Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamı ilişkinizdeki birtakım belirsizlikleri netleştirmek için kullanabilirsiniz. Partnerinizin duygusal yoğunluğu içinde, ilişkiniz dışında da bazı oluşumlar var. Bunları keşfedip destek olabilirsiniz.

Ortaklık düşüncelerinizde hızınızı kesebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güvenli görüp umut bağladığınız ilişkilerinizde, sizin de hak vereceğiniz nedenlerle birtakım kararsızlıklar olacak.

Kendiniz için çok gerekli olduğunu düşündüğünüz harcamalarda sınırlandığınızı hissediyorsunuz. Ev içinde yapmayı istediğiniz değişiklikleri bir süre daha ertelemek zorunda kalacaksınız.

Tespitlerinize duyduğunuz güven, yakın çevrenizde mesafeli olmaya çalıştığınız birinin size kendini ifade etmesini engelliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Manevi boyutta yeni bir kimlik ile doğmaya çalışırsınız. Sevgiyi istemek diğer zamanlara göre daha yoğundur. Fakat siz sevgi vermeden sevginin size gelemeyeceğinin de bilincinde olursunuz. Hayal gücünüz çok fazla çalışarak sizi hayallerinizi gerçekleştirmeye odaklanmanız için zorlayacaktır.

26 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 09:19-18:38 arasında Ay, finans evinizde boşlukta ilerleyecek. Tabii ki parasal konularda temkinli olmak faydalıdır. Bütçenizle alakalı hesaplamalarda bulunabilirsiniz.  Ancak alış-satış, ticaret, borç alıp vermek, araştırmadan, soruşturmadan karar vermek, uygulamak yanlış olabilir. Saat 18:38 itibariyle Boğa burcunda ilerleyecek Ay,  güvendiğiniz insanlarla bir arada olma isteğinizi yükselticidir.  Huzur altın kadar değerlenir gözünüzde. Bir de Aşk. Evet aşksız bir yaşamın insanı nasıl da yaşlandırdığını, huzursuzlaştırdığını düşünebilirsiniz. Size güven veren, gelecek vadeden bir kişinin varlığı, dünyanın tüm karmaşalarını unutmanızı sağlayacak kadar kıymetlidir. Emek verdiğiniz hiçbir şeyi kaybetmek istemezsiniz. Çünkü kolay kazanmadığınızı biliyorsunuz. Ay-Boğa burcunda zaten son derece güçlü bir enerjidir. Bu saatlerde kendinizi güvende hissedeceğinizi söyleyebilirim. Gün boyunca her işinizde kolaylık ve başarı sizinle olsun. Adım attığınız her mesele, umduğunuz gibi sonuçlansın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazançlarınızı arttırma konusunda , yaratıcılığınızı mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Bugün, duygularınızı dramatik sözcüklerle ifade ederek, kendinizi olumlu bir şekilde ortaya koyacaksınız . Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz. Ay para evinizde ilerlerken istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek.

26 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçen haftalarda olmadıysa, bu hafta alacağınız mesajlar uzak bir yol yapmanızı ve sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanızı gerektirebilir. Başkalarının problemleri sizi yorabilir. 27 Temmuz'da, maddi başlıklı konuşmalar, anlaşmalar veya pazarlıklar söz konusu olabilir. 28 Temmuz civarında çekiciliğiniz artıyor ve sosyal hayatınız hızlanıyor. Ancak her programa ve herkese yetişmeye çalışmaktan yorgun düşebilirsiniz. Doğru seçimler yapmaya çalışın. Hafta sonu yine çözülmesi gereken durumlar veya sırlar olabilir.Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...

26 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Kaynaklarınızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi daha fazla kullanacağınız alanlara yönelmek daha iyi görünebilir. Acele karar vermeden önce düşünmenizde fayda var. İşlerinizde destek alıyorsunuz.

26 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanışacağınız insanlarla aranıza mesafe koymayı unutmayın. Eski dostlarınızı aratabilirler. Hakkınızda çıkan söylentilere sebep olan sizsiniz. İyi tanımadığınız kişilere sırlarınızı açıklıyorsunuz. Bu durum sonra size sorun yaratabilir.

26 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

26 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük planlarınızı rahatlıkla yapacağınız ve kafanıza göre harcama isteğiyle yoğun bir gün sizi bekliyor. İş ve sağlık konularında kendinizden çok ödün vermeden ilerlemeye özen gösterin.

26 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde kendinizden emin olmadığınız ve maddi manevi düşük enerjiler deneyimleyeceğiniz bir süreç yaşayacaksınız.Ancak akşam saatlerinden itibaren alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha uzlaşmacı, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz. İşle ilgili tanıtım faaliyetlerinizi sanatsal ve kreatif öğelerle bezeyebilirsiniz. Doğa yürüyüşlerine katılmanız ve dışarıda zaman geçirmek, insanlarla iletişim halinde olmak iyi hissetmenize neden olacaktır.

26 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

26 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 10"
Ay
Kova
29° 06' 56"
Merkür
Koç
18° 01' 19"
Venüs
Boğa
03° 59' 47"
Mars
Koç
01° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 32"
Satürn
Balık
16° 47' 12"
Uranüs
Boğa
22° 29' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Başak
23° 36' 27"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:22

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>