Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda güzel günler sizi bekliyor. Sevgilinizle hiç olmadığınız kadar iyisiniz. Bugün onunla birlikte zaman geçirebilir ve daha da fazla yakınlaşabilirsiniz.

İş hayatınızda bir bekleme sürecindesiniz. Bu süreçte bazı insanlarla görüşmeler yapıyor ve planlarınızı yavaş yavaş uygulamaya başlıyorsunuz.

Para konularında eliniz çok açık. Bazen kontrolünüzü kaybediyor ve gereğinden fazla harcama yapıyorsunuz. Bugün de bu tip harcamalar yapabilir ve bütçenizi zorlayabilirsiniz.

Bugün yakın çevrenizdeki insanlara karşı sergilediğiniz davranışlara dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde bazı kimselerin kalbini kırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için neşeli , parlak bir gün olacak. Sıkıntı ettiğiniz sağlık probleminizle ilgili olarak doktora görünecek , ondan iyi haberler alacaksınız. Aileniz size her konuda destek. Sizi çok seviyorlar. Sizde onların sevgisine layık olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

29 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 08:17 Ay-Güneş görünüm etkisi altındayken, sizi rahatsız eden bir şey varsa sesinizi çıkararak, ben bunu böyle istemiyorum, çünkü böyle olduğunda mutlu değilim diyebilirsiniz. Önemli olan sizin iç huzurunuz. Hele kafanızı karıştıran kişileri sırf onlar mutlu olsun diye dinlemek zorunda değilsiniz. Saat 14:06 Ay-Satürn karşıtlığı, iş-ev arasındaki dengenin özellikle çok dikkatli yapılması gerekiyor. Sorumluluklarımız hem kendimize hem ailemize karşı önem taşıyor. Maddi anlamda iyi bir hesaplamadan, artı ve eksileriyle ölçüp tartmadan kararlar vermemek lazım. Saat 16:45  Ay-Neptün görünüm etkisi atında, yanlışlar karşısında lafınızı sözünüzü esirgememenizi sağlar. Madem durum böyle, en azından içimdekileri söyleyip rahatlayayım diye düşünürsünüz. Bu bir yerde olumlu gibi durabilir.  Ancak yine de köprüleri yıkmadan bunu yapmak akıllıca olur. Saat 23:49 Merkür-Mars görünümü etkisinde, gönlümüze, ruhumuza, aklımıza hitap eden kişilerle temas içinde olmak isteyeceğiz. Bunun dışında kalan kişilerin moralimizi bozmasına izin vermeyeceğiz. Gerektiğinde fikirlerimizi, inandıklarımızı baskın şekilde ifade edebiliriz. Çünkü sınırlarımızın aşılmasına tahammülümüz yok. Hatta bazı kişiler, bizdeki değişikliğin farkına varabilir, şaşırabilirler. Gün, güzellikleriyle bizi kucaklasın. Her adımınız hayırlı olana kapılar açsın. Kalben sevgilerimle,

29 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir olmasını istediğinizi kişisel arzularınızı ön plana çıkacaktır. Çevrenizle bazı çatışmalar yaşasanız bile, isteklerinizi yaşama geçirecek gereklibirliğini sağlayabileceksiniz. Olaylara karamsar bakmanın artık bir anlamı yok. Karşı cins üzerinde etkinizi oldukça yükseliyor..

29 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda harekete geçmeli ve yapıcı fikirlerinizi faydalı işlere çevirmelisiniz. Sizi eleştiren veya size şantaj ya da duygu sömürüsü yapan kişiler olabilir. İşleri halledecek kişi sizsiniz, kendinize güvenin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk saatleri daha rahat olmakla birlikte, gün içerisinde engellenmişlik hissi, gecikmeler, ertelemeler, blokajlar sabırlı olmayı gerektirebilir ya da gergin hissedebiliriz. Akşam saatlerine doğru ise, yanıltıcı kişiler, aldatıcı etkiler ve yanılsamalar dikkatli olmayı gerektirebilir. Aynı zamanda ani kararların ve hızlı düşünmenin bize zarar verebileceği, yanlış zamanda yanlış şeyler söylememeye, tartışmalı ortamlardan kaçınmaya ve yolculuklar esnasında dikkatli olmaya çalışmamız gereken günlerdeyiz. Bu konu ve bu gece geri hareketine geçen Uranüs'le ilgili çok daha detaylı yazımı Pazartesi günü ele almıştım. Arzu ederseniz internet sayfalarımızdan okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işleriniz için zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Aileniz için aldığınız kararları onlarla paylaşmalısınız.

29 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hayallerinizin gerçeğe dönüşeceğinden emin olarak yakın çevrenize ufak tefek bir şeyler fısıldıyorsunuz ama aksi giden şeyler oluşabilir.

29 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

29 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancılarla yapacağınız işlerde ya da birseyahatinde söylemler içinde olacaksınız. Tatildeyseniz yapmanız gerekenler konusunda agresif etkiler altında olmanız mümkün.

29 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde kariyer alanınızda bir otorite figürü veya üst ile gerginlik yaşamanız olasıdır. Bu kısa süreli gerginlik gün boyu canınızı sıkabilir.Aile bireylerinizle vakit geçirmek, onlarla keyifli sohbetler yapmaktan memnun kalacaksınız. Meraklı sorunlarınızın cevaplarını alabilirsiniz. Para durumunuzla ilgili beklenmedik bir gelişme üzerine odaklanabilirsiniz. Anneler gününü en verimli kutlayacak olan burçların başında geliyorsunuz. Vefa ve uzlaşı duygularınızın yoğun olabileceği bir gündesiniz. Evinize odaklı bir yaratıcılık söz konusudur.

29 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

29 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 23" R
Ay
Balık
01° 22' 15"
Merkür
Koç
18° 06' 35"
Venüs
Boğa
04° 11' 29"
Mars
Koç
01° 43' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 45"
Satürn
Balık
16° 48' 01"
Uranüs
Boğa
22° 29' 44"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 15"
Lilith
Başak
23° 37' 30"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>