Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı belirsizliklerin ortadan kalkacağı bir gündesiniz. Duygusal aktiviteleriniz harekete geçecek ve mantığınızdan uzak olacaksınız.

İşlerinizdeki yoğunluk yüzünden bir hayli strese girdiniz. Bunlardan kurtulmak ve kafanızı toparlamak için bir tatile ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bugün çeşitli gelir kaynakları oluşturma düşünceleri geliştirebilirsiniz. Harcamalarınızda da bir artışın olabileceği bir gündesiniz ve mantıklı hareket etmek için geç kalmamalısınız.

Sağlığınızı son günlerde çok ihmal ediyorsunuz ve önümüzdeki günlerde bu durum başınıza bazı sorunlar açabilir. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ikili ilişkilerinizde gerilim yaşayabilirsiniz. Sempatikliğinizle, düzenli çalışmanızla sizi sevenlerin takdirini kazanıyorsunuz. Ama sizi çekemeyenler mağrur tavırlarınıza sinirleniyorlar. Sağlığınızla ilgili küçük bir problem sizi üzüyor. Kendinizden büyük bir akrabanızın sevgisi size iyi gelecek.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:00  itibariyle  Boğa burç fazında oluşacak  Sondördün etkisi altında en önemli nokta güven olgusudur. Dürüst ve sağlıklı paylaşımlarda bulunmak, başkalarının sizin hakkınızda iyi bir fikir sahibi olmaları için kendinize güçlü bir şekilde ifade etmek arzunuz önemlidir. Parasal getirileri olan işlere, girişimlere önem verirsiniz.  Çevre vedeğişimlerinde mutlaka geleceğe dönük düşünülmelidir. Gelip geçici, nasılsa sonra hallederim şeklinde hareket edilmemelidir. Saat 10:45 Merkür-Uranüs olumlu görünümü,  gerek çalışma hayatımız gerekse parasal konularda aklı başında düşünmemiz gerektiğini gösteriyor. Bir söz vardır. -Sağlam temelli bir yapı inşa edemezsen, içinde güvenle oturman zordur. O zaman biz de, hem yeniliklere açık olacağız, hem girişken davranacağız hem de uzun ömürlü olmasına dikkat edeceğiz. Günün tüm gelişmelerinin hayrımıza olması dileğimle,

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızda farklı duygular arıyor ve ilişkilerinizi mantık süzgecinden geçiriyorsunuz. Organizasyon çalışmalarınızı ön plana çıkarmak için uygun bir gün olmasına rağmen, kaprisli ve detaycı yönlerinizi, gereksiz bir alınganlığa dönüştürebilirsiniz. Objektif görüşlerinizi çevrenize yansıtırken, olumlu olmalısınız.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belirsizliklerin veya bazı kişilerin isteklerinin yolunuzda engel oluşturabileceğini aklınızda tutmalısınız. Sahneyi doğru okumalı ve planlarınızın arkasından gitmelisiniz. Günün sonunda, başarmaya çalıştığınız şeyleri nasıl yönettiğiniz önemli hale gelecek. Hayalleriniz var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün de yazmıştım, sürpriz haberler, ele geçen bilgiler, ortaya çıkan olaylar veya bazı konularda artan farkındalık türünde durumların ön plana çıktığı günlerdeyiz. Farklı kişilerle iletişimde olmak ufkumuzu geliştirmekle kalmayıp, pek çok konuyu farklı açılardan görmemizi veya farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Fikir alışverişleri artıyor, yaratıcılığımız yüksek ve zihnimiz açık. Farklı fikirlerimizi ve yeteneklerimizi göstermek için uygun günlerdeyiz ya da teknolojik araçlar sayesinde fikirlerimizi hızla yayabiliriz. Üzerinde yoğunlaştığımız işlerin ilerlemesi kolay olabilir veya maddi başlıklı konularda adımlar atabiliriz. Ay'ın olumlu açıları yukarıda yazdıklarımı daha uygulanabilir hale koyacaktır. Ancak, şaşırtıcı durumlar veya nereden geldiğini, ne söylemeye çalıştığını ya da ne yapmak istediğini anlayamayacağımız kişilerle karşılaşma ihtimalimizin de olduğu günlerdeyiz aklımızda bulunsun bir ihtimal. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Konuşma ve yazışmaların sizi etkilediği bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarılı olmak sizin için önemli olabilir. Gün içindeki değişikliklere ayak uydurmaya çalışmalısınız.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı başkalarının yönlendirmesine izin vermeyin. Eğer bunu yaparsanız sizi kendi lehlerinde kullanırlar. Sizi beğenen gizli bir hayranınız var. Onunla konuşmaya çalışın.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, parasal anlamda güzel anlaşmalar yapabilirisiniz. Geleceğinize etki edecek projelerle ilgili görüşmeleriniz hızlanacak. Esnek bakış açısı hayatınıza çok şey katabilir.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal ve arkadaşlık gruplarıyla ilgili sorumluluk almak konusunda donanımlı gözüküyorsunuz. Bugün için alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha uzlaşmacı, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz.Tanıtım faaliyetlerinizi sanatsal ve kreatif öğelerle bezeyebilirsiniz. Doğa yürüyüşlerine katılabilir ve dışarıda zaman geçirebilirsiniz. İnsanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Ortaklaşa işlerden gelir elde etmek ve kendinizi duygusal bir beraberliğe hazır hissetmek için doğru zamanlarda bulunuyorsunuz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

27 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 44' 16"
Ay
Kova
28° 24' 17"
Merkür
Koç
17° 59' 40"
Venüs
Boğa
03° 56' 05"
Mars
Koç
01° 33' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 50"
Satürn
Balık
16° 46' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 33"
Lilith
Başak
23° 36' 07"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>