Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilere hiç girmemelisiniz. Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok.

Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştırabilir. Bu işi hemen bugünden ele almanız gerekiyor. Yakında bir günlük biryolculuğunuz var gibi.

Biraz daha temkinli yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeyi bilmelisiniz.

Bütün uyarılarınıza rağmen yanlış adımlar atmaya devam etmesi sizi yıldırmamalı, sıkı bir dost gibi davranıp arkadaşınızı kendi başına bırakmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Böyle dostlukları korumak için bazen gereğinden fazla tavizkar davranabiliyorsunuz. Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugünü dingin geçirme niyetindesiniz. Kendinizi günlük, irili ufaklı problemlerden sakınacaksınız.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:13 Ay-Jüpiter görünümü, içimizde saklı olanları kimse bilmez, anlamaz ama biz yine de ayakta durmaya çalışırız. Bu görünüm de bunun işaretçisidir. Kendi dünyamıza çekilip mutluluk yaratırız. Tarafsız, iyi niyetli kişiler olarak, anlaşılmadığımızı düşünürüz. Oysaki bizim arzumuz maddi-manevi rahatlamak, özgür olmaktır. Bütün bunlara rağmen, yine de sevdiklerimize yardımcı olmayı düşünürüz. Saat 09:34 Ay-Satürn görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sorunların düzelebileceğine, onların gerçekten iyi niyetli olduklarına inanmıyorsunuz. Bazen iyi niyetinizin gereksiz olduğunun artık farkındasınız. Benden uzak olsun, insansa başımın tacı olsun diye düşüneceksiniz. Saat 14:23-6 Kasım saat 07:31 arasında Ay-boşluk etkisi altında bazı meselelere kafanız takılıdır. Parasal desteğe ihtiyaç duyarsınız. Özgür hareket edemediğiniz için sıkılırsınız. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz farklı konuları bir arada kombine edebilen bir yapıya sahipsiniz. Bugün, bir çok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Güçlü kişiliğiniz; bir çok sorunu ve olayları da beraberinde getiriyor.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir. Diğerleri için yapmak istediğiniz şeyler konusunda ön plana çıkmalısınız. İşlerinize karışan kişilere izin vermeyin. Amaç ve hedefleriniz var. Durmanız gerekmiyor.Günün Atmosferi:Bugünden itibaren, farklı şeyler deneme ve heyecan arayışımız artıyor, yaratıcılığımız veya hayatımızda değişiklikler yapma olasılığımız yükseliyor. İlişkiler açısından da destekleyici veya cesaret verici durumların ön plana çıkacağı bir haftaya giriş yapıyoruz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda beklemeler olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bazı olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak için uygun bir gün olmayabilir. Sabırlı davranmanızda fayda var.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Erime... Bağlandığınız birileri bugün sizden biraz uzak kalabilir. Bunu aniden tepki vererek kötü algılamayın. Karamsar bir gün.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayatın kendisinde değil ama düşüncelerinizde sabırsızlığın izlerini bulabilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda önemli açılımlarınız olabilir.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçe kapanık, bilinçaltı hareketlerinizin aktif olduğu bir güne başlıyorsunuz. Ancak öğleden sonra başlayacak Ay boşluğu, tekrar Ay'ın sizin burcunuza geçişine kadar olan uzun sürede ruhen sizi yoracaktır.Tembellik etme ihtiyacınız artacaktır. Daha çok akışta kalmanız gereken bir günde bulunuyorsunuz. Mümkünse vaktinizi dışarıda, doğa içinde geçirmeniz ve meditasyon yapmakla geçirmeniz gereklidir. Uzlaşı ve merhamet enerjisi ile dolu bir gün olumlu etkilere sahip olsa da ağır enerjiler nedeniyle kendinizi bitkin hissetmeniz mümkündür.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Bu da biraz canınızı sıkabilir.

5 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 29' 44" R
Ay
Boğa
09° 56' 27" R
Merkür
Koç
21° 26' 18"
Venüs
Boğa
09° 58' 55"
Mars
Koç
05° 20' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 57"
Satürn
Balık
17° 11' 18"
Uranüs
Boğa
22° 46' 01"
Neptün
Balık
29° 07' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 46"
Lilith
Başak
24° 08' 47"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>