Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda çok hoş bir ilişki var. Fakat aileniz bu ilişkiyi tasvip etmiyor. Bugün aileniz bu tutumlarını sevgilinize de yansıtacak. Bu yüzden sevgilinizle aranızda tatsızlık yaşanacak. Gün boyu ona, onu ne kadar çok sevdiğinizi anlatmaya çalışacak ve gönlünü almaya uğraşacaksınız.

İş yaşamınızın başında aldığınız bir karar sizin bütün hayatınızı yönlendirebilir. Katı tavırların içine girmeniz sizi hep zorlayabilir. İş konusunda daha esnek davranmak isiz rahatlatacaktır. Sosyal aktiviteleri hiç bir zaman boşlamayın, sosyal yönünüzü kıskananları da dikkate almayın.

Evinizin çok masrafı var. Bu ay bu masrafların altından kalkmakta zorlandınız ve bütçenizde büyük bir açık meydana geldi. Bugün bu açık yüzünden yapmanız gereken harcamaları yapamayacaksınız.

Çevrenizde çok güvendiğiniz , her sırrınızı açtığınız bir arkadaşınız sizin bazı sırlarınızı başkalarına taşıyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde mesafeli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bazı duygusal alışverişlerde biraz daha planlı, programlı görünmeye ihtiyacınız var. Yakın çevrenizdeki, özel koşullara bağlı hassasiyetleri önemsemeniz gerekiyor. Gece dost toplantıları sizi çok cezp ediyor. Bildik, güvenli davranışlar tekdüzelik gibi gelmiyor. Oysa değişik düşünceler, yeni davranışların insanısınız.

1 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 03:46'ya kadar boşlukta ilerliyor. Oğlak burcuna geçtiğinde sizler için daha iyimser gelişmeler yaşayacağınız bir güne işaret edecek. Olumlu haberler alabilirsiniz. Akademik hayatınız, yurt dışı işleriniz gündemde olabilir. Yeni eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. Bugün başvuru yapmayı düşünebilirsiniz. Gün içerisindeki sert açılar bazen iyimserliğinizi kaybetmenize neden olabilir. Sizi gergin hissettiren durumlar olduğunda hemen tepki vermeyin. Sonradan düzeltmeniz zaman alabilir. Sevgiler, Astromeri

1 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Bildiğinden şaşmıyorsun!Bugün insanların finansal sıkıntılarına çare bulma günün olabilir. Şefkat duygularını yeniden harekete geçiren duygusallığın seni rasyonel olmaktan uzak tutabilir. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, bazı çalışanlarının talepleri zorlayıcı etkide olabilir. Çalışanlarının istekleri makul olsa da inatçı ve dediğim dedik bir tavra bürünebilirsin. Gezegenlerin seyri bildiğinden şaşmadan hareket etmene neden olabilir. Eşine karşı daha mücadeleci ve sevgi dolu davranacaksın. Eşinin de sana benzer şekilde davranması hoşuna gidecek. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Boğa burcuysan, kendini yapayalnız hissedebilirsin. Bu histen arınmak istiyorsan, kendini yakın çevrenden uzaklaştırma. Arkadaşının davetini geri çevirmemeni tavsiye ederim. Özel bir etkinlik keyfini yerine getirebilir. Mide problemin varsa işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

1 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde gizli kalmış ya da henüz hazırlık aşamasında olan konular için büyük öfke patlamaları ve mücadeleler oluşabilir. Güç savaşları için yanlış bir zaman içindesiniz.

1 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için daha pozitif bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda gerçekçi davranabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni şeyler öğrenmek sizi daha ileriye taşıyacaktır. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün için de paylaşımda bulunmak için organizasyonlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal konular ön plana çıkabilir.

1 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rekabet sever bir yapınız olmasa da rekabet gerektiren durumlarda en iyi performansı sergileyeceksiniz.

1 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Ancak, bu konuda bazı terslikler çıkabilir. Tabii bütün bunların sonucunda öfkeli ve gergin davranmanız mümkün. Karar vermek ve uygulamaya geçmek için acele etmeyin.

1 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duyguları uçlarda ve yoğun yaşayacaksınız. Yaşam alanınızda değişiklik yapma ihtiyacınız artarken, bir süredir aradığınız eşyaları bulabilirsiniz. Tatminsiz güdüleriniz harcamalara sebep olabilir.

1 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışıyla ilgili her türlü evrak işinizi bugün rahatça halledebilirsiniz. Hukuki meseleler artık sorun olmaktan çıkar. Akademik konular, imtihanlar için başarılı bir dönem. Hukuki konularla ilgili gelişmelere odaklanmalısınız. Yabancılarla yapacağınız görüşmelerhayatınızda yeni bir sayfa açmanıza zemin hazırlar.

1 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın birdenbire canlanacağı ve kendinizi kalabalıklar içerisinde bulabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu yüzden görünümünüze özen göstermelisiniz. Yer aldığınız ortamlarda iyi bir intiba bıraktığınıza inandığınız sürece, oldukça rahat olacak ve iyi vakit geçireceksiniz.

1 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 42' 48" R
Ay
İkizler
26° 58' 21" R
Merkür
Koç
24° 33' 11"
Venüs
Boğa
14° 04' 39"
Mars
Koç
07° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 58"
Satürn
Balık
17° 26' 51"
Uranüs
Boğa
22° 57' 36"
Neptün
Balık
29° 12' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
21° 14' 29"
Lilith
Başak
24° 30' 55"
True Node
Koç
15° 07' 26"
Son Güncelleme : 11/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>