Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Onu hem sevimli, hem de çok çekici buluyorsunuz. Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor aksine bundan biraz da mahcup oluyor.

İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşmak sizin üzerinize kalabilir. Size bu konuda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler.

Bir alacağınızı istemekten çekiniyorsunuz. Bir kaç kez üstü kapalı sözleriniz anlamazlıktan geldiği için açıkça istemeye cesaretiniz yok. Oysa o paraya bugünlerde çok ihtiyacınız var.

Kendinizi fazla yorduğunuzun farkındasınız. Bu kadar hareketli bir yaşama alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek. Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Yeni yaşadığınız ilişki ise ayaklarınızı yerden kesiyor. Akşama doğru yapacağınız program üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olacak. Yakın arkadaşlarınızdan birinindeğişikliğini kalabalık bir grupla kutlayabilirsiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:15 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında Pazar gününe uyanacağız.  Eğer bir ilişki veyaortaklığı sona erecekse, mutlaka bize düşen payı almak isteriz. Kafamızın içindeki planların istediğimiz yönde gerçekleşmesi için mücadele etmemiz gerektiğini biliriz. Ancak alacaklarımızı yeterli oranda tahsil edebilecek miyiz, çıkarlarımızı risk altına alacak bir sorun yaşar mıyız? diye düşünebiliriz. Bu bizi stres altına alabilir. Saat 04:00 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla bütünleşmekte, onları anlamakta zorlandığımızın göstergesidir. İç dünyamızda bizi rahatsız eden, özgürlüğümüzün önüne engeller koyan ailevi konulardan sorumluluklarımıza kadar her şeyi gözden geçiririz. Saat 16:00 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek, sabretmek eskisi gibi kolay değildir. 22 Kasım saat:17:25 - 22 Aralık saat:06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, aileniz ve yuvanızı ilgilendiren konularda bu yıl ciddi bir şekilde düşünmenizi sağlar. Sorumsuz davranılmamalı, yapıcı olunmalıdır. Evin içinde problemler varsa, bunlar ancak inançla, hoşgörüyle çözüme kavuşabilir. İnsanlarla birlikte çalışabilme, bütünleşme yolunda bize kuvvet veriyor. İşimize geleni saptadığımızda, onun iyice kritik ederek, yönümüzü kolayca belirliyoruz. Saat 18:57 Ay-Venüs karşıtlığı, iş ortağımız veya partnerimizle aramızdaki bütünlüğün, bağlantının, birliğin niteliğine göre yaşanması muhtemel gerilimi işaret ediyor. Karşı taraf bencil davranırsa, doğal olarak biz de adil olmasını bekleyeceğiz. Görünen o ki, bir yüzleşmeye ihtiyaç duyulacak. Sadece kendi çıkarlarına düşkün bir eş veya ortak, bizi bir hayli sinirlendirebilir. Saat 21:16 - 23 Kasım saat 18:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Hangi konuda olursa olsun, parasal ve özel anlamdaki ilişkilerimizde gergin olabiliriz. Biraz daha sakin davranıp, durumu bir daha gözden geçirirsek iyi olur. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

22 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızda beklediğiniz karşılığı görmek için, sizinde aynı yaklaşımları hissetmeniz gerekiyor. Aşkta fazla detaycı ve eleştirici bir şekilde davrandığınız sürece, olayların olumsuz yönlerini görmeye devam edeceksiniz. Bugün,partnerinizin sizin sevgi dolu sözcüklerine ihtiyacı olacaktır. Yaşamınızı kolaylaştırmanın yollarını keşfetmelisiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öncelikle bakış açınızın doğruluğu konusunda açık fikirli olup, ardından fikirlerinizi savunmanız size kazandıracaktır. Aksi takdirde, sizin yolunuzu takip edip etmeme konusunda şüpheli kişileri ikna etmeniz daha da zor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı beklenmedik durumlar planlarınızı değiştirebilir. Ortaklaşa konular içinde huzursuzluk olabilir.

22 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda çok farklı değişiklikler olacak. Bunlar sizi kötü etkileyebilirler.Yeni insanların bu değişikliklerde etkisi büyük olacak bu konuda biraz dikkatli olun.

22 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda aşk, mutluluk, güzellik ve uyumu daha fazla elde edeceğiniz, gittiğiniz her ortama sevgi ve bolluk götüreceğiniz, yaşamınızın her alanında sizi destekleyen etkiler sunan, şanslı ve öne çıkarak bir zaman dilimindesiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dönem, aileniz sizin için her şeyden önemli olabilir. İşle ilgili çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek için uygun bir dönemdesiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bakış açınızın doğruluğu konusunda iyice emin olduktan sonra fikirlerinizi savunmanız sizin için daha doğru olacaktır. Aksi takdirde, sizin yolunuzu takip edip etmeme konusunda tereddütleri olan kişileri ikna etmeniz çok daha zor olabilir.

22 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

22 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 44" R
Ay
Oğlak
05° 30' 59"
Merkür
Koç
16° 25' 15"
Venüs
Koç
29° 11' 10"
Mars
Balık
28° 35' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 51"
Satürn
Balık
16° 26' 41"
Uranüs
Boğa
22° 15' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 32"
Lilith
Başak
23° 10' 28"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>