Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün iyi, üç gün kötü giden bir ilişkiyi bitirmemekte inat ediyorsunuz. Yaşadığınız gerilim günübirlik sorunlarla ilgili değil. Aranızda çözümlenemeyen çok temel bir mesele var. Çözebilecekmişsiniz gibi de gözükmüyor.

Hayatınızda en iyi giden şey işiniz. İşinizdeki başarınızın yanı sıraarkadaşlarınızla yaşadığınız dostluk sizi çok tatmin ediyor. Bu akşam bir kaçarkadaşınızla birlikte program yapabilirsiniz.

Ertelemek zorunda kaldığınız bazı harcamalarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz. Hesabını bildiğiniz için her zaman cüzdanınızda harcama yapacak paranız oluyor.

Dostluğa çok önem veriyorsunuz. Bugün verdiğiniz bu önemi göstermekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız onunla eşitsiz bir ilişki yaşadığınızı düşünüyor, bunda da haksız sayılmaz. Birlikteyken hep sizin sorunlarınız, sizin yaşadıklarınız, sizin heyecanlarınız konuşuluyor. Oysa onun da sizinle paylaşmak istedikleri var. Bugün size bu düşüncelerini iletebilir. Duyduklarınızdan pek hoşlanmayabilirsiniz ama onun sitemlerini dikkate almanızda yarar var.

20 Kasım 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 20 Kasım saat 21:43 - 10 Aralık saat 04:34 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Ev satın almak konusunda birkaç kez düşünün. Mali anlamda ödemelere ve gücünüze göre tüm planlarınızı gözden geçirin. Hesap kitap yapın, dağılmayın. Bir ofis açmayı mı düşünüyorsunuz. Bunu kredi alarak mı yapacaksınız. İyi düşünün. Gurbette misiniz, yurdunuza mı dönmeyi düşünüyorsunuz? Yoksa orada yerleşmeyi mi? Şartlarınızı gözden geçiriniz. Proje, tasarım, elle yapılan tüm çalışmalar bu dönemde ofis veya ev içinde yoğun olacaktır. Ailede, doğru iletişimin, dürüst ve mantıklı konuşmaların önemi büyük. Bir karar alınacaksa, mutlaka iyi etüt yapılmalıdır. Bu geçiş Zihnimizin fazlasıyla çalışmasına neden olur. Mükemmeli isteyen biz, daha fazla derinlikli düşünmeye, her durumu duyarlı bir şekilde incelemeye, çok fazla okumaya, çok fazla öğrenmeye çalışırız. Ancak bunun sınırını bilmezsek, dağılırız, dalgınlaşırız, çabuk unuturuz, stres yükleniriz. Hayatı umutla kucaklamamız ve moralimizi yüksek tutmamız, güne huzurla başlamamız dileğimle,

20 Kasım 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz.

20 Kasım 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca, evinizi, ailenizi, gayrimenkul başlıklı konuları ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren olaylarda üzerinize düşen görevler artabilir. Ancak, herkesi memnun etmeye kalkmanız durumunda işiniz çok zor olacaktır. Ayrıca, bunu başaran pek kimse de görülmemiştir. Bilginize. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Uyurgezerlik ruh hali içerisinde olabileceğimiz kafa karışıklıklarına, yoğun hayallere, belirsizliklere veya dalgınlıklara açık bir gecenin ardından, öğle sonrası saatler hariç, aynı ruh halinde bir gün geçirebilir, kafamızdaki şüpheler, hayaller veya soru işaretleriyle dolaşabiliriz, eğer halsiz olmazsak tabii Bu akşam Merkür Yay burcuna geçiyor daha yüksek idealler peşinde olabiliriz. Yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, ideolojiler, fanatik fikirler, inanç sistemleri sıklıkla karşılaşacağımız konular olabilir 10 Aralık'a kadar. Bu esnada, fikirlerimizi konusunda ısrarcı olmamız ilişkilerde sorun yaratabilir veya fanatik fikirleri olan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Kasım 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ilişkide olduğunuz insanlarla daha fazla ilgilenmeniz gereken durumlar içinde kalabilirsiniz. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakın. Bazı konularda detaycı ya da kontrolcü tavrınız sizi zor duruma sokabilir. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. Bugün eşinizle ilgili işler yüzünden planlarınızı yenilemek durumunda kalabilirsiniz.

20 Kasım 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün ilk saatleri biraz sıkıcı geçebilir. Ama gün içinde başınızı kaşıyacak vakit bulamayacaksınız. Doğru kararlar alıp isabetli işler yapacaksınız.

20 Kasım 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

20 Kasım 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizle ilgili konulardaki çözümsel yaklaşımınız, aile büyüklerinizle olan iletişiminizi hızlandıracak. Emlak alım-satım, kiralama, yer değiştirme gibi işleriniz 2 hafta boyunca önem kazanabilir.

20 Kasım 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev alım satım, taşınma, kiralama, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak için oldukça uygun zamanlar olacak. Bazılarınız kendi evine çıkmak için adımlar atabilir, bazılarınız ise ev arkadaşı alabilirsiniz evinize. Ama her halukarda yerleşime ait konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız

20 Kasım 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

20 Kasım 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 17" R
Ay
Oğlak
08° 22' 13"
Merkür
Koç
16° 28' 47"
Venüs
Koç
29° 27' 05"
Mars
Balık
28° 45' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 51"
Satürn
Balık
16° 27' 50"
Uranüs
Boğa
22° 16' 32"
Neptün
Balık
28° 52' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 16"
Lilith
Başak
23° 11' 54"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>