Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok hoş olduğu halde yaşadığınız ilişkinin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Aklınızdan hala çıkartamadığınız geride kalmış pürüzleri zihninizden silmeniz gerekiyor.

Hayattan kısa zamanda fazla bir beklenti içinde değilsiniz. Planlarınız çok uzun vadeli. Bu sizeilişkilerinde bir rahatlık, bir olgunluk veriyor. Sakin, sabırlı tavırlarınızla saygı uyandırıyorsunuz.

Gelecekle ilgili, hiç beklemediğiniz bazı yan güvenceler karşınıza çıkabilir. Harcamalarınız asgari ölçüde sınırlı. Paranın şimdi değil de gelecekte gerekli olacağına inanıyorsunuz.

Cazip davetlerin etkisinde kalmamalısınız. Bugünlerde işlerinizdeki yoğunluğu dikkate almanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür süregelen bitkinliğiniz bundan olabilir. Akşam saatlerinde bir tartışmanın içinde olacaksınız. Sağduyulu davranmanız neticesinde tartışmadan karlı çıkacaksınız. Bugün geleceğinizi çok ilgilendiren bilgiler edinebilirsiniz. Bu bilgileri biraz kurcalamanızda yarar olacak.

6 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 00:29 Ay-Mars görünüm etkisinde Cuma günümüz başlayacak. Maddi konularda tedbirli olmakta yarar var. aldığımıza verdiğimize dikkat edelim. Saat 01:38 Ay-Merkür görünümü, ateşli ve aktif bir şekilde ve eyleme dönük düşünmenizi sağlıyor. Hem maddi konularda hemhayatınızla ilgili meselelerde bir hayli hırslısınız. Bazen abartılı davranabilirsiniz. Ancak buna itirazınız yok. Eskiye yeni yüz geçirmek niyetinde değilsiniz. Saat 10:50 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, güven içinde aşk yaşamak, mantıklı seçimlerde bulunmak, ihtiyaçlarınızı anlamak ve duygularınızın farkında olarak yaşamak gerektiğini gösteriyor. Siz zaten bunların gayet iyi farkındasınız. Ancak bazen öylesine hassas davranıyorsunuz ki, karşınıza çıkan bir kişi veya bir durum, sizi kolaylıkla etkileyebiliyor. İşte o zaman ne yaptığınızı bilmeden yol alıyorsunuz. Tabii ki buna dikkat etmekte yarar var. Sözgelimi para harcamalarınızı mutlaka kontrol altına almanız gerekiyor. Ne zaman üzülseniz veya ne zaman biri sizden yardım istese elinizdekini paylaşıyorsunuz. Lütfen kendinizi düşünün. Kazanın, ama tutmayı da bilin. Saat 21:54 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlarınıza destek olmanın ve onlarla paylaşımda bulunmanın işaretçisidir. Parayla ilgili konular sizi biraz düşündürür. İçinizden geçen güzellikler sizinle olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

6 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde plansız bir toplantıya katılman, hatta toplantıyı yönetmen gerekebilir. Bu, seni fazla zorlamayacak.

6 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde bazı şeyler karmaşıklığını korumaya devam ediyor olabilir. Zira siz de henüz karşı taraftan gelecek tepkilere hazır olmadığınız için bazı ilişkileri başlatma konusunda kararsız gözüküyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız pişmanlıklar için kendinizi suçlamayı bırakın.

6 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi içinize dönebilirsiniz. Eksik olan yanlarınızı belirleyip hayatınızda yeniliklere yer açmak istemeniz olasıdır. Ruhsal gelişiminizi destekleyici konulara yönelebilirsiniz. Elinizde olmayan endişelerinizi, içten içe hissettiğiniz korkularınızdan kendinizi soyutlamak için uğraşabilir, farkındalığınızı arttırabilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hata... Düşünceli ve idealist olduğunuz bugünde neşenizi bozmuş gibisiniz. Cesur ve kendinizle yarışmayı bırakmış, kendinizi içinize hapsetmiş konumdasınız.

6 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazançlarınızı, gelirlerinizi artırabileceğiniz imkanlar gündeme gelebilir ancak hesap konularında dikkatli olmalısınız. Hızlı alışverişler yapabilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aldığınız kararları uygulamakta zorluk çekmeyeceksiniz. Kafanızdaki soru işaretlerini, arkadaşlarınızdan ve çevrenizden alacağınız destekle gidermeniz mümkün olacak.

6 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mistik, bohem, spritüel konulara derin bir dalış zamanı. Yelkenlinizle rotayı sakin bir kasabaya çevirip orada sanatçı yönünüzle harika bir eser yaratabilirsiniz. Renklerle akışta kalın ve ahenkle dans edin. Hayatın soyut değerleri, içinizdeki coşkuya eşlik eder. Zira güncel hayatta yaşanılan fikir çatışmaları sizi çok bunaltabilir.

6 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

6 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 39" R
Ay
Oğlak
15° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 38' 12"
Venüs
Boğa
00° 05' 36"
Mars
Balık
29° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 30' 37"
Uranüs
Boğa
22° 18' 19"
Neptün
Balık
28° 53' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 02"
Lilith
Başak
23° 15' 22"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>