içinizde. Olaylara sadece görünen kısmı ile bakmayıp sorgulayın.

26 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

26 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ve özel hayat ilişkilerinizde zorlanmalar oluşabilir. Kariyerinizde oluşan bazı sorunlar kendinizi güvende hissetmemenize neden olabilir. Pişmanlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

26 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde kariyer alanınızda bir otorite figürü veya üst ile gerginlik yaşamanız olasıdır. Bu kısa süreli gerginlik gün boyu canınızı sıkabilir.Aile bireylerinizle vakit geçirmek, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız. Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Para durumunuzla ilgili beklenmedik bir gelişme üzerine odaklanabilirsiniz. Anneler gününü en verimli kutlayacak olan burçların başında geliyorsunuz. Vefa ve uzlaşı duygularınızın yoğun olabileceği bir gündesiniz. Evinize odaklı bir yaratıcılık söz konusudur. Balık Burç burç yorumları günlük burç yorumları

26 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

26 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 37" R
Ay
Koç
02° 32' 12"
Merkür
Koç
19° 27' 55"
Venüs
Boğa
06° 50' 35"
Mars
Koç
03° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 58' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 24"
Lilith
Başak
23° 51' 50"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>