Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendisini size kanıtlamak için çok çaba harcıyor. Sizi gözünde büyütüyor ve tartışmaktan çok çekiniyor. Yine de size giderek bağlanıyor. Siz de eşitsiz ilişki kurduğunuzun farkındasınız ama değiştirmek için bir şey yapmıyorsunuz.

İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size her zaman yeni olanaklar sunuyor. Geleceğinizin çok parlak olduğunu siz de biliyorsunuz, herkes de farkında.

Problemler varsa da, az bunalarak yaşamayı becerebiliyorsunuz. Ne var ki bu konuda sizin kadar becerikli olmayan insanlarla birliktesiniz. Harcamaların ardı arkası gelmiyor. İncitmeden bir yol bulmaya çalışacaksınız.

Düşüncelerinizi değiştirmeniz çok zor. Oysa başkalarının ne düşündüğünü bilmenize de ihtiyaç var. Bazen siz yanılıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde uzakça bir yere kısa bir yolculuk yapabilirsiniz. Görmediğiniz, bilmediğiniz bir yere gitmek sizi heyecanlandırıyor. Üstelik bu yolculuğun ucunda maddi bir kazanç da söz konusu. İsteklerinizi gerçekleştirmede hiç bir engeli tanımıyorsunuz. Gelecekle ilgili çok güzel planlarınız var. Uygun koşulları oluşturmanız zaman alabilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:06 Ay-Jüpiter karşıtlığıyla Cumartesi gününü selamlayacağız. Bu enerji, ikili ilişkilerde kimi zaman bağımlılığın yükselmesine, bazen de eleştirilerin dozunun artmasına sebep olabilir. Aslında her iki kişi de, doğru düzgün olgunlukla konuşabilse, bu enerji sayesinde birbirinizi tamamlamanız mümkündür.Saat 04:02 Venüs-Pluto mücadeleci görünümü, para olgusunun  kimileri için huzur ile eş değer görülmesi anlamına gelebilir. Kişinin borcu harcı yoksa gönlünce harcamalarını yapıyorsa, hayatın ne kadar lezzetli bir armağan olduğunu düşünebilir. Bazıları ise, paranın gerekli olduğunu bilir ancak salt paraya bağlamaz huzurunu. İşte bu görünüm, bizim bakış açımıza göre, parayı değerlendirme biçimimizin işaretçisidir. Varsa mutluyuz, peki yoksa da mutlu olacak sebepler bulabilir miyiz? Sorusunu kendimize sormamızı sağlıyor. Bu görünüm ister para isteristerse aşk hayatımızla ilgili konularda olsun, sakin ve oldukça akıllı bir şekilde gözlemde bulunulmasının iyi olacağını söyler. Eğer bir ortaklık ilişkisi düşünüyorsak tarafların birbirini iyi tanıması gerektiğini işaret eder. İnsanın gelişim yolunda zamanı iyi kollaması gerektiğini söyler. Çünkü bazen ilerlemek adım adımdır. Sabırlı olmakta fayda vardır. 15:23-17:13 saatleri arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, maddiyat, aşk hayatınız, çocuklar ve başkalarıyla olan ortaklıkların ele alınmasında ve düşünüp taşınılmadan kararlar verilmemesinde yarar var. İlişkinizle ilgili konularda yaşanması muhtemel hayal kırıklıkları birkaç gün etkili olabilir. Kararlarınızı bilinçli bir şekilde gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.Saat 17:13 Ay-Koç burcu geçişinde, kafamızın içindeki sorulara cevap bulmak isteriz.  Hırslanırız ve bencilleşiriz. Halimize derman olanı, derdimize çare bulanı yanımızda görmek isteriz. Eğer birileri her şey yolundaymış gibi hareket ediyorsa, tepki gösterebiliriz. Saat 19:36 Ay-Merkür görünümü, bugün hesap işlerimizi dikkatli bir şekilde gözden geçirelim. Gecikme veya yanlışlıklar olabilir. Bir yandan hızlıca hareket edeceğiz diğer taraftan yanlışlık yapabiliriz. Ailemizi ilgilendiren konular üzerinde duracağız.Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnce hesaplar peşinde koşarken, detaylar sizin için önemli olacak. Girişimciliğiniz takdir görmesine rağmen, yüklendiğiniz misyon kolay bir işi değil. İşinizle ilgili kuruntularınızın nedeni, içsel güvensizliğinizden kaynaklanıyor. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gereken bir gün içindesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öncelikle bakış açınızın doğruluğu konusunda açık fikirli olup, ardından fikirlerinizi savunmanız size kazandıracaktır. Aksi takdirde, sizin yolunuzu takip edip etmeme konusunda şüpheli kişileri ikna etmeniz daha da zor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından öğreneceğiniz çok şey olabilir. Hassasiyet içindesiniz. Akşam saatlerinde acele kararlardan kaçınınız.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün romantik ve şefkatli tarafınız baskın. Partneriniz bundan oldukça hoşnut gibi görünüyor. Aşk ilişkilerinde başarılısınız ancak işte durum kötü.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda sevdiğiniz insanla ve çocuğunuzla anlaşmak kolay olmayabilir. Sahip olduklarınıza sarılabilir, kıskançlık, sahiplenme gibi etkilerle sevdiklerinizi bunaltabilirsiniz. Maddi harcamalarınız konusunda baskıdan uzak durmalısınız.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle para meseleleri bu hafta canınızı bir parça sıkabilir, kriz durumları oluşabilir. Paranızı etkin bir şekilde idare etmeli, finansal konular yüzünden kimseyle papaz olmamaya özen göstermeli, harcamalarınızı denetim altına almanızda yarar var.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi biraz baskı altında hissedebilirsiniz. Önümüzdeki üç hafta boyunca özellikle evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda görev ve sorumluluklarınızın artması olası. Herkesi memnun etmeye çalışmaktan vazgeçmelisiniz. Bu mevcut durumunuzu daha da zorlaştırabilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 03" R
Ay
Oğlak
07° 37' 58"
Merkür
Koç
16° 27' 51"
Venüs
Koç
29° 22' 59"
Mars
Balık
28° 42' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 05"
Satürn
Balık
16° 27' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 05"
Lilith
Başak
23° 11' 32"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>