Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hafta sonuna dair planlarınız onunla ilgili. Onunla karşılaşabileceğiniz yerlerde dolaşacaksınız. Karşılaşma ihtimaliniz çok kuvvetli. Belki de ummadığınız bir anda özel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.

İş konusunda biraz daha tok gözlü olmanız gerekiyor. İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen her an yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Şimdilik birdeğişikliği sizi riske sokabilir.

Kazancınız arttıkça hesabınızı daha çok bilir oldunuz. Gelecekte bir yatırım yapmak istediğiniz için mümkün olduğunca kenara köşeye para koymaya çalışıyorsunuz.

İnsanlara gereğinden fazla anlam yüklemek bazen beklentilerinizin hayal kırıklığıyla sonuçlanmasına yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında uzun bir yolculuğunuz olabilir. Bugünlerde netleşecek ve hemen hazırlığına girişeceksiniz. Bu akşam bazı konuklar çağırıp güzel vakit geçireceksiniz. Yeni öğrendiğiniz bir oyun çok zamanınızı alıyor. Hemen herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam oyun teklifiniz reddedilebilir. Yine de akşamki beraberliğinizden hoşnut olacaksınız.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 18:27 olana dek etkili Ay-Boşluk süresince, başkalarından destek görmekte, kendi arzularınızı tatmin etmekte, istediğiniz gibi hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşınız veya bir tanıdığınızla ilgili olan bazı meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yardımcı olmanız pek mümkün olmadığı için sıkılabilirsiniz. Saat 18:27 itibariyle Ay-Boğa burcu seyrinin huzurlandırıcı etkisinde, problemlerinizi sabırla çözebilir, maddi ve manevi anlamda geleceğinizi şekillendirmek istersiniz. Sevilmeye ve güvenceye olan ihtiyacınız yoğundur. Malınız, mülkünüz, yaşamsal prensipleriniz, değerleriniz gayet kıymetlidir. Arzu ettiğiniz güzelliklere sahip olmak için, neler yapmak gerektiğini düşünürsünüz. Zevkleriniz, seçkinliğiniz, güzel olana yönelişiniz gayet yüksektir. Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal tablonunuz sürekli değişerek, sizin tarzınızın dışına çıkıyor ve olayların abartılmasına neden oluyor. Bugün, içsel sesinizin doğrultusunda hareket etmelisiniz. Ruhsal anlamda baskılı bir gününüzdesiniz.. İş konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. Merkür Gezegeninin etkisiyle, işinizde ısrarcı ve kararlısınız. Bu nedenle sonuç lehinize gelişiyor.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öncelikle bakış açınızın doğruluğu konusunda açık fikirli olup, ardından fikirlerinizi savunmanız size kazandıracaktır. Aksi takdirde, sizin yolunuzu takip edip etmeme konusunda şüpheli kişileri ikna etmeniz daha da zor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Finansal konularda yeni fikirlere açıksınız. Ortaklı işlerinizde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Duygusal olarak bağlı olduğunuz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde ise uzaklarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ruhsal açıdan yeni deneyimlere açıksınız.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Günlük yaşamınızda her zaman aşk konusuna karşı duyarlı ve sadıksınız. Tam anlamı ile aşk insanısınız. İhaneti hak etmiyor, verici kişiliğinizle onun kalbini kazanıyorsunuz. PARA: Küçük tartışmalar büyük anlaşmazlıklara yol açabilir. İş konusundaki tutarsızlığınız birilerinin dikkatini çekecek. SAĞLIK: Hareketli yapınızla her ortama uyacağım diyerek koşuşturmacalı bir gün geçireceksiniz. Yorulmadan bu tempoyu sürdürebilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ani bir ödeme veya hesapta olmayan bir harcama söz konusu olabilir. Duygusal anlamda inişler-çıkışlar yaşayacağınız bir dönemde olduğunuz için gereksiz harcamalar yapabilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın geneli İkizler Burcu'ndaki dolunayın etkileri ile geçecek. İş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Evarasındaki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Dolunayın yöneticisi Merkür'ün Neptün ile kuracağı sert kontak ile bu hafta imza atmak, ortaklık başlatmak için çok uygun bir hafta olmayabilir, genel anlamda yanıltıcı ve hayal kırıklığı yaratabilir, dikkatli olun derim.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

23 Kasım 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 03" R
Ay
Oğlak
07° 37' 58"
Merkür
Koç
16° 27' 51"
Venüs
Koç
29° 22' 59"
Mars
Balık
28° 42' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 05"
Satürn
Balık
16° 27' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 05"
Lilith
Başak
23° 11' 32"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>