Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilgisini size belli edebilir. Bu ilgi, vereceği hoşluğun yanında, kafanızı da biraz karıştıracak. Onunla ciddi bir yakınlaşmayı hiçbir zaman beklemiyor oluşunuz, soruları getiriyor.

Enerjinizi açığa çıkaramadığınız için karamsar olduğunuzun farkındasınız. Yeteneklerinizi ve enerjinizi gösterebileceğiniz durumlar gelişiyor. İş yaşamınızda sabrınızın size getireceği kazanımlar söz konusu.

Sizden destek bekleyenler var, fakat koşullarınız çok elverişli görünmüyor. Çok gecikmiş bir alacağınız bugün ödenebilir. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını görüyorsunuz.

Sorumluluk duygunuzla hatalı bir adımın önüne geçebilirsiniz. Sizi ayrı bir şekilde değerlendirip çok güvenen bir dostunuzun, vereceği bir kararda çekinceleri var. Sizden onay bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size dostça davrananları ciddiye almanız, pek çok problemi çözmenizi kolaylaştıracak. Yaşadığınız çözümsüzlükte doğrudan bir sorumluluğunuzun olmaması sizi yeterince rahatlatamıyor. Daha üretken olmak istiyorsunuz. Bunun için sizi yüreklendirmesini beklediğiniz kişiler var. Onlardan beklediklerinizin bir kısmı bugünlerde gerçekleşebilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 06:52 Ay-Mars görünümü, maddi-manevi anlamda huzur bulmaya ihtiyacımız var. Bu yüzden gergin olabiliriz. Bazı kişilere ve olaylara tepki gösterebiliriz. Yeni bir çevreye taşınmayı düşünebiliriz. Saat 13:40 Ay-Merkür görünümü, çevremizdeki insanların bize huzur ve güven vermesini istiyoruz. Bu bizi hem fiziksel hem de zihinsel anlamda gerginlikten kurtarabilir. Tam tersi bir durum içindeysek, tepkili davranabilir, konuşabiliriz. Saat 15:30 Ay-Jüpiter karşıtlığı, birlikte yol alacağımız, paylaşımda bulunacağımız insanlarla bağlantıyı önemseyeceğiz. Fikirlerimizi, tecrübelerimizi ortaya koyarken, başkalarının da görüşlerini öğrenmek isteyeceğiz. Ortak paydada buluşabilmek arzumuz yoğun olacak. Saat 17:42 Güneş-Neptün görünümü, sizin, aşkı, hayatı, güzellikleri hissetme, güvende yaşama, sevdiklerinizle kucaklaşma, koruma ve kollama ve sizin olana kavuşma özleminizdir. Saat 20:47 Ay-Neptün görünümü, direncimizi yükseltici ve şifalandırıcıdır. Saat 21:01 Ay-Güneş görünüm etkisi, hem yakın çevrenizle olan ilişkinizde huzur bulmanızı hem de sevdiklerinizi koruyup sahiplenmenizi sağlıyor. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişkilerinin zirvede olduğu bir gün seni bekliyor. Günün yoğunluğu senin için sabah saatlerinde başlıyor. Yapılan planlara yetişmek de zorlanabilirsin. Bir tarafta bir süredir görüşemediğin aile bireylerin bir tarafta ise zaman ayıramadığın arkadaşların arasında kaldığını hissedebilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan bugün esprilerin dozunu kaçırabilirsin. Parterinin senden soğumasını istemiyorsan, onun mimiklerini dikkate al. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Balık burcuysan, neden olmuyor diyerek kendini sorgulayacaksın. Ancak kendine yüklenmemen gerektiğini unutma, zamanını bekle!

8 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde değerinizin anlaşılacağı bir yol belirlemeniz gerekebilir. Hiç hesapta yokken çıkan bazı tartışmalardan dolayı sizler sorumlu tutulabilirsiniz. Aynı zamanda yapmadığınız bir takım işlerden de sizlerden hesap sorulabilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket ve sohbet getirebilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklere ve yeni haberlere açıksınız.

8 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yeni girişimler için destekliyor sizleri. Ruhsal enerjiniz sezgileriniz çok yoğun ve kuvvetlidir. İş hayatınızda yeni bir dönem kapılarını aralıyor sizlere. Yeni insanlarla tanışabilir yeni tekliflerle yaptığınız işi çok daha fazla kitleye tanıtabilecek imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yakınlarından kaynaklanan problemlere daha fazla dayanacak gücünüz kalmadı, Böyle bir olayın tekrar gündeminize gelmesi sinirlerinizi bozabilir ve oto kontrolünüzü dengelemekte zorlanabilirsiniz. Sakin olun ve insanların ruhunuz üzerinde bu denli etkili olmasına izin vermemeyi tercih edin.

8 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve sevdikleriniz söz konusu olduğunda fedakar yönlerinizi, cömertliğinizi sergileyebileceğiniz bir gündesiniz. Yoğun ve derin duygularınız özellikle sanatsal konularla ilgileniyorsunuz gerçek bir yaratıcılığa dönüşebilir, ilham perisinin sizinle olacağı bir gündesiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın size aşkla, özenle ve keyifle gülümsemesi kafanızdaki planları rahat uygulamanıza neden olacak. İletişime dayalı konularda bugün tembel ve rahat olabilir, değişik ortamlarda fikirlerinizi konuşabilir veya savunabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi rutin işlerden uzaklaştırıp, sezgilerinizi kullanmaya adayabilirsiniz. Dua etmek, meditasyon yapmak, fal baktırmak, sanatsal çalışmalara dahil olmak sizi rahatlatır. İç sesinizin gücünü fark etmek iyi gelir. Partnerinizle romantik bir ortamda vakit geçirin. Deniz kenarında yürüyüşe çıkın.

8 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

8 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 15" R
Ay
Oğlak
15° 13' 47"
Merkür
Koç
16° 38' 04"
Venüs
Boğa
00° 05' 05"
Mars
Balık
29° 09' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 30' 35"
Uranüs
Boğa
22° 18' 17"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 01"
Lilith
Başak
23° 15' 19"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>