Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Henüz yeni kapanmış defterde okunmamış, geçiştirilmiş sayfalar olduğunu hissetmeniz çok doğal. Başlarken ve de sonlara doğru aşk, akıl almaz derecede karmaşık duygular barındırabilir.

İnisiyatif dışı problemler üst üste gelirken, deneyim zenginliğiniz artıyor. Aksayan her işin arkasında bir gevşeklik ya da beceriksizlik olduğu yolundaki inancınız, gün geçtikçe biraz daha esniyor.

Gerçekçi birisiniz. Hedeflerinizin sıkı tasarruflara endeksli olduğunu biliyor, paranızı çok dikkatli kullanıyorsunuz. Bu özelliğinizle hayatın hoşluklarını kaçırdığınız iddiası, size biraz bohem geliyor.

Aşk yaşamınızdaki sıkıntının bir tür hazımsızlık olmadığından çok eminsiniz. Oysa elinizden gidenin uzaklaştıkça kıymete binmesini, çok kabul edilir insani zaaflarla açıklayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecekten yana engin düşleriniz var. Bunlara biraz daha inançla bakmanız, o kadar da düş olmadıklarını size gösterebilir. Bu akşam ya da yarın, bir konuğunuzla özel bir geçmiş tartışmanız olacak. Bu tartışma sizi biraz incitebilir. Üstün sabır yeteneğinizi bugün bol bol kullanmanız gerekecek. Yaşadığınız bir problemin, yakında kendiliğinden ortadan kalkması çok mümkün.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 10:09-15:50 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. İlgi görmek, değerli bulunmak, sevilmek arzumuz bir hayli yüksektir. Aşk, kendimizi ifade etmek adına önem verdiğimiz bir olgudur. Her şey bir yana Aşk bir yana diye düşünürüz. Boşluk süresince maddi konularda tabii ki tedbirli olmamızda yarar vardır. Saat 15:50 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu enerji, bizi güven ve huzur verdiği gibi her konuda uzun ömürlü olana yöneltiyor. Sevdiklerimizi, değerlerimizi önemsiyoruz ve kolumuzun kanadımızın altına almak istiyoruz Boğa burcu günlerinde sınırları aşmak pek mümkün değildir. Kişi içinde bulunduğu her durumun kendisine güven vermesi taraftarıdır. Hani deyim yerindeyse ağzımın tadı iyi olsun isteriz. Aşk, çocuklar, para sağlığımız,hayatımız her şey son derece önemli hale gelir. Saat 19:45 Ay-Uranüs kavuşumu, yaşadığımız çevre, tanıdığımız insanlar, düşüncelerimiz ve değer yargılarımızın gözden geçirilmesini sağlar. Bizim için huzur ve güvence son derece önemlidir.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde duyacağın dedikoduların canını sıkmasına izin verme. Yakınların sana iyi gelecek.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dostluklar ve arkadaşlıklar üzerine önemli anlayış kalıpları edinebilir ve yaşadığınız bazı olayların sizlerde iz bıraktığını görebilirsiniz. Finansal konularda ise işinizi şansa bırakmadan hareket etmeniz gerekmekte. Zira bazı fırsatlar her zaman ele geçmeyebilir.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdekileri daha iyi değerlendirmeye çalışın. Alışveriş yapacaksanız, gereksiz harcamalardan kaçınmaya bakın.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ŞİKAYETÇİ olduğunuz konular var. Ancak bu durum mali durumunuzu ilgilendiriyorsa asla şikayetçi olmayın. Yeni kalkıştığınız işinizde çok başarılı olacağınız da aşikar.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük planlarınızı rahatlıkla yapacağınız ve kafanıza göre harcama isteğiyle yoğun bir gün sizleri bekliyor. Günlük işlerinizde ve sağlık konularında kendinizden çok ödün vermeden ilerleyin. Özel ilişkilerinizde şans istediğiniz gibi akabilir.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken, kardeş ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşarsınız. Ortakprojeleri geliştirebilirsiniz. Yeni bir ofis açmak için karar verme zamanı. Arabanızı yenileyebilirsiniz. Yeni kurs ve eğitimler ufkunuzu açar. Kardeş kadar yakın olan arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirin.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>