Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanla küçük bazı gerilimler ve sorunlar yaşayabilirsiniz ve bugün bu sorunları çözmeniz kolay olmayacaktır. Bazı küçük ayrıntılara takılabilirsiniz ve kendinizi ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz.

Bugün genel anlamda bir rahatlama içine girebilirsiniz veyerinizde bazı insanlarla işbirliği içine girebilirsiniz.

Para durumunuzda olumlu gelişmelere tanık olacağınız bir gün geçireceksiniz. Parasal açıdan bir hayli rahatlayacaksınız.

Yakın bir arkadaşınız arkanızdan olumsuz şeyler düşünüyor ve bu fikrini başka insanlarla da paylaşıyor. Çevrenizdeki insanlara daha temkinli yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal çalkantılar içerisindesiniz. Burnunuzun dikine gitmeyi seviyorsunuz. Bu yüzden de hatalar yapıyorsunuz. Hatanın neresinden dönülürse kardır deyip bir an evvel içine düştüğünüz bu durumdan kurtulmalısınız. Birçok açıdan parlak bir dönem yaşıyorsunuz. Her geçen gün geleceğiniz için daha büyük istekler içerisinde oluyorsunuz. Dinlenmeye daha çok zaman ayırmalısınız.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 03:23 Ay-Venüs zorlu görünümü, çevrenizdeki bazı kişilerle anlaşmazlığa neden olabilir. Düşünceleri size uymayanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, eşimizle, sevdiklerimizle anlaşmak adına gönüllü olduğumuzun göstergesidir. Sağlam düşünürüz ve ilişkimizde iletişimi, karşılıklı dayanışmayı, sorunları çözmeyi önemseriz. Saat 12:34 Ay-Chiron huzur ve güven verici görünümü, duygu dünyanızla alakalı konularda ise, inişli çıkışlı olan hislerinizi belirli bir noktaya odaklayarak mantıklı kararlar vermeniz mümkündür. İletişim anlamında en iyi kontak kuracağınız alan, yakın çevre ilişkileridir. Hiç kimsenin huzuru kaçırması mümkün olmaz. Saat 15:17 Ay-Merkür görünümü, çevremizdeki insanların bize huzur ve güven vermesini istiyoruz. Bu bizi hem fiziksel hem de zihinsel anlamda gerginlikten kurtarabilir. Tam tersi bir durum içindeysek, tepkili davranabilir, konuşabiliriz. Saat 18:13-21:17 arasında Ay boşlukta olacaktır. Parasal konularda doğaldır ki dikkatli olmak gerekiyor. İhtiyaçların giderilmesi maksadıyla yapılacak harcamaları denetim altına almak gayet yararlıdır. Yani eldekinin korunması ve risk alınmaması şarttır. Hayatınızı garanti altına alma ihtiyacınız yoğundur. Saat 21:17 Ay-İkizler burcu geçişinde, farklı yönlerimizi  ortaya koymak, iletişimde bulunmak, kendimizi ifade etmek isteriz. Bunu en yoğun şekilde evimiz alanı içinde gerçekleştiririz. Yazarız, haberleşiriz, konuşuruz. Niyeti ve düşüncesi BİR olan insanlarla karşılaşmamız, huzurlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

28 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz Sağlığınız oldukça iyi. Yalnız kendinizi yormamaya çalışmalısınız.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi en iyi olduğunuz konulara harcamalısınız. İnsanların sizi üzerinde hiçbir kontrolünüz olmayan konulara yönlendirmesine izin vermemelisiniz. İyi hesaplanmamış ve detaylandırılmamış planlar ne kadar duygusal destek olsa da işe yaramayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde istediğimiz alanlardabitirici olabiliriz, ama öğle sonrası saatlerden itibaren, karşımızdaki kişileri dikkatle dinlemeli ve düşünmeden asla konuşmamalıyız. Aksi takdirde ilişkiler veya hayatımızın diğer alanları zarar görebilir. Aşırı ısrarcı veya kafasının bildiğine giden bir profil çizmekten veya bu tür kişilerle tartışmaktan kaçınalım. Hızlı düşünmek, ani kararlar almak, çabuk şekilde sonuca ulaşmak veya yanlış şeyler söylemek nedeniyle anlaşmazlıklar, tartışmalar veya düşmanca hareketler artabilir. Önemli kararlar almak, önemligörüşmeleri, pazarlıklar, yüksek meblağlı harcamalar veya hukuki konular açısından uygun günde değiliz. Zira, alelacele karar almanın veya hareket etmenin zararlı sonuçları olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi renklendirebilir. İlerleyen saatlerde ailevi konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Geçmişteki konular nedeniyle tartışmalar olabilir. Olaylara çok yönlü bakmak durumundasınız.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar arifesindesiniz. Sizler sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

28 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı konularda moraliniz kolay bozulabilir. Hayatın sizi desteklemediğini düşündüğünüzde, aşktan ya da varsa çocuğunuzdan alacağınız destek yüzünüzü güldürebilir.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam saatlerinde akışta kalmalı ve önemli bir meseleye başlangıç yapmamalısınız. Geceleyin aile bireylerinizle vakit geçirmek, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız.Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Para durumunuzla ilgili zorlayıcı bir fırsat üzerine odaklanabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizin özel hayatınıza müdahale etmeleri gereken bir durum ortaya çıkabilir ve bu durumda gerginleşebilir, uzlaşma kültüründen bir nebze uzaklaşabilirsiniz. Fikirsel çatışmalar nedeniyle kardeşinizle sorunlar yaşayabilirsiniz.

28 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

28 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 23" R
Ay
Balık
01° 22' 15"
Merkür
Koç
18° 06' 35"
Venüs
Boğa
04° 11' 29"
Mars
Koç
01° 43' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 45"
Satürn
Balık
16° 48' 01"
Uranüs
Boğa
22° 29' 44"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 15"
Lilith
Başak
23° 37' 30"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>