Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Etrafınızda oluşturduğunuz sempati, gördüğünüz gibi size sadece arkadaşlıklarla sınırlı yakınlaşmalar sunmuyor. Çekiciliğinizin bedelini ödemek zorundasınız. Daha fazla kaçamayacaksınız.

İş hayatınızla aranızda bir uzaklık, bir soğukluk gözleniyor. Oysa ki, tam birinsanısınız. Bu isteksizliğin nedenlerini, keşfettiğinizden daha gerçekçi temellere oturtmanız gerekiyor.

Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz. Denkleştirerek yaşamayı çok iyi beceriyorsunuz. Para idaresinde başarılısınız

Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar. yakın ilişkilerde problemler çıkartabilir. Özel harcamalarınızın daha önceleri aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanışmalardaki son günlerde sıkça paylaşılan ortak zevkler, bazı ihmalkarlıkları getirebiliyor. Oysa, ihmal edilenleri de bu zevklere ortak etmeniz çok mümkün. Bugünlerde bedeninizi fazla yıpratıyorsunuz. Son zamanlardaki baş ağrılarınız bundan olabilir. Yakın bir zamanda aile arasında geniş bir toplanma görünüyor. Bu beraberlikte biraz zorlama sevinçler söz konusu.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 03:11 Ay-Pluto görünümü, işlerimizi sağlam ve güvenilir tarzda ele alacağız ve halledeceğiz. Saat 12:14 Merkür-Jüpiter görünümü, bizi zorlayan kişi ve durumları aşacağımıza dair bir umut yaratıyor. Evet yoruluyoruz, kimi zaman kibirli insanlarla uğraşıyoruz, işlerimizi yaparken zorlanıyoruz ancak çıkarlarımızı koruyup kollamayı, nerede durmamız ve düşünmemiz gerektiğini de biliyoruz. Olur da, karşımıza bir fırsat çıkarsa, bir karar vermek gerekiyorsa, enine boyuna incelemeyi ihmal etmeyelim. Saat 19:10-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yakınlarınız veyahayatındaki insanlarla anlaşmak pek kolay gözükmüyor. Bu saatlerde güvendiğiniz insanlarla bir arada olmayı tercih edersiniz. Yeni tanıştığınız insanlar hakkında hemen bir fikir yürütmeyiniz. Çünkü yanlış değerlendirebilirsiniz. Öncelikle tanımaya çalışınız. Güvenmeden sırlarınızı kimseyle paylaşmayınız. Boşluk saatlerinde zihnin algılama gücü yüksektir. Unuttuğunuz bazı meseleleri hatırlatıcı durumlar yaşanabilir. Kaybettiğiniz bir şeyi bulmanız mümkündür. Saat 19:58 sonrası İkizler burcunda ilerleyen Ay, önümüzdeki iki gün boyunca aile içindeki iletişimi yükseltiyor ve ofis çalışmalarında hızlılık kazandırıyor. Haberleşmeler, konuşmalar, iletişimde bulunma, işleri yerli yerine koyma arzumuz bir hayli yüksek. Ne kadar çok bilgi sahibi olursak, bizi yanıltmalarına izin vermemiş oluruz. Aktif hale getirici Ay etkisi altında, telefon, mailleşme, sosyal ilişkiler,konuları, eğitim ve yolculukların, gündem maddenizde yer alacağını gösteriyor. Çalışmayanlar için bu saat sonrası ev içinde koşuşturma fazlalaşır. Çocuklarla iletişim, komşularla bir araya gelme, evin ihtiyaçları için alışverişe çıkmak gibi. Birileri bizi arar, biz de aynı şekilde tanıdıklarımızı ararız.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bilinçaltındaki tutkular seni kontrol edecek! İhtiras ve tutkuyla bağlı olduğun şeylerle ilgili değişiklikler seni kaygılandırsa da bir değişiklik olmadığını görünce rahatlayacaksın, korkma. Gün içerisinde yakın bir arkadaşın seninle iletişime geçebilir. Hayatındaki bazı karışıklıkları nasıl çözmesi gerektiğine dair akıl almak isteyebilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, ona olan özlem ve merakın artabilir. Yeniden iletişime geçmek istesen de gururun sana engel olacak! Bugün aynı zamanda gireceğin bir ortamda insanları yargılaman eleştirilere maruz kalmana neden olabilir. Fikirlerini mantıklı ve istikrarlı bir şekilde dile getirmende fayda var.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızla ilgili kafanızı kurcalayan bir konuda kardeşleriniz veya yakın çevrenizden alacağınız destekler sizi mutlu edecek. Bugün sosyal medyadan öğreneceğiniz bir haber ise sizi şaşırtacak gibi gözükmektedir. İletişimlerinizde bugün sade ve anlaşılır olmaya dikkat edin.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik hayallerinizde ideallerinize ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz zamanlar içerisindesiniz. İdeallerinizi gerçekleştirmek isterken çevrenizden alacağınız desteklerle kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Dayanışma içinde olacağınız kişilerle değerli anlar paylaşabilirsiniz. Dostlarınızın yanınızda olması motivasyonunuzu yükseltiyor.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAZI davetleri gerçek olamayacak kadar cazip bulabilirsiniz. Şüphelenmeyi bırakıp, kabul etmelisiniz. Yıldızlar sürprizlere açık, güzel bir günde olduğunuza işaret ediyor.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda bu hafta abartılı ve çoşkulu bir şekilde hareket edebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde bazı insanlarla zorlanmalar oluşsa bile herşeyi alttan almayı unutmayın. Özel yaşantınız bu hafta itibarıyla öne geçmeye başlıyor.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ideallerinizi tekrar gözden geçirin. Çoğu zaman evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor. Çevrenizdekilerin abartılı iyimser yapısı sizi gerçeklerden uzaklaştırabilir. İç sesinizin gücüne inanarak hareket etmek en doğrusu olur. Hiç kimseye hak ettiğinden fazla ilgi ve şefkat göstermeyin.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>