Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginliklerin devam edeceği bir gündesiniz. Duygusal konularda isteksizlik ve soğukluk gösterebilirsiniz. Beklemediğiniz bazı duygusal gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bu dikkatinizi belli bir konuya yönlendirmenize engel olacaktır. Sevdiğiniz insana karşı ihmalkar davranabilirsiniz ve bazı planlarınızı erteleyebilirsiniz. Duygularınızda ani değişimler olabilir veya daha önceden sizi rahatsız etmeyen konular üzerinizde sıkıntı oluşturabilir.

Kendi içinize dönme eğilimine girebilir ve hayatınızla ilgili kendinize saklayacağınız planlar yapabilirsiniz. Genelde düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. Düşüncelerinizde her zamankinden fazla yoğunlaşıyorsunuz ancak gereksiz bazı detaylar sizi çok uğraştırabilir. İşinizle ilgili olarak karamsar düşünceler içine girebilirsiniz ve geleceğinize ilişkin kaygılar yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda duygusal nedenlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz ve rutin işlerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir.

Maddi konularda karamsarlıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve parasal olanaklarınızı değerlendirmekte hatalar yapabilirsiniz. Harcamalarınızı dengelemeyi başaracaksınız.

Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade etmekte güçlükler yaşadığınız bazı konular var. Umutsuzluğa girmeniz gerekmiyor. Birçoğunun aciliyet gerektirmediğini, daha anlaşılır ifadeler için yeterince zamanınız olduğunu göreceksiniz. Akraba ya da benzeri ilişkilerde mutlu ve şaşırtıcı gelişmeler söz konusu. Bu konuda geliştirdiğiniz iyimserliği etkilerini, bu ilişkilerde hissedeceksiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamız, saat 00:46 Aslan burcunda oluşan ilkdördün etkisinde başlıyor. Bu oluşum, ilişkinizi ilgilendiren konularda sevdiğiniz kişiye karşı daha ılımlı ve hoşgörülü yaklaşarak sorunlarınızı çözmek taraflısı olabilirsiniz. Kimileri, sevdikleri kişiyle ileriye yönelik konularda anlaşmak niyetinde olabilirler. Bu etki altında, canınızı sıkan, sizi güçsüz bırakan, kadere mahkum eden kişi ve olaylardan artık uzak durmak niyetindesiniz. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, kafanızın içindeki hesaplaşmaları düzgün bir şekilde yerli yerine oturtabilmenizde yardımcıdır. Tabii ki abartıya kaçmadan bunu yapabilirseniz oldukça faydalıdır. Sakin, mantıklı düşünmek ve eski yaşanmışlıkların size kattığı dersi göz önüne alarak bundan sonra çok daha dikkatli kararlar verebilirsiniz. Saat 14:50 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, zorlukların bizi yıldırmasına izin vermeden, güven duygumuzu ayakta tutmanın önemini vurguluyor. Atatürkümüzün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağanı olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçılığın üzerinde. Öyle ki yararına olacak, önünü açacak gelişmelere karşı direnç gösterebilirsin.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışan başaklar için bugün ortaklarınızla beraber geleceğe yönelik yürüttüğünüz işler ani bir yön değişikliğine uğrayabilir. Siz kazanmak isterken bir anda kaybetme riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İkinci bir plan geliştirmek ve bunun için daha donanımlı olmak isteyeceksiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindeki yapıcı enerjiler olayları daha rahat atlatmanıza yardımcı olacaktır. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışma arasında kalabilirsiniz. Bu durum gün içinde gergin olmanıza neden olabilir. Ailenizle ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çözüm bulamadığınız konulara karşı kabullenme içine girebilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi devam eden yada yeni bir ilişkiye adım atmış olan Başaklar birlikte olduğunuz kişinin yakınlarından kaynaklanan sorunlar söz konusu olabilir bu kişilere karşı net bir şekilde HAYIR demeyi bilmeli ve özel yaşamınızla ilgili kimsenin huzurunuzu bozmasına izin vermemelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Başaklar sizde doğru yerde doğru insanla karşılaşabilir ve kendinizi aşkın gücüne teslim olmuş bir halde bulabilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İhmal, dalgınlık ve unutkanlığa her zamankinden çok dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Zira hayatı kolayca akışa bırakabilir, normalde önemseyebileceğiniz maddi, dünyevi konuların üzerinde bugün pek de durmayabilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün inatçılığın üzerinde. Öyle ki yararına olacak, önünü açacak gelişmelere karşı bile direnç gösterebilirsin. Sonrasında, keşke gereksiz yere inatlaşmasaydım demek istemezsin değil mi? Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysan, rekabetin seni epey yorduğunu fark edebilirsin. Tekrararayışında olmamak için keskin kararlar almak istemiyor olabilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, sosyal medya üzerinden tanışacağın kişi seni epey etkileyebilir. Akşam saatlerinde uzun uzadıya yapacağın telefon görüşmeleri, ailenden uyarı almana neden olabilir.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız giderek güçleniyor. Son derece anlayışlı ve sabırlı bir tutum içine girecek böylece sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi daha sıcak hale getireceksiniz. Parasal konulara yönelik yapacağınız çalışmalar başarılı.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ağırlığı evinizle ilgili konular ve aile içi ilişkilere vermeye başlayabilirsiniz. Emlak, ev bütçesi, zorunlu harcamalar veya akrabalarla kurulan diyaloglardaki hususlar, tüm gün boyunca zihninizi meşgul edebilirler.

23 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 46' 34" R
Ay
Koç
29° 03' 46" R
Merkür
Koç
20° 49' 26"
Venüs
Boğa
09° 04' 01"
Mars
Koç
04° 45' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 28"
Satürn
Balık
17° 07' 44"
Uranüs
Boğa
22° 43' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 20"
Lilith
Başak
24° 03' 50"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>