Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha çok duygusal güvenliğinize önem vereceğiniz bir gündesiniz ve kendinizi duygusal açıdan rahat hissedeceksiniz. Duygusal olarak sabit olacaksınız davranışlarınızda tutarlı davranacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki diyalog son derece güzel olacaktır ve birlikte bazı kararlar verebileceksiniz. Duygularınız dengelenecektir ve sizin için öncelikli işlere zaman ayırabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

İstikrarlı bir şekilde çalışmalarınıza devam edebileceğiniz bir gündesiniz ve daha çok elinizdeki işleri bitirmeye çalışacaksınız. Yeni bir teklif yada gelişmeyle karşılaşabilirsiniz ancak bugün bunlara sıcak bakmayacaksınız. Bazı problemlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ancak bunlar sandığınız kadar zor olmayacaktır. İş yaşamında küçük bazı gerginlikler olabilir ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Planladığınız bir konuda düşünceleriniz doğru ama harekete geçmeden biraz daha beklemelisiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı maddi sorunlarınızı çözebilirsiniz yada maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Maddi olanaklarınızı olumlu olarak kullanabileceksiniz.

Bugün daha çok realist davranmalı ve alacağınız kararlarda detaylara dikkat etmelisiniz. Genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev hali diyerek geçiştirdiğiniz bazı konularda, kendinize de yönelik birtakım eleştirileriniz olmalı. Diğer sosyal ilişkilerinizdeki hassasiyeti aile içinde de gösterebilirsiniz. Bu sıralar oldukça yaratıcı düşünceler içindesiniz. Kendinize ve çevrenize yenilik fırsatları yaratabilir ya da bu anlamda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:13 Mars-Jüpiter görünümüyle güne adım atıyoruz. Önümüzdeki bir iki gün boyunca etkili olacak bu enerji, inandığımız, mücadele ettiğimiz ve başarılı olmak istediğimiz konularda gayet destekleyicidir. Ciddi ilişkilerin, uzun vadeli planların, görüşmelerin, girişimlerin yararınıza sonuçlanmasını sağlayıcıdır. Hiçbir şey hafife alınmaz ve her yönüyle gözden geçirilir. Moralimiz yerine gelir. Gücümüz yükselir. Hedefler belirlenir ve asla geri adım atılmaz. Verilen kararlar pişmanlık uyandırmaz. 24 Nisan saat:19:40-19 Mayıs saat:16:10 arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek Mesleki konularda geleceğiniz adına yeni girişimlerde bulunmak için güçlü insanlarla ilişki içinde olmanız ve becerikli olduğunuz alanlarda bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri göstermeniz yönünde kıymetlidir. Kimi zaman kafanızda iki seçenek, kararsızlık ve bu kararsızlığın yarattığı sıkıntılar oluşabilir. Fakat ne olursa olsun Venüs hayatın lüksü ve zevkidir. Geçtiği yaşam alanı toplumsal hayatınızla birebir alakalı olduğundan sizlerin de kariyerinizle ilgili konulara önem vermeniz gerektiğinin işaretidir. Örneğin bu süreçte seminer, sosyal faaliyet, bilişim, internet dünyasıyla alakalı teknolojilerden yararlanmaya çalışmalı, kendinizi işinizle alakalı alanlarda göstermeli, bağlantılar içinde olmalısınız. Saat 21:40-23:40 arasında Ay-Aslan burcunda boşlukta ilerleyecektir. Bu zaman diliminde, girişim anlamındaki işlerimizi, sözleşmeye dayalı konular ve ilişkinizi ilgilendiren meselelerde ani karar vermemek, enine boyuna düşünmek gerekiyor. İlişkide sorunlar varsa, uzlaşı içinde çözmeye çalışmak doğru olur. Saat 23:40 sonrası Ay burcunuzda ilerlerken, maddi ve manevi değerlerimizi koruma ve kollama arzumuz ön planda olacak. Güzel bir gün olsun. Başarı, sağlık ve güzelliklerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

24 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir haftaya başlarken sabah saatlerinde yaşayabileceğin aksilikler biraz motivasyonunu düşürebilir

24 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda daha fazla lükse sahip olmak için elinizdeki bazı şeyleri yitirmek durumunda kalabilirsiniz. Zira bu konuda beklentilerinizin yüksek olduğunu sizler de fark ediyor olacaksınız. Yine özel ilişkilerinizde de karşı taraftan isteklerinizin fazlalığı onun size karşı mesafeli durmasına neden olabilir.

24 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimde olduğunuz kişilere karşı ani tepki göstermekten kaçının. Duygusal olarak kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Psikolojik olarak yaşanan dönüşümlerden etkilenebilirsiniz. Bilinmeyen konular sizi farklı yerlere taşıyabilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele verebilirsiniz. Sizin için yorucu bir gün olabilir.

24 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün maddi konularda oldukça dikkatli olmalısınız. Özellikle yeni bir proje ya da girişimin içinde olan Başak'lar finansal konularda oldukça ciddi zararlarla karşılaşabilirsiniz. Güvenilirliğinden emin olmadığınız insanlarla masaya oturmadan önce şartları bir kez daha gözden geçirmeli ve tecrübesine güvendiğiniz insanların da görüşlerine başvurmalısınız. Bugün çevrenizde ki insanlarla iletişime ne kadar çok önem verirseniz o denli faydanıza olan sonuçlar elde edeceksinizdir. Özel yaşamınız da ise birlikte olduğunuz insanın davranışlarında ki umursamazlık gerginlikler yaşamanıza sebep olabilir.

24 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda ve iletişim konularında daha fazla çabaya ihtiyacınız varken, kendinizi ifade edebilmek her zamankinden daha zor olabilir. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için özel hayatınızda gerginliklere açık bir zamanda olduğunuz için, sakinliğinizi korumalı ve finansal konularda risk almamalısınız. Maddi durumunuzla ilgili ciddi anlamda testlerden geçtiğiniz bir zaman diliminde bulunuyorsunuz.

24 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyeriniz olumlu etkiler altında olacak. Sorumluluklaryükünüzü artırsa da şartları lehinize döndürebilirsiniz. Terfi, zam gibi istekleriniz varsa talep etmenin tam zamanı!

24 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde bol bol görüşme, toplantı, iletişim kurma ve aynı andan ikiüzerinde yoğunlaşma dönemi. 20 Mayıs'a kadar bu hareketlilikten faydalanın. Yüzeysel ilişkilere güvenmemelisiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aileniz ile ilgili bazı konular ön plana çıkmaya başlayabilirler. Aile üyelerinin veya yakın arkadaş çevrenizden bazı kişilerin sürprizleriyle de karşılaşmanız ihtimal dahilindedir. Gerçekçi yaklaşım benimserseniz, ilişkileriniz derinleşebilir.

24 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 38' 54" R
Ay
Koç
27° 07' 31" R
Merkür
Koç
20° 43' 06"
Venüs
Boğa
08° 54' 16"
Mars
Koç
04° 39' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 37"
Satürn
Balık
17° 07' 05"
Uranüs
Boğa
22° 42' 58"
Neptün
Balık
29° 05' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 54"
Lilith
Başak
24° 02' 58"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>